-

Alcatel One Touch Pop C7 abonnement

Alcatel One Touch Pop C7

Ben je op zoek naar een Alcatel One Touch Pop C7 abonnement? Vergelijk alle Alcatel One Touch Pop C7 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Alcatel One Touch Pop C7

Het Franse merk Alcatel is al lange tijd op de markt van mobiele telefonie en het was vrijwel een van de eerste fabrikanten die ook op de Nederlandse markt actief werd. Toen werden de eerste mobiele telefoons onder de vlag van KPN verkocht onder de naam Pocketline, maar inmiddels heeft Alcatel een ruim assortiment van goede en betaalbare smartphones, waaronder deze Pop C7. Binnen de Pop C-serie is dit de grootste en krachtigste smartphone die je kunt hebben en desondanks blijft ook deze smartphone heel erg betaalbaar. Hierdoor kun je ook met een klein budget een prima smartphone in je bezit hebben.

Kern

Met deze nieuwe Pop C7 gaat Alcatel weer een stukje terug naar de kern van mobiele telefonie, waar het dus eigenlijk allemaal om draait. De nieuwe Pop C7 barst dus zeker niet van de hoogwaardige specificaties. Integendeel zelfs, want in vergelijking met de concurrentie loopt deze smartphone misschien op sommige vlakken wel achter. Zo beschikt de Pop C7 over Android 4.2, wat niet de nieuwste versie is, en is ook het camerawerk geen techniek van het laatste jaar. Men grijpt terug naar de dagen waarbij er nog gebeld werd met een smartphone en hierin is deze Pop C7 stiekem weer erg goed in. In vergelijking met de concurrentie in dit prijssegment is de accuduur van deze smartphone een stuk langer en je kunt dus ook een stuk langer bellen. Elk nadeel heeft dus ook zeker weer zijn voordeel in dit geval.

Onder de kap

Zoals wij eigenlijk al een beetje aangaven is de Pop C7 zeker geen hoogwaardige smartphone. Toch zit er wel degelijke moderne techniek in deze smartphone verwerkt, waardoor alles erg soepel werkt. Met een 1.3 Ghz quad-core processor mag zeker niet geklaagd worden en dankzij de aanwezigheid van 2 GB werkgeheugen werkt de complete smartphone zonder enige hapering. Hierdoor is het gebruik van deze Pop C7 toch weer een feest en kun je eigenlijk zonder problemen allerlei applicaties downloaden en installeren zonder dat je je hoeft af te vragen of deze smartphone dat wel aan kan.

Groot scherm

Een enorm voordeel op deze Pop C7 is misschien wel zijn schermafmeting. Met een scherm van 5 inch is alles makkelijk afleesbaar en werkt alles net een stuk prettiger. Het is ook net het juiste formaat om de smartphone met een hand te bedienen en hierdoor ligt de Pop C7 dus ook prima in de hand. Alles is makkelijk afleesbaar van het scherm en het scherm reageert ook vlot op commando's die door de vingers worden opgegeven. Ook hier zijn wij dan enigszins blij verrast.

Conclusie

De nieuwe Pop C7 is zeker niet een high-end smartphone en je moet rekening houden met een wat verouderde versie van Android en de camera's zijn ook niet meer van deze tijd. Toch zijn de belangrijkste functies juist wel weer goed aangepakt en zo is de Pop C7 toch prima te gebruiken in het dagelijkse leven om lekker lang te kunnen bellen of om gewoon even op de tijdlijn te neuzen in de vrije minuten. Het is een echte low-budget smartphone, waarmee je uiteindelijk toch prima uit de voeten kan als je geen waarde hecht aan bijvoorbeeld de camera. Je krijgt met deze Pop C7 stiekem toch best veel smartphone voor erg weinig geld.