Top 3 Asus aanbiedingen

1
Asus Zenfone Zoom S
Asus Zenfone Zoom S100 minuten + 5GB
Bekijk aanbieding
2
Asus Zenfone 3
Asus Zenfone 3100 minuten + 1GB
Bekijk aanbieding
3
Asus Zenfone 3 Max
Asus Zenfone 3 Max100 minuten + 1GB
Bekijk aanbieding

Asus telefoons vergelijken

Asus Asus is een ICT en telecom fabrikant, opgericht in 1989 uit Taiwan. Asus is op dit moment voornamelijk actief op het gebied van computerproducten. Zo zijn ze een belangrijke speler in de laptop en tablet-branche en kan je ook uitstekend een monitor of desktop pc van Asus kopen. Nog niet al te lang geleden is Asus begonnen met de ontwikkeling van smartphones. Een redelijk populair voorbeeld hiervan is de zogenaamde Asus Padfone. Dit is een combinatie van een tablet en een smartphone. De Padfone draait op het besturingssysteem Android en bestaat uit een smartphone en een omhulsel waar je de smartphone in kan schuiven. Zodra je dit gedaan hebt, wordt de smartphone omgetoverd naar een volwaardige tablet. Wil je een Asus smartphone kopen? Check de beste aanbiedingen voor de Asus Padfone op deze pagina.

Meer informatie over Asus

Asus, ook wel bekend als Asustek, is een Taiwanese technologie reus die in Nederland vooral bekend staat vanwege de notebooks, tablets, servers en dan pas smartphones. Het bedrijf heeft zijn naam ontleent aan de laatste vier letters van Pegasus, en gevleugeld paard vanuit de Griekse mythologie. De naam symboliseert wijsheid en kennis. De Taiwanese onderneming bestaat al sinds 1989 en maakt elk product vanuit de gedachte om producten naar nieuwe hoogten te brengen.

Sinds enkele jaren vinden steeds meer Asus smartphones hun weg naar Nederland. Geen vreemde trend aangezien de mobiele telefoons een uitstekende kwaliteit / prijs verhouding hebben. De onderneming is een landgenoot van HTC en verkocht in 2016 zelfs meer smartphones dan het grote HTC.

Voordelige Asus smartphones

Eind 2008 werd de Taiwanese onderneming lid van de Open Handset Alliance en maakte daarna zes smartphones in samenwerking met Garmin. De samenwerking eindigde al vrij snel en daarop ging het technologie bedrijf zelf verder. De fabrikant is in de afgelopen tien jaar flink gegroeid op het gebied van smartphones. Het concern is nu zeer dominant aanwezig in Taiwan zelf, India en ook in China. In Europa worden de telefoons van het merk bekender. Vooral sinds de Zenfone laat het merk zien dat innovatie het techbedrijf eigen is. De afgelopen jaren lanceerde Asus jaarlijks een nieuwe generatie Zenfones. De telefoons hebben een robuust ontwerp en snelle specificaties met een aantrekkelijke prijs in alle segmenten van de smartphone markt. De prijs kwaliteitsverhouding is vergelijkbaar met de Asus laptops.

Asus Zenfone smartphone lijn Asus lanceert nu al een aantal jaar smartphones onder de naam Zenfone. De eerste generaties Zenfone toestellen uit 2014 werden voornamelijk aangedreven door Intel processors. De Android KitKat toestellen hadden degelijke specificaties en een enkeling werd zelfs aangedreven door een Snapdragon processor van Qualcomm. In 2015 lanceerde Asus de eerste Android smartphone met 4 GB aan werkgeheugen. Tijdens CES 2015 werd het Zenfone 2 vlaggenschip gelanceerd. Een krachtig vlaggenschip dat draaide op Android 5 Lolipop met 2,4 GHz quad core processor van Intel. Asus Zenfone 3

De derde generatie Asus Zenfones is de eerste generatie smartphones die Asus officieel heeft uitbracht in Nederland. De Zenfone 3 is daarin een degelijke middenklasser die aantrekkelijk geprijsd is. Het blijft niet bij degelijke toestellen, want de Taiwanese fabrikant ontwikkelt namelijk mobiele telefoons met de nieuwste technieken. De fabrikant was in 2017 de eerste fabrikant die na Lenovo ook een Google Tango enabled smartphone lanceerde. De Asus Zenfone AR kreeg daarbij niet de primeur voor de eerste augmented reality telefoon. Het toestel kreeg wel de primeur als eerst aangekondigde smartphone met wel 8 GB aan werkgeheugen.

Vierde generatie Zenfone

In 2017 verschijnt alweer de nieuwste generatie Zenfone toestellen. Asus lanceert met de vierde generatie weer een aantal zeer complete toestellen tegen een aantrekkelijke prijs. Van het goedkope basis model met een snelle Snapdragon processor, een echte selfie telefoon met dual selfie camera┬┤s tot natuurlijk een Snapdragon 835 aangedreven vlaggenschip.

Asus smartphone met telefoonabonnement

De voordelige Asus smartphone worden sinds de Zenfone 4 ook naar Nederland verscheept. Je kunt de prachtige en goedkope telefoons dus met verschillende aantrekkelijke telefoonabonnementen afsluiten. Het grote voordeel van de apparaten ligt in de betrouwbaarheid en aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding. De Taiwanese telefoons zijn namelijk helemaal niet zo duur.

Ga terug naar boven »

Veelgestelde vragen over Asus telefoons

 • 1
  Hoeveel garantie zit er op een Asus telefoon?
  Op een telefoon van het merk Asus krijg je standaard 24 maanden garantie. Deze garantie geldt enkel voor het toestel en niet voor losse onderdelen (zoals de batterij) of accessoires. Op onderdelen en accessoires wordt slechts 6 maanden garantie gegeven. Let op: mocht de schade zijn ontstaan doordat je het toestel hebt laten vallen wordt deze niet vergoed.
 • 2
  Hoelang gaat de accu van een Asus telefoon mee?
  Asus smartphones hebben veel mogelijkheden zoals apps, tekst verwerken, video's bekijken, muziek afspelen, internetten en meer. Hoe meer gebruik je van deze functionaliteiten maakt, hoe korter de accu mee gaat. Gemiddeld genomen kan je er vanuit gaan dat de accu van een Asus smartphone ongeveer 24 uur mee gaat.
 • 3
  Help! Mijn Asus telefoon is gestolen. Wat nu?
  Wat vervelend te horen dat je telefoon gestolen is. Je kan het beste voorkomen dat er nog meer financiële schade bij komt en direct je simkaart laten blokkeren. Dit doe je door te bellen naar je provider. Er kan nu niet meer gebeld wordt met je telefoon en dat voorkomt mogelijk hoge en vervelende telefoonrekeningen waar je niet om hebt gevraagd. Zodra je je simkaart hebt laten blokkeren raad ik je aan om aangifte te doen voor diefstal bij de politie. Succes ermee.
 • 4
  Is mijn Asus telefoon simlock vrij?
  Alle telefoons die via onze website worden aangeboden in combinatie met een abonnement zijn simlock vrij. Je doet er echter altijd verstandig aan om de omschrijving van het toestel nog even goed door te lezen.
 • 5
  Waarom is een Asus toestel goedkoper dan andere smartphones?
  Asus maakt over het algemeen lowbudget smartphones in tegenstelling tot andere merken zoals Apple, Samsung, HTC en LG. Dit neemt echter niet weg dat een Asus smartphone geen goede kwaliteit is.