-

CAT S40 abonnement

CAT S40

Ben je op zoek naar een CAT S40 abonnement? Vergelijk alle CAT S40 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de CAT S40

De CAT S40 beschikt over een 4,7 inch beeldscherm achter sterk Gorilla Glass 4. Een helder beeldscherm dat zelfs met handschoenen aan nog is te bedienen. De CAT S40 is IP68 gecertificeerd en voldoet aan de militaire standaard MIL-STD-810G. Het toestel is waterdicht tot 1 meter voor 60 minuten lang en overleeft een val van 1,8 meter op beton. Een zuinige Snapdragon 210 processor is de krachtbron met 1 GB aan werkgeheugen. Er is 16 GB aan opslagruimte en CAT S40 heeft een 8 megapixel hoofdcamera met 2 megapixel camera aan de voorkant. Android 5 Lollipop is het besturingssysteem van deze onverwoestbare smartphone.

Robuust ontwerp

De CAT smartphones zijn stuk voor stuk onverwoestbaar telefoons die de Caterpillar naam eer aan doen. Het robuuste ontwerp van de CAT S40 maakt deze telefoon uitermate geschikt voor de bouw. De behuizing is gemaakt van sterke materialen en afgewerkt met rubber voor optimale grip. Onder het 4,7 inch beeldscherm vind je drie fysieke navigatie knoppen en boven dit scherm de selfie camera en speaker. De zijkanten zijn afgewerkt met metaal en rubber. De achterkant van het toestel is voorzien van rubber voor optimale grip. Daar tref je de 8 megapixel camera met LED flitser. De CAT S40 is een perfecte mobiele telefoon voor de bouw. De smartphone is IP68 gecertificeerd. Deze certificatie houdt in, dat het toestel tot 1 meter diepte waterdicht is voor 60 minuten. Het ruige toestel voldoet ook aan de militaire standaard voor robuustheid MIL-STD-810G en een val van 1,8 meter hoogte op beton overleeft de smartphone eenvoudig. Het apparaat meet 144,9 mm bij 74,1 mm bij 12,5 mm.

CAT S40 specificaties

De CAT S40 heeft degelijke specificaties. Het 4,7 inch beeldscherm is in scherp zonlicht te lezen en kun ook nog bedienen als het nat is. De schermresolutie is 960 x 540 pixels en daarmee niet echt geschikt om uren lang films te kijken. Binnen de robuuste behuizing vind je de zuinige Snapdragon 210 processor van Qualcomm. Het is een quad core processor met 1,1 GHz kernen. Er is 1 GB aan werkgeheugen en de ruige telefoon heeft 16 GB aan opslag. Mocht je meer muziek of data willen opslaan, dan kun je een microSD kaart gebruiken tot 64 GB. De Snapdragon 210 is een prima processor met genoeg werkgeheugen voor de basis apps zoals Whatsapp. De 3.000 mAh accu levert voldoende stroom voor één volle tot twee dagen van gebruik. Via de microUSB poort laadt je de accu weer snel op.

Het besturingssysteem van de CAT S40 is Android 5 Lollipop. Aan de voorkant tref je een 2 megapixel camera en de hoofdcamera is een 8 megapixel camera met LED flitser en autofocus.

4G connectiviteit en beschikbaarheid

De CAT S40 is een 4G smartphone met LTE Cat 4. In theorie haalt de modem downloadsnelheden tot 150 Mbps. Let op: telefoon ondersteunt de meeste frequenties in Nederland. Het toestel beschikt over WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth V4.1, GPS en een 3,5 mm koptelefoon ingang. Via de microUSB poort laadt je snel op en kun je bestanden overzetten.

Deze ruige smartphone is ideaal voor de bouw. Het toestel is vrijwel onverwoestbaar en waterdicht. Je kunt de CAT phone los kopen of via een mobiel abonnement. In dat geval betaal je de smartphone in delen terug. Hier vind je de beste aanbiedingen voor een CAT S40 abonnement.

Alternatieven voor de CAT S40 vergelijken