iPhone 7 los toestel

iPhone 7 los toestel
32 GB
128 GB
256 GB

Ben je van plan om de iPhone 7 los te kopen? Dat is een verstandige beslissing. De iPhone 7 is een high-end smartphone van Apple met een razendsnelle Apple A10 Quad Core processo. Het toestel heeft verder meer dan genoeg werkgeheugen waardoor je niet alleen een lange tijd plezier aan zult beleven, maar ook verschillende apps tegelijkertijd kunt gebruiken. Alle apps download je eenvoudig en... Lees verder »

Voordelen iPhone 7

  • 4.7 inch Full HD scherm
  • Apple A10 processor
  • 2 GB RAM geheugen
Direct los bestellen ?
Beste aanbieding
Apple iPhone 7 los toestel aanbieding
Actie!
iPhone 7
(als los toestel)

Verzendkosten:
GRATIS

Toestelprijs:
696,00

Info & Bestel

Losse toestelprijzen voor de iPhone 7

Belsimpel
Direct leverbaar
Toestelprijs: € 696,00
Bekijk actie
Belsimpel
Direct leverbaar
Toestelprijs: € 698,00
Bekijk actie
Mobiel.nl
Direct leverbaar
Toestelprijs: € 698,00
Bekijk actie
GSMwijzer
Direct leverbaar
Toestelprijs: € 698,00
Bekijk actie
Mobiel.nl
Direct leverbaar
Toestelprijs: € 699,00
Bekijk actie
GSMwijzer
Direct leverbaar
Toestelprijs: € 699,00
Bekijk actie
Belsimpel
Direct leverbaar
Toestelprijs: € 713,00
Bekijk actie
Mobiel.nl
Direct leverbaar
Toestelprijs: € 714,00
Bekijk actie
GSMwijzer
Direct leverbaar
Toestelprijs: € 714,00
Bekijk actie
Bol
Direct leverbaar
Toestelprijs: € 729,00
Bekijk actie
Bol
Direct leverbaar
Toestelprijs: € 730,00
Bekijk actie
Bol
Direct leverbaar
Toestelprijs: € 759,00
Bekijk actie
Algebeld
Direct leverbaar
Toestelprijs: € 720,00
Bekijk actie
Algebeld
Direct leverbaar
Toestelprijs: € 819,00
Bekijk actie

iPhone 7 als los toestel kopen

Ben je van plan om de iPhone 7 los te kopen? Dat is een verstandige beslissing. De iPhone 7 is een high-end smartphone van Apple met een razendsnelle Apple A10 Quad Core processo. Het toestel heeft verder meer dan genoeg werkgeheugen waardoor je niet alleen een lange tijd plezier aan zult beleven, maar ook verschillende apps tegelijkertijd kunt gebruiken. Alle apps download je eenvoudig en meestal gratis dankzij het veelgebruikte besturingssysteem iOS van Apple.

Er zijn verschillende manieren om de iPhone 7 te bestellen. Namelijk in combinatie met een abonnement of gewoon los. Houd bij de aanschaf van een iPhone 7 als los toestel wel rekening met het feit dat je het volledige bedrag van de smartphone vooraf moet voldoen. Daarnaast is het aan te bevelen om je iPhone 7 te kopen in combinatie met een mobiel abonnement. Zonder abonnement heb je namelijk geen belminuten en bovenal geen data wat je kunt verbruiken. Ja kunt hiervoor overigens ook een prepaid simkaart bestellen, maar dan zijn de belkosten in verhouding vaak veel hoger. Als abonnement doe je er verstandig aan te kiezen voor een sim only abonnement. Uiteindelijk kun je bij een los toestel met sim only abonnement in veel gevallen voordeliger uit zijn. Zorg er echter wel voor dat je van te voren goed de prijzen van je losse mobiel en sim only bij verschillende shops vergelijkt. Meer informatie? Bekijk de pagina over de iPhone 7 en de specs van deze mobiel.

