-

Alcatel One Touch Pop D5 DS abonnement

Alcatel One Touch Pop D5 DS

Ben je op zoek naar een Alcatel One Touch Pop D5 DS abonnement? Vergelijk alle Alcatel One Touch Pop D5 DS aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Alcatel One Touch Pop D5 DS

De One Touch Pop D5 is een compacte smartphone wat werkt op Android en ondersteuning biedt voor dualsim. Hiermee is deze smartphone niet de enige smartphone van Alcatel die dualsim ondersteunt, want steeds meer smartphones van deze fabrikant ondersteunen deze mogelijkheid. De verschillen moeten dus elders gezocht worden en deze One Touch Pop D5 maakt zeker weer verschil ten opzichte van het bestaande assortiment. In ieder geval biedt deze smartphone alles wat je verwacht op een smartphone en dat is natuurlijk het voornaamste.

Grote broer van de Alcatel One Touch Pop D3

De One Touch Pop D5 DS is de grotere broer van de Pop D3. Het toestel beschikt over een groter scherm en heeft net iets betere hardware. Zo beschikt deze smartphone over een 4.5 inch touchscreen en een 1.3 Ghz quad-core processor. De processor is wel iets wat wij verwachten in een smartphone van dit kaliber en het scherm is precies groot genoeg om de dagelijkse zaken op te doen. Zo kun je dus makkelijk even Facebook bekijken of een Twitter-bericht versturen. Maar ook het nalezen van het laatste nieuws gaat prima. Hierdoor is de One Touch Pop D5 net even wat beter, al is het maar omdat het toestel een net wat groter scherm heeft. Het werkt toch net even een stuk prettiger.

Eenvoud

De One Touch Pop D5 is vooral een smartphone waarbij eenvoud centraal staat. Het toestel werkt prima, maar je moet bijvoorbeeld niet rekenen op de laatste cameratechnieken. Nu is dat op zich niet erg, want dit model moet het vooral hebben van de basiselementen en dat blijft dan toch echt bellen. Aan de achterzijde treffen wij een camera aan met een maximale resolutie van 5 megapixels, terwijl voor de selfies slechts een VGA-camera is geïnstalleerd. Als je dus vaker selfies maakt moet je misschien uitwijken naar een andere smartphone waarbij de selfiecamera een hogere resolutie heeft. De camera aan de achterzijde maakt overigens toch nog wel aardige foto's en dat mag zeker gezegd worden. Wij hebben met deze resolutie wel eens slechtere foto's gezien.

Android besturingssysteem

Aangezien deze One Touch Pop D5 werkt op Android heb je ook nog eens toegang tot de vele duizenden gratis applicaties via de Google Play Store. Zo kun je dus makkelijk zelf deze smartphone inrichten zoals jij dit wenst met bijvoorbeeld games. Zo basis is deze smartphone dus niet als je het bekijkt, want feitelijk is alles mogelijk op deze One Touch Pop D5, echter misschien dan in mindere mate. Dit neem je dan ook sneller voor lief als je weet wat je er voor betaald hebt. Dankzij Android kun je in ieder geval ook even de pauzes of wachtrijen dragelijker maken doordat je even snel een spelletje speelt. Ook dit gaat zonder problemen.

Conclusie over de Alcatel One Touch Pop D5 DS

De One Touch Pop D5 is een prima smartphone met prima specificaties. De smartphone doet exact dat wat je er van verwacht en zeker in deze prijsklasse. Niet meer of niet minder en dat maakt deze One Touch Pop D5 misschien nog wel een krachtige smartphone ook. Zonder fratsen ben je direct mobiel bereikbaar en kun je ook makkelijk met de buitenwereld communiceren. Het toestel ziet er ook nog eens netjes uit en alles is netjes afgewerkt. Wat dat betreft dus ook geen toestel om je voor te schamen en eigenlijk dus een prima smartphone voor diegene die weinig geld uit willen geven aan een nieuwe smartphone. De One Touch Pop D5 is dan een prima keuze!