-

BlackBerry Priv abonnement

BlackBerry Priv

Ben je op zoek naar een BlackBerry Priv abonnement? Vergelijk alle BlackBerry Priv aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de BlackBerry Priv

Het was bij Blackberry tijd voor ingrijpen en deze Priv is het bewijs dat Blackberry nog steeds goed kan meedoen op de smartphonemarkt. Het is de eerste smartphone van Blackberry die volledig werkt op Android. Maar Blackberry zou zichzelf niet zijn als er geen QWERTY toetsenbord aanwezig zou zijn. Achter het grote 5.4 inch touchscreen schuilt dan ook een toetsenbord die met een simpele beweging achter het scherm tevoorschijn geschoven kan worden. Alle bekende elementen zijn aanwezig, maar met de grote wijziging dat deze fabrikant voor het eerst gebruik maakt van een ander besturingssysteem. Dit kan voor veel Blackberry gebruikers even wennen zijn, maar de voordelen zullen snel zichtbaar en merkbaar zijn.

Android

Door over te stappen naar Android heb je als gebruiker direct toegang tot vele duizenden, zo niet miljoenen, applicaties die je eenvoudig kunt downloaden en installeren. Hier is dan eigenlijk ook al het eerste grote voordeel van dit besturingssysteem ten opzichte van Blackberry's eigen besturingssysteem. De Priv werkt dus misschien even net wat anders dan je gewend bent, maar ook dit went weer erg snel. Blackberry zelf noemt Android ook een stuk gebruiksvriendelijker. Toch staat de fabrikant om zijn veiligheid en privacy en daarom heeft de fabrikant ook de nodige aanpassingen gedaan omtrent deze zaken binnen de Priv. Je kunt dus ook hier zorgeloos gebruik maken van e-mail of andere applicaties zonder dat andere direct toegang hebben. Zo kennen wij Blackberry weer.

Is de BlackBerry Priv ook geschikt voor zakelijk gebruik?

Als je goed kijkt naar de Priv is het misschien bij uitstek de ideale zakelijke smartphone die op Android werkt. Dit komt mede door de aanwezigheid van het QWERTY-toetsenbord, waardoor documenten en e-mailtjes een stuk eenvoudiger en sneller te maken zijn. En we mogen ook gerust zeggen dat het weer de eerste sliderphone is sinds jaren. Wellicht is met deze introductie de markt weer open gebroken voor dergelijke smartphones. Wie zal het zeggen, maar wat ons betreft een goede stap. Zakelijk gezien is dit dus de ideale smartphone, omdat werkelijk alles voor handen is, ook dankzij het besturingssysteem.

Hardware van de BlackBerry Priv

De Priv is een serieuze smartphone die ook in de hoogste categorie prima scoort. Dit komt mede door de sterke processor en 3 GB werkgeheugen. Met de 18 megapixels camera kun je ook nog eens prachtige foto's maken en de 32 GB opslagcapaciteit is ruim voldoende voor foto's, documenten en applicaties. Je hoeft dus absoluut niet bang te zijn dat deze Priv jou in de steek laat en dankzij deze hoogwaardige specificaties werkt de Priv buitengewoon goed. Het grote 5.4 inch touchscreen is erg prettig om af te lezen, maar dit komt ook mede door de hoge resolutie. Menig fabrikant mag dus best op zijn hoede zijn voor deze nieuwe Priv.

Onze conclusie over de BlackBerry Priv

De nieuwe Priv is een mooie aanwinst binnen de huidige smartphonemarkt. Blackberry heeft toch nog zijn stempel weten te drukken op de software door onderhuids aanpassingen te maken te behoeve van de privacy. Vooral de aanwezigheid van het volledige toetsenbord benadrukt nogmaals dat deze Priv een serieuze smartphone is. De keuze voor Android is dan ook weloverwogen geweest, want na enkele magere jaren zal deze Priv moeten bewijzen dat Blackberry nog steeds een serieuze speler is en wat ons betreft is dat nu al een geslaagd project.

Alternatieven voor de BlackBerry Priv vergelijken