CAT S61 abonnement

CAT S61
Snel naar ↓ informatie
Alles over de CAT S61

Met de CAT S61 is de tweede generatie ruige smartphones van CAT geboren. Het vlaggenschip van CAT is gemaakt om te overleven in de meest onherbergzame gebieden en locaties. De rough phone kan een val van 1.8 meter hoogte op beton zonder kleerscheuren overleven. Ook een duik in 3 meter diep water is geen enkel probleem voor deze smartphone. Je verwacht tegenwoordig dat een nadruk op robuustheid ten koste gaan van de prestaties. Daarin is de CAT S61 een prettige uitzondering. Het toestel beschikt over een moderne Snapdragon 630 processor van Qualcomm met 4 GB werkgeheugen. Die combinatie maakt deze rough phone een snel toestel. De CAT heeft de nieuwste connectiviteit zoals Bluetooth versie 5 en ondersteunt 4G LTE Cat 12. Het toestel heeft een 8 megapixel selfie camera en aan de achterkant tref je een flinke 16 megapixel hoofdcamera. Een forse 4.500 mAh accu geeft deze telefoon een uitstekende accuduur.

De CAT S61 smartphone is een echte aanwinst voor de bouwplaats. Het topmodel van CAT is uitgerust met een FLIR camera waarmee je temperaturen kunt waarnemen tussen min 20 tot plus 400 graden Celsius. Daarnaast kun je uiterst nauwkeurig meten dankzij handige sensoren zoals een VOC luchtmeter en lasermeter.

Opvallend ontwerp en ruige behuizing

In tegenstelling tot veel andere rough phones heeft de CAT S61 een luxe uitstraling. De behuizing is gemaakt van sterke materialen. De metalen zijkant valt op en aan de bovenkant is een speciale uitsparing vanwege de FLIR camera. Het geeft deze robuuste telefoon een opvallend ontwerp in een markt van rubberen toestellen. Het 5,2 inch Full HD beeldscherm ligt iets dieper in de behuizing. Onder het beeldscherm liggen drie fysieke navigatie knoppen en boven het scherm tref je de 8 megapixel selfie camera en speaker. Bovenop de telefoon zie je de uitsparing in het frame met het CAT logo. Onderop tref je de USB Type C poort.

De achterkant van de CAT S61 is strak vormgegeven en heeft een rubberachtige afwerking voor extra grip. Hier tref je de hoofdcamera met LED flitser en natuurlijk de FLIR warmte camera. Onderin tref je de lasersensor waarmee je tot op 10 meter nauwkeurig afstanden kunt meten. De volume toetsen en power knop liggen wat dieper in het frame verzonken dan normaal.

De robuuste behuizing van deze smartphone is gemaakt om zelfs in de meest onherbergzame gebieden te overleven. Daartoe voldoet het toestel aan de strenge militaire MIL STD 810G eisen. Een val van bijna 2 meter hoogte overleeft deze telefoon zonder problemen. Mocht je de ruige smartphone in het water laten vallen? Geen enkel probleem want de CAT S61 is waterdicht tot 3 meter diepte voor 1 uur.

Moderne specificaties CAT S61

De nieuwste generatie CAT S61 is een moderne rough phone die robuustheid combineert met snelheid. Het toestel heeft een 5,2 inch Full HD beeldscherm met een hoge resolutie van 1920 x 1080 pixels. Sterk Gorilla Glass 5 beschermt het glas. Het beeldscherm is te bedienen met handschoenen en zelfs met natte vingers. Binnen de sterke behuizing vind je een de moderne Snapdragon 630 processor. Het is een snelle octa core processor van 2,2 GHz. Het toestel heeft 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB opslagruimte. Mocht dit niet genoeg zijn, dan kun je de opslagruimte uitbreiden met een microSD kaart. De Snapdragon 630 met 4 GB aan werkgeheugen leveren meer dan voldoende snelheid om alle apps en games vloeiend te laten draaien en dat kun je niet van iedere rough phone zeggen. Een flinke 4.500 mAh accu biedt een lange accuduur en deze accu is ook weer snel op te laden via de USB Type C poort.

Goede camera's

De CAT S61 beschikt over een stel goede camera’s. Met de 16 megapixel hoofdcamera maak je eenvoudig en snel mooie foto’s. De camera stelt razend snel scherp dankzij phase detection autofocus. Bij weinig licht wordt de camera geholpen door de dual tone LED flitser. Selfies maak je met de 8 megapixel camera boven het 5,2 inch beeldscherm. Een van de grote voordelen van deze rough phone is natuurlijk de FLIR warmte camera. Je maakt hiermee prachtige warmte beelden en vind zonder problemen de juiste water leiding in een muur. De FLIR camera is op verschillende gebieden verbeterd en het temperatuurbereik is verhoogd van -20 tot 400 °C.

De CAT S61 is misschien wel de ideale bouw smartphone. Naast de FLIR warmte camera beschikt de telefoon over een zeer nauwkeurige lasermeter en VOC vochtmeter.

Moderne connectiviteit

Je kunt razend snel over de 4G netwerken surfen met de CAT S61. Deze 4G smartphone ondersteunt namelijk 4G LTE Cat. 13. Het toestel kan downloadsnelheden tot 600 Mbps aan en is helemaal klaar voor de toekomstige netwerken. De moderne connectiviteit bestaat uit Bluetooth v5, WiFi 802.11 b/g/n, Direct, hotspot en GPS. Draadloos betalen is mogelijk dankzij NFC en je kunt uren gratis naar muziek luisteren via de FM Radio.

Met de CAT S61 koop je een moderne rough phone gemaakt voor de bouwplaats. Het toestel is onmisbaar voor de bouw vanwege de handige sensoren. Je kunt de telefoon los kopen of met een abonnement. Hier vind je het beste CAT S61 abonnement.