CAT S31 abonnement

CAT S31
Snel naar ↓ informatie
Alles over de CAT S31

De CAT S31 wordt aangedreven door de zuinige Snapdragon 210 processor met 2 GB aan werkgeheugen. Er is 16 GB aan opslagcapaciteit en daarmee draaien alle basis apps naar behoren. Het toestel is geweldig sterk en voldoet aan de militaire standaard voor robuustheid, MIL-STD-810G. Je kunt deze ruige smartphone vanaf 1,8 meter hoogte op beton laten vallen zonder gevolgen. De perfecte telefoon voor de bouw is daarnaast waterdicht, IP68. Een flinke 4.000 mAh accu geeft een lange gebruiksduur en de CAT S31 draait op Android 7 Nougat.

Onverwoestbaar ontwerp

Een rough phone is robuust, sterk en waterdicht. De toestellen zijn werkelijk onverwoestbaar en in deze categorie is de CAT S31 een uitstekende keuze. De smartphone heeft een 4,7 inch beeldscherm in een zeer sterke behuizing. Het beeldscherm kunt je zelfs met handschoenen aan bedienen. Aan de zijkant en achterkant vind je rubber voor extra grip. Onder het beeldscherm zijn drie fysieke navigatie knoppen en boven het beeldscherm tref je de speaker, het CAT logo en de selfie camera. Draai je de smartphone om, dan valt de flinke camera met LED flitser op samen met het Caterpillar logo. De CAT S31 is gemaakt om te overleven en zelfs de zwaarste omstandigheden krijgen dit robuuste toestel niet klein.

Het is de ideale smartphone voor de bouw. Het apparaat is waterdicht tot 1,2 meter voor 30 minuten lang. De ruige telefoon overleeft een val van 1,8 meter hoogte op beton en voldoet aan de militaire standaard voor robuustheid, MIL-STD-810G. Het toestel meet 146 mm bij 74,4 met een dikte van 12,6 mm.

CAT S31 specificaties

De ruige smartphone beschikt over degelijke specificaties voor basis en gemiddeld gebruik. De CAT S31 heeft een 4,7 inch HD beeldscherm met een resolutie van 1280 x 720 pixels. Je kunt dit beeldscherm ook bedienen als het nat is of met handschoenen aan. Ideaal voor die regenachtige dagen in de bouw. Binnen de robuuste behuizing draait een zuinige Snapdragon 210 processor met 2 GB aan werkgeheugen. Je krijgt 16 GB aan opslagcapaciteit en mocht er meer ruimte nodig zijn, dan is er plaats voor een microSD kaart. Het toestel is krachtig genoeg voor de meest gebruikte apps zoals Facebook, Whatsapp en lichte spelletjes. Een flinke 4.000 mAh accu levert stroom en geeft bijna twee dagen gebruiksduur, afhankelijk van gebruik. Android 6 Marshmallow is het besturingssysteem.

Aan de voorkant tref je een 2 megapixel camera voor selfies of video gesprekken en aan de achterkant is ruimte voor de 8 megapixel camera met LED flitser een autofocus.

Beschikbaarheid en connectiviteit

De CAT S31 is een zeer complete smartphone die bijna onverwoestbaar is. Het toestel beschikt over 4G, LTE Cat. 4 en ondersteunt de meeste Nederlandse frequenties. Met deze ruige mobiele telefoon haal je download snelheden tot 150 Mbps. Er is WiFi 802.11 b/g/n (2.4G), Bluetooth v4.1, GPS en een FM Radio. Via de MicroUSB poort laad je de smartphone snel weer op of kun je bestanden overzetten vanaf en naar je computer.

Zoek je een sterke smartphone? Een waterdichte smartphone? De CAT S31 is één van de beste smartphones voor de bouw. Het robuuste toestel is los te koop of middels een mobiel abonnement. In dat geval betaal je de rough phone in 12 tot 24 delen samen met het abonnement. Hier vind je de beste aanbiedingen voor een CAT S31 abonnement.