-

Alcatel One Touch Star abonnement

Alcatel One Touch Star

Ben je op zoek naar een Alcatel One Touch Star abonnement? Vergelijk alle Alcatel One Touch Star aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Alcatel One Touch Star

De One Touch Star is een goedkope dualsim-smartphone die werkt op Android. Op deze smartphone zijn de basiszaken aanwezig en is er dus ook een mogelijkheid om een tweetal simkaarten in de smartphone te zetten om zo bijvoorbeeld prive en zakelijk gescheiden te kunnen houden. Als wij vluchtig over de specificaties kijken kun je direct zien dat deze One Touch Star louter is gemaakt om te kunnen bellen en soms gebruik te maken van zaken zoals sociale media. Het is dan ook de ideale smartphone, in onze ogen, voor diegene die enkel bereikbaar willen zijn en soms eens bellen.

Vogelvlucht

Met de One Touch Star haal je een smartphone in huis waarbij eenvoud wel voorop staat. Je hoeft dus zeker geen rekenwonder te verwachten of een krachtige camera. Zo beschikt de One Touch Star over een 1 Ghz processor die samenwerkt met 512 MB geheugen. Er is een 5 megapixels camera aan de achterzijde aanwezig, en gezien de prijs van deze smartphone is dat nog meer dan prima. Voor de opslag van foto's of video's is 4 GB standaard aanwezig. Het toestel beschikt over een 4 inch touchscreen met een maximale resolutie van 800 x 480 pixels. Nu is het dus zeker geen groot scherm, maar in vergelijking met andere compacte smartphones is de resolutie zeker goed te noemen. Als wij de One Touch Star dus eens even goed bekijken heb je misschien niet de specificaties van een high-end smartphone, maar je krijgt vooralsnog een prima smartphone die altijd klaar staat om te werken. En dit laatste is misschien wel belangrijker dan wat dan ook.

Alcatel One Touch Star design

Bij een goedkope smartphone hebben wij meestal direct de angst dat wij ook naar een saai ontwerp zitten te kijken. Gelukkig is hier niets van waar en ziet de One Touch Star er ook nog eens heel goed uit. De voorzijde wordt grotendeels ingenomen door het scherm en de zijkant zijn afgewerkt met een aluminium look. De achterzijde oogt erg robuust en stoer en hierdoor heb je dus echt niet het gevoel dat je met een goedkopere smartphone te maken hebt. Hier heeft Alcatel dan ook prima zijn huiswerk gedaan. Dankzij het compacte scherm is ook de One Touch Star een erg compacte smartphone. Je schuift hem dan ook makkelijk in de broekzak of steekt hem in een vakje in je tas.

Twee simkaarten

Zoals gezegd beschikt deze One Touch Star over de mogelijkheid om een tweetal simkaarten in te huizen. Hierdoor kun je er voor kiezen om ook het zakelijke abonnement in dit toestel te steken. Zo loop je nooit met twee smartphones rondt. Er zijn talloze zaken te bedenken waarom een dergelijke dual-sim functie nu handig is. Uiteraard is het niet verplicht om twee simkaarten in deze One Touch Star te doen. Ook met een simkaart functioneert die smartphone prima.

Conclusie over de Alcatel One Touch Star

De One Touch Star heeft ons aangenaam verrast. De combinatie van de prijs en het design maken ons al erg enthousiast, maar het toestel werkt ook gewoon prima. Zonder veel fratsen heb je een prima smartphone in handen die precies doet wat jij vraagt. Het is dan ook de ideale smartphone voor diegene die er niet veel geld aan willen spenderen, maar toch het gemak van de smartphone niet willen missen. Wat ons betreft hoef je dan niet verder te kijken en is deze One Touch Star de smartphone die je moet hebben in onze ogen.