-

Alcatel One Touch Go Play abonnement

Alcatel One Touch Go Play

Ben je op zoek naar een Alcatel One Touch Go Play abonnement? Vergelijk alle Alcatel One Touch Go Play aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Alcatel One Touch Go Play

De nieuwe One Touch Go Play is misschien een smartphone van een ander soort dan wat wij normaal gewend zijn van Alcatel. Het is dan ook direct zichtbaar dat Alcatel veel moeite heeft gestopt in het ontwerp en de behuizing. Ook het grote 5 inch scherm is overduidelijk aanwezig en met deze nieuwe Go Play wil de fabrikant een statement gaan maken. Ze zijn niet alleen goed in het maken van goedkope smartphones, maar ook in het maken van degelijke en goede smartphones. Het eerste resultaat is dan ook deze Go Play en bij het aanzicht worden wij eigenlijk al enthousiast. Eindelijk eens weer wat anders!

Behuizing

Een belangrijk onderdeel van het nieuwe ontwerp is de behuizing. Zo is deze Go Play namelijk ook nog eens waterdicht en ook nog eens schokbestendig. Dit is dan ook direct de eerste smartphone uit de handen van deze fabrikant die ook werkelijk waterdicht en schokbestendig is. Het is dus mogelijk om snel even een foto onder het water te maken en een val van anderhalve meter kan de smartphone makkelijk overleven, volgens opgave van de fabrikant. Aan de achterzijde treffen wij een opvallende rubbere behuizing aan. Het kan uiteraard onderdeel zijn van de schokbestendigheid, maar wat ons betreft is het ook nog eens mooi en praktisch. Juist door deze rubberen achterzijde ligt het toestel ook nog eens fijn in de hand door de extra grip. Juist door dit ontwerp zal Alcatel zich weer goed op de kaart zetten.

Standaard

Uiteraard merken wij ook enkele zaken op waar Alcatel nog geen aandacht heeft geschonken. Zo wordt deze Go Play standaard geleverd met Android 5.0, terwijl er inmiddels ook al een nieuwere versie is. Wat ons betreft dan ook een gemiste kans, want juist deze nieuwe versie heeft ook weer meer voordelen. Desondanks kun je met de Go Play prima uit de voeten en zijn er natuurlijk duizenden applicaties beschikbaar via de Google Play Store. Het zelf personaliseren van deze smartphone zal dan ook geen enkel probleem zijn voor velen. Ook de camera is enigszins standaard en daar hadden wij iets meer van verwacht in deze prijsklasse, want met een 8 megapixels camera kun je wel mooie foto's en video's maken maar zul je snel merken dat er ook andere smartphones zijn in deze zelfde prijsklasse met een betere camera. De processor heeft een lichte upgrade gehad, maar ook hierin lijkt Alcatel nog wel vast te blijven zitten in zijn stramien. De Go Play is dan ook echt gebouwd voor de avonturier!

Mogelijkheden van de Alcatel One Touch Go Play

Met de nieuwe Go Play zijn de mogelijkheden eindeloos dankzij de waterdichte en schokbestendige behuizing. Je hoeft niet meer bang te zijn dat je per ongeluk de telefoon in een plas water laat vallen. Dankzij Android zijn ook de mogelijkheden qua software ongekend groot. De Go Play biedt dus een hoop mogelijkheden voor een relatief zachte prijs.

Onze conclusie over de Alcatel One Touch Go Play

Het absolute pluspunt is natuurlijk de waterdichte en schokbestendige behuizing die op zijn beurt ook nog eens lekker in de hand ligt. Het ontwerp is weer eens wat anders dan wat wij normaal gewend zijn van Alcatel en dat is ook wel eens prettig. De Go Play is dan ook een betaalbare smartphone die ook nog eens tegen een stootje kan. In combinatie met een abonnement zal deze smartphone dan ook snel gratis aangeboden worden en dankzij de stevige behuizing weet je ook zeker dat je er nog jaren plezier van kunt hebben.