In september 2016 kreeg Apple vriend en vijand stil met de lancering van twee gloed nieuwe iPhone 7’s. Wederom kreeg de Amerikaanse smartphone fabrikant het voor elkaar om een vernieuwende smartphone in de markt te brengen. De iPhone 7 is het snelste toestel van 2016 en gemaakt om alles aan te kunnen. Games zijn nog mooier, internetten kan nog sneller en prachtige foto’s maken is nog nooit zo eenvoudig geweest. Het nieuwe besturingssysteem, iOS 10, biedt je daarnaast ook nog eens veel meer mogelijkheden en is nog gebruiksvriendelijker. De iPhone 7 is ook los te koop.

Waarom zou je een iPhone 7 los kopen?

De prijs voor een iPhone 7 los begint vanaf 734 euro. Dat is natuurlijk veel geld, maar je krijgt voor die prijs één van de beste premium vlaggenschepen die er zijn. Wanneer je deze telefoon los koopt, zal het je aantonen dat de smartphone zijn aanschafprijs dubbel en dwars verdiend. Niet voor niets hoor je bijna dagelijks reclames over refurbished iPhones. Die reclames hoor je, omdat de software van de iPhone zeer stabiel is en snel blijft.

Daarnaast zijn de toestellen hun concurrenten ver voor in processor snelheid. In plaats van jaarlijks een nieuwe smartphone te kopen, kun je de Apple gerust vier jaar of langer gebruiken. Wil je toch jaarlijks een nieuw toestel? Dan verkoop je het losse toestel. De Apple behoud zijn waarde veel langer dan zijn concurrenten, waardoor veel mensen juist een Apple kopen.

High-end vlaggenschip specificaties

De iPhone 7 is compact, snel en zeer goed uitgerust. Het toestel heeft een 4,7-inch Full-HD beeldscherm. Zijn snelheid haalt het toestel uit de gloed nieuwe A10 Fusion processor. De quad-core processor versloeg in 2016 alle Snapdragons van Qualcomm. Het toestel heeft 2 GB werkgeheugen en je kunt kiezen voor 32 GB, 128 GB of 256 GB aan opslag. Wat is tegenwoordig een smartphone zonder camera? De iPhone 7 beschikt over een van de beste camera’s volgens de professionele vergelijksite DxOMark. De 12-megapixel f/1,8 camera beschikt over phase detection autofocus, OIS en wordt uitstekend bijgelicht door een quad-LED flitser. Je selfies zijn nog nooit zo duidelijk geweest dankzij de 7-megapixel f/2,2 camera met phase detection en zelfs de mogelijkheid voor panorama foto’s.

Het ontwerp is prachtig en de aandacht voor detail zie je direct terug. Het toestel lijkt op de iPhone 6s, maar je ziet direct duidelijke verschillen. Zo lopen de antenne lijnen totaal anders en is het Apple logo duidelijk aanwezig. Het toestel heeft een zeer snelle vingerafdrukscanner en dubbele speakers. De bescheiden 1.960 mAh batterij gaat lang mee, tot 14 uur gesprekstijd.

Een premium smartphone kopen

Je herkent een premium smartphone aan details. Het toestel is namelijk zeer robuust, heeft een goed design en is gemaakt van de beste materialen. De iPhone 7 voldoet aan alle criteria van een vlaggenschip. Zoek je een stabiel en betrouwbaar toestel dat jaren lang mee gaat? Wil je een mooie en snelle smartphone? Wil je één van de beste smartphones in de wereld? De iPhone 7 los is voor veel mensen 100% de beste keuze. Wanneer je niet ieder jaar de behoefte hebt aan een nieuwe smartphone, dan kan de iPhone 7 zijn forse aankoop prijs nog wel eens dik terug verdienen.

Op deze pagina vind je een overzicht van de beste deals voor de iPhone 7 los.