-

HTC Desire 12 Plus abonnement

HTC Desire 12 Plus

Ben je op zoek naar een HTC Desire 12 Plus abonnement? Vergelijk alle HTC Desire 12 Plus aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de HTC Desire 12 Plus

Het complete toestel heeft een Snapdragon 450 processor als krachtbron met 3 GB aan werkgeheugen en 32 GB opslagruimte. Een 2.965 mAh accu levert stroom en die kun je opladen via de microUSB poort. De glazen HTC ondersteunt 4G LTE Cat 4 en beschikt over de slimme AI assistent HTC Sense Companion. Je bestanden zijn extra veilig opgeslagen dankzij de vingerafdrukscanner van de smartphone.

Glazen full screen ontwerp

De HTC Desire 12 Plus is een aantrekkelijke budget smartphone in een premium jasje. De behuizing is gemaakt van glas en loopt iets afgerond over in het beeldscherm. Volgens de laatste trends beschikt de telefoon over een groot 6 inch beeldscherm met slanke randen. Het scherm heeft een beeldschermverhouding van 18:9 en een resolutie van 1.440 x 720 pixels. In de slanke rand boven het beeldscherm tref je de speaker, front camera en LED flitser. De industriële achterkant heeft iets weg van de iPhone 7 Plus. Bij de HTC bestaat de achterkant echter uit glas en is afgerond. Hierdoor ligt deze smartphone prettig in de hand. Daar tref je dus een horizontale dual camera met LED flitser. De vingerafdrukscanner ligt net iets boven het HTC logo.

Aan de zijkant vind je de power knop en volume toetsen. Je koptelefoon koppel je aan de 3,5 mm ingang aan de onderkant en daar tref je de microUSB poort en speaker. De HTC Desire 12 Plus meet 158,2 x 76,6 x 8,4 mm met een gewicht van 157,5 gram.

HTC Desire 12+ specificaties

De voordelige HTC Desire 12 Plus heeft enkele premium specificaties. De telefoon beschikt over een groot 6 inch HD+ beeldscherm met een resolutie van 1440 x 720 pixels. Dit beeldscherm is omring door slanke randen en neemt vrijwel de volledige voorkant in. Binnen de schitterende behuizing vind je een Snapdragon 450 processor van Qualcomm. Deze betrouwbare octa core processor is geklokt op 1,8 GHz en voorzien van Adreno 506 GPU. Er is 3 GB aan werkgeheugen met 32 GB opslagcapaciteit. De 2.965 mAh accu levert genoeg stroom en afhankelijk van gebruik kun je één tot twee dagen vooruit. Android 8 Oreo is het besturingssysteem van de HTC Desire 12 Plus.

Dubbele hoofdcamera

Aan de achterkant van de HTC Desire 12+ vind je een ovale camera uitsparing met een 13 megapixel camera en 2 megapixel lens voor diepte. Het camera duo is uitgerust met phase detection autofocus en een LED flitser. Je legt hiermee meerdere focus punten tegelijkertijd vast zodat je prachtige bokeh effecten kunt verwekelijken. De telefoon heeft ook een goede selfie camera die wordt bijgelicht met LED flitser. Het is een 8 megapixel f/2.0 camera. In het camera menu zijn verschillende handige opties zoals een beauty modes.

Connectiviteit

De voordelige HTC Desire 12 Plus is een nette 4G smartphone voor de basis en gemiddelde gebruiker. De telefoon ondersteunt 4G LTE Cat 4. Je haalt datasnelheden tot 150 Mbps met dit toestel en mede dankzij het grote beeldscherm ideaal voor internet surfen. WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth v4.2 en GPS. De telefoon beschikt over een vingerafdrukscanner en microUSB poort.

HTC Desire 12+ met abonnement?

De HTC Desire 12+ is een compleet toestel voorzien van alle gemakken van 2018. De smartphone heeft een groot 6 inch beeldscherm dat vrijwel de volledige voorkant inneemt, twee hoofdcamera’s en een slimme AI assistent. Je kunt de telefoon los kopen of met een abonnement. Hier vergelijke je de aantrekkelijkste HTC Desire 12 Plus abonnement deals.

Alternatieven voor de HTC Desire 12 Plus vergelijken