Top 3 Asus aanbiedingen

1
Asus Zenfone Zoom S
Asus Zenfone Zoom S100 minuten + 5GB
Bekijk aanbieding
2
Asus Zenfone 3
Asus Zenfone 3100 minuten + 1GB
Bekijk aanbieding
3
Asus Zenfone 3 Max
Asus Zenfone 3 Max100 minuten + 1GB
Bekijk aanbieding

Asus telefoons vergelijken

Asus Asus is een ICT en telecom fabrikant, opgericht in 1989 uit Taiwan. Asus is op dit moment voornamelijk actief op het gebied van computerproducten. Zo zijn ze een belangrijke speler in de laptop en tablet-branche en kan je ook uitstekend een monitor of desktop pc van Asus kopen. Nog niet al te lang geleden is Asus begonnen met de ontwikkeling van smartphones. Een redelijk populair voorbeeld hiervan is de zogenaamde Asus Padfone. Dit is een combinatie van een tablet en een smartphone. De Padfone draait op het besturingssysteem Android en bestaat uit een smartphone en een omhulsel waar je de smartphone in kan schuiven. Zodra je dit gedaan hebt, wordt de smartphone omgetoverd naar een volwaardige tablet. Wil je een Asus smartphone kopen? Check de beste aanbiedingen voor de Asus Padfone op deze pagina.

Meer informatie over Asus

Veelgestelde vragen over Asus telefoons

 • 1
  Hoeveel garantie zit er op een Asus telefoon?
  Op een telefoon van het merk Asus krijg je standaard 24 maanden garantie. Deze garantie geldt enkel voor het toestel en niet voor losse onderdelen (zoals de batterij) of accessoires. Op onderdelen en accessoires wordt slechts 6 maanden garantie gegeven. Let op: mocht de schade zijn ontstaan doordat je het toestel hebt laten vallen wordt deze niet vergoed.
 • 2
  Hoelang gaat de accu van een Asus telefoon mee?
  Asus smartphones hebben veel mogelijkheden zoals apps, tekst verwerken, video's bekijken, muziek afspelen, internetten en meer. Hoe meer gebruik je van deze functionaliteiten maakt, hoe korter de accu mee gaat. Gemiddeld genomen kan je er vanuit gaan dat de accu van een Asus smartphone ongeveer 24 uur mee gaat.
 • 3
  Help! Mijn Asus telefoon is gestolen. Wat nu?
  Wat vervelend te horen dat je telefoon gestolen is. Je kan het beste voorkomen dat er nog meer financiële schade bij komt en direct je simkaart laten blokkeren. Dit doe je door te bellen naar je provider. Er kan nu niet meer gebeld wordt met je telefoon en dat voorkomt mogelijk hoge en vervelende telefoonrekeningen waar je niet om hebt gevraagd. Zodra je je simkaart hebt laten blokkeren raad ik je aan om aangifte te doen voor diefstal bij de politie. Succes ermee.
 • 4
  Is mijn Asus telefoon simlock vrij?
  Alle telefoons die via onze website worden aangeboden in combinatie met een abonnement zijn simlock vrij. Je doet er echter altijd verstandig aan om de omschrijving van het toestel nog even goed door te lezen.
 • 5
  Waarom is een Asus toestel goedkoper dan andere smartphones?
  Asus maakt over het algemeen lowbudget smartphones in tegenstelling tot andere merken zoals Apple, Samsung, HTC en LG. Dit neemt echter niet weg dat een Asus smartphone geen goede kwaliteit is.