-

Gigaset GS170 abonnement

Gigaset GS170

Ben je op zoek naar een Gigaset GS170 abonnement? Vergelijk alle Gigaset GS170 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Gigaset GS170

De Gigaset GS170 is een complete budget telefoon uit Duitsland. Gigaset is al jaren een vertrouwde naam voor draadloze telefoons. De Gigaset GS170 is een degelijke smartphone met een aantrekkelijk ontwerp. De kunststof behuizing van het toestel is stroef voor een optimale grip. Het 5 inch beeldscherm is scherp en vanuit verschillende hoeken goed te bekijken. Als krachtbron vind je een 1,3 GHz quad core MediaTek processor met 2 GB aan werkgeheugen. Met deze combinatie draaien de gemiddelde apps soepel. Er is 16 GB aan opslagruimte en ruimte voor een microSD kaart. Het toestel heeft een 13 megapixel hoofdcamera met een 5 megapixel front camera voor selfies. Een 2.500 mAh accu levert stroom en de Gigaset GS170 draait op Android 7 Nougat.

Ontwerp

Het ontwerp van de Gigaset GS170 is gericht op comfort. Dankzij de stroeve afwerking en de afgeronde behuizing ligt dit toestel prettig in de hand. Het 5 inch beeldscherm heeft een resolutie van 1280 x 720 pixels. Boven het scherm tref je de front camera. Aan de zijkant van de telefoon vind je de volume- en power knop. De kunststof achterkant is voorzien van drie rondingen voor de camera, LED flitser en vingerafdrukscanner. Onder het Gigaset logo is een flinke speaker geplaatst. Bovenop het toestel vind je de 3,5 mm koptelefoon ingang en je laadt de smartphone op via de MicroUSB poort aan de onderkant. Het toestel meet 144 mm x 72,3 mm x 9,5 mm. Een Gigaset GS170 abonnement is beschikbaar met de smartphone in de kleur zwart.

Gigaset GS170 specificaties

De budget Gigaset GS170 heeft een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Het toestel is voorzien van een helder 5 inch IPS beeldscherm met een resolutie van 1280 x 720 pixels. De krachtbron van de voordelige telefoon is een 1,3 GHz quad core MediaTek processor. De processor wordt bijgestaan met 2 GB aan werkgeheugen met 16 GB aan opslagruimte. Hiermee heb je voldoende rekenkracht voor basis gebruik en de gemiddelde apps. Mocht je meer opslagruimte nodig hebben, dan kun je een microSD kaart gebruiken. Een nette 2.500 mAh accu levert stroom. Vanuit de doos draait de Gigaset GS170 op Android 7 Nougat. De smartphone heeft een 13 megapixel hoofdcamera en selfies maak je met de 5 megapixel front camera.

Connectiviteit

De Gigaset GS170 ondersteunt 4G zodat je razend snel over internet kunt surfen met snelheden tot 150 Mbps. Er is Bluetooth v4, Wi-Fi 802.11 b/g/n en GPS. Via de FM radio kun je uren naar muziek luisteren. Je laadt deze telefoon op via de microUSB poort en via die poort kun je bestanden overzetten naar de computer.

De goedkope Gigaset GS170 is een complete smartphone met enkele luxe features. Dankzij de vingerafdrukscanner zijn je bestanden veilig en de telefoon ligt stevig in de hand. Je kunt de telefoon los kopen of middels een abonnement. Hier kun je het beste Gigaset GS170 abonnement vergelijken.