iPhone 5S abonnement

iPhone 5S
Geheugen
16 GB
32 GB

iPhone 5S abonnement vergelijken

De iPhone 5S is de opvolger van de populaire Apple iPhone 5 en is uitgebracht in 2013. De 5S is waarschijnlijk de gebruikvriendelijkste smartphone van dit moment. Met zijn befaamde besturingssysteem iOS waar jong en oud direct mee aan de slag kan zonder een gebruikshandleiding nodig te hebben is Apple één van de populairste merken op het gebied van smartphones van dit moment. De iPhone 5S is dan ook al miljoenen keren over de toonbank gegaan. Wat is er zo speciaal aan de iPhone en waarom moet je voor een iPhone 5S kiezen en niet een oudere generatie? Je leest het hier!

Interessante eigenschappen van de Apple iPhone 5S

Ieder jaar brengt Apple een nieuwe iPhone uit. Het afgelopen jaar waren dit er zelfs twee. De iPhone 5S met vingerafdrukscanner en een iets voordeligere iPhone 5C. Apple was de eerste fabrikant die een toestel op de markt bracht met een vingerafdrukscanner. Hierdoor kan je je toestel eenvoudig beveiligen door er met je vinger op te drukken. Je vingerafdruk is uniek en vrijwel niet te kopiëren. Niemand anders behalve jijzelf is dus in staat om je telefoon te gebruiken.

Met de komst van de iPhone 5S werd er ook meteen een nieuw besturingssysteem van Apple geïntroduceerd, namelijk versie 7 van iOS. Dit heeft ervoor gezorgd dat de gehele look and feel van Apple een make over kreeg. Apple heeft hard gewerkt aan het nog gebruiksvriendelijker maken van dit systeem waardoor de nieuwe iPhone 5S nog makkelijker te bedienen is.

Een andere interessante eigenschap van de iPhone 5S is de vorm. De iPhone 5S beschikt over een 4 inch touchscreen. Het scherm is hierdoor niet zo groot maar ligt perfect in je hand. De eerste generatie iPhones waren slechts 3,5 inch groot en de breedte die toen gebruikt werd is gelijk gebleven. Het toestel is dus iets langer uitgerekt dan bijvoorbeeld een Samsung Galaxy S5 waardoor je geen grote duim nodig hebt om alles goed te kunnen bedienen.

Ook onder de motorkap is de iPhone 5S op zijn minst opmerkelijk te noemen. Alles loopt ontzettend vloeiend. Scrollen gaat sneller dan bij de meeste andere smartphones terwijl er al aardig wat smartphones op de markt zijn met een snellere processor. De iPhone 5S beschikt immers nog over een dual core processor, genaamd Apple A7. De snelheid hiervan is echter niet echt te vergelijken met de snelheid van een gemiddelde andere dual core processor. Doordat iOS alleen Apps toelaat die grondig door Apple zijn gecontroleerd blijft het besturingssysteem erg schoon en zijn virussen haast niet te krijgen op een iPhone. Door de strenge controle draait het hele besturingssysteem perfect en zal dit ook niet snel veranderen of vertragen.

Ook is er aan de snelle internetter gedacht. De iPhone 5S beschikt natuurlijk over 4G ondersteuning. Hier ben je in staat om razend snel gebruik te maken van internet. Apps, video's en muziek heb je in no time geïnstalleerd op je telefoon. Houdt er wel rekening mee dat je het geheugen van je iPhone niet kunt uitbreiden. Ben je dus een fanatieke downloader, kies dan voor een iPhone met voldoende capaciteit. Bijvoorbeeld een 32 GB of 64 GB versie.

Voordelen van de Apple iPhone 5SDe grootste voordelen van de iPhone 5S zijn:
  • Uitstekende gebruiksvriendelijkheid met iOS 7 als besturingssysteem
  • Snelle processor, ondanks slechts 2 kernen
  • Maak prachtige foto's met de 8 megapixels camera
  • Vingerafdrukscanner, beveilig je telefoon zonder wachtwoorden
  • Razend snel internetten met 4G
Nadelen van de Apple iPhone 5S
  • Het grootste nadeel is de prijs. Een nieuwe iPhone kost minimaal 699 euro.
  • Het geheugen van een iPhone is niet uitbreidbaar met een MicroSD kaart
Liever de nieuwste iPhone? Bekijk de algemene Apple pagina met alle iPhones of ga direct naar de nieuwste iPhone 6S.