-

HTC Desire 310 abonnement

HTC Desire 310

Ben je op zoek naar een HTC Desire 310 abonnement? Vergelijk alle HTC Desire 310 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de HTC Desire 310

Eenvoud heeft bij HTC altijd voorop gestaan en met deze Desire 310 wordt dat nogmaals benadrukt. Het toestel lijkt erg veel op de bestaande Desire 300, echter beschikt deze Desire 310 over een groter scherm en een snellere processor. Desondanks blijft het een eenvoudige smartphone wat je ook heel snel gratis geleverd krijgt in combinatie met een abonnement. Zonder hoge kosten kun je dus heel snel eigenaar zijn van deze Desire 310, maar waarom zou je deze smartphone willen aanschaffen?

Eenvoud

De nieuwe Desire 310 is echt gebouwd om de essentie van mobiele telefonie weer te herbeleven. Zonder veel poespas heb je namelijk een prima smartphone in handen. Zo heb je de beschikking over een 4.5 inch touchscreen en een 1.3 Ghz quad-core processor. Deze laatste is net even een stukje sneller dan wat wij normaal gewend zijn in deze klasse van smartphones en dat is natuurlijk al positief. Aan de achterzijde treffen wij een eenvoudige 5 megapixels camera aan waarmee je snel even een foto kunt maken. Er zijn natuurlijk betere camera's terug te vinden op smartphones, maar dan betaal je er ook meer voor. In alle redelijkheid is dit dus gewoon meer dan prima. Wat misschien wel tegenvalt is de VGA-camera aan de voorzijde. Voor de selfies hoef je deze Desire 310 niet aan te schaffen, want dan zijn er wel betere mogelijkheden.

HTC Sense

De Desire 310 is misschien wel de ideale instapper. Dankzij de gebruikersinterface HTC Sense heb je binnen de kortste keren de smartphone onder de knie en ingesteld. Op het startscherm kun je dan ook makkelijk instellen welke sociale media jij wenst te zien als het om updates gaat, maar ook het laatste nieuws of favoriete websites kunnen makkelijk op het eerste scherm getoond worden. HTC Sense is al vaker benoemd tot de beste interface voor op de smartphone en ook deze goedkope Desire 310 beschikt over deze interface. Het is dus ideaal voor diegene die, zonder al te veel moeite, een smartphone wensen met alle mogelijkheden en vooral eenvoudig gebruik.

Android

Onder de interface schuilt Android. Dit is het werkelijk besturingssysteem van de Desire 310 en hiermee wordt ook directe de deur geopend voor de vele applicaties in de Google Play Store. Ook deze zijn dus met een tik op het scherm gedownload en op de smartphone geinstalleerd. De Desire 310 heeft misschien niet de meest recente versie van dit besturingssysteem, maar in oze ogen is dat ook niet nodig. Het toestel functioneert meer dan prima en hiervoor is de laatste versie ook niet nodig. Het ontbreken van extra technieken zoals NFC maken ook de laatste versie van Android overbodig voor deze Desire 310. Een bewuste keuze die wij enkel en alleen maar kunnen respecteren in deze situatie.

Conclusie

De HTC Desire 310 is misschien niet een smartphone die er direct uit springt, maar toch verrast de smartphone ons wel. Vooral de eenvoud van de interface en de snelheid waarmee dit toestel dit doet is ongekend. Ondanks zijn laag instapniveau is het toch een serieuze smartphone met alle zaken aan boord die je maar kunt wensen op een smartphone. Dankzij HTC Sense is alles makkelijk in te stellen en blijft alles overzichtelijk. Wat ons betreft is de Desire 310 een prima smartphone zonder veel poespas en brengt deze Desire 310 jou echt terug naar de essentie van telefonie en dat is communicatie. Dat is met deze Desire 310 wel heel erg eenvoudig gemaakt.

Alternatieven voor de HTC Desire 310 vergelijken