-

iPhone 5C refurbished abonnement

iPhone 5C refurbished

Ben je op zoek naar een iPhone 5C refurbished abonnement? Vergelijk alle iPhone 5C refurbished aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de iPhone 5C refurbished

De iPhone 5C draait op het beroemde iOS besturingssysteem. De snelle A6 processor met 1 GB aan werkgeheugen geeft je meer dan genoeg snelheid voor hedendaagse apps. Je kunt kiezen uit 16 GB of 32 GB aan intern geheugen waar je het ook mee moet doen.

Aan de achterkant vind je een 8 megapixel iSight camera waarmeer je super eenvoudig de mooie foto’s maakt. Voor Facetime en conference calls heeft de Apple een 1,2 megapixel camera met enkele super slimme technieken zoals face detection. Beelden worden prachtig weergegeven op het 4 inch beeldscherm met een resolutie van 1136 x 640 pixels.

Herkenbare hippe look

De iPhone 5c heeft een herkenbare Apple look. In tegenstelling tot zijn iPhone 5 en 5s broers is de 5c gemaakt van sterk kunststof. Daardoor krijgt de telefoon een wat omvangrijker ontwerp en sommigen zouden zeggen een minder premium look. Het zorgt er wel voor dat de telefoon dankzij de rondingen uitermate prettig in je hand ligt. Veel iPhones hebben namelijk scherpe rechthoekige randen. Dankzij het 4 inch beeldscherm is de smartphone ook eenvoudig in één hand vast te houden en dat is met bellen erg prettig. De behuizing is zoals je mag verwachten van een iPhone robuust en mooi om te zien. De handzame smartphone heeft een strak ontwerp. Aan de achterkant zie je slechts de camera, LED flitser en natuurlijk het prominenten Apple logo. De telefoon meet 124,4 mm in de hoogte, 59,2 mm in de breedte en is 9 mm dik. Je kunt het vlaggenschip in verschillende hippe kleuren kopen zoals wit, geel, blauw en groen.

iPhone 5c specificaties

De refurbished iPhone 5c heeft voor zijn tijd premium specificaties. De smartphone is lekker compact en heeft een 4 inch LCD Retina beeldscherm met een resolutie van 1136 x 640 pixels. De resolutie resulteert in een prima pixeldichtheid van 326 ppi. Als krachtbron van het apparaat vind je een A6 processor van Apple. De dual core processor is maximaal geklokt op 1,3 GHz en krijgt hulp van 1 GB aan werkgeheugen. Apple iPhones staat er trouwens om bekend veel minder werkgeheugen nodig te hebben, dan vergelijkbare Android telefoons. De refurbished iPhone 5c is leverbaar met 16 GB of 32 GB aan werkgeheugen en de smartphone ondersteunt geen microSD kaart. Je kunt natuurlijk wel data opslaan in de iCloud. Dat is een super handige online back-up voor al je data en foto’s.

Om al die kracht te kunnen gebruiken levert een 1.510 mAh batterij stroom. Het lijkt misschien een iets kleinere accu, maar dankzij de compacte en slimme hardware met efficiënte iOS software kun je tot wel 10 uur met het toestel bellen op één volle batterij. Het besturingsysteem is het gebruiksvriendelijke iOS besturingssysteem.

Een genot om foto’s mee te maken

Het compacte toestel is een waar genot om foto’s mee te maken. Zowel de hoofdcamera als de front camera maken prachtige foto’s en je bent perfect zichtbaar voor andere Apple eigenaren via FaceTime. De hoofdcamera is een 8 megapixel camera met f/2,4 diafragma autofocus en een LED flitser. Er is face detection en je kunt prachtige panoramafoto´s maken zelfs in HDR kwaliteit. Voor tref je een bescheiden 1,2 megapixel front camera speciaal gemaakt voor FaceTime. Ook deze camera heeft face detection voor de mooiste selfies en snel scherpstellen.

iOS besturinggsysteem

Stap je over van Android naar iOS, dan zal het even wennen zijn. Maar iOS is voor elke gebruiker een verademing. Het besturingssysteem is zeer gebruiksvriendelijk en werkt ook nog eens vloeiend. Standaard draait de iPhone 5C op iOS 7, maar via updates stap je zo over naar iOS 10. Het snelle besturingssysteem is erg veilig en eenvoudig in dagelijks het gebruik. Via de App Store vind je daarnaast een geweldig grote hoeveelheid aan leuke en slimme apps.

De refurbished iPhone 5c

Een refurbished apparaat is een gebruikte toestellen dat een grondige kwaliteitscontrole heeft doorgaan. Daarbij is de iPhone volledig schoongemaakt van binnen en op een groot aantal technische punten gecontroleerd. Waar nodig wordt de telefoon gerepareerd. Alleen aan de behuizing kun je vaak nog wel zien dat het toestel is gebruikt. Afhankelijk van de gradatie van het refurbished product zijn er in meer of mindere mate krasjes of kleine beschadigingen zichtbaar. De werking van de telefoon is zo goed als nieuwe en daarom krijg je ook een flinke garantie tot wel 24 maanden. Let op, standaard wordt er een oplader meegeleverd maar geen oordopjes. Je kunt oordopjes los aanschaffen.

Connectiviteit en beschikbaarheid

De compacte refurbished iPhone 5c is 4G ready en beschikt over de volgende connectiviteit. Je hebt Wi-Fi 802.11a/b/g/n, Bluetooth v4.0, GPS en een kompas. De telefoon ondersteunt 4G tot LTE Cat. 3 en dat wil zeggen dat je tot 100 Mbps kunt downloaden en tot 50 Mbps kunt uploaden.

Een refurbished iPhone 5c is een stuk goedkoper dan een nieuwe versie. Toch blijft het een flink bedrag om in één keer te betalen. Voor sommigen mensen is het aantrekkelijker de smartphone via een telefoonabonnement aan te schaffen. In dat geval betaal je het toestel in 12 tot 24 gelijke delen terug. Welke optie het meest voordelig is, dat hangt af van de situatie. Hier vind je de beste refurbished iPhone 5c telefoonabonnement deals.

Alternatieven voor de iPhone 5C refurbished vergelijken