-

HTC Desire 516 abonnement

HTC Desire 516

Ben je op zoek naar een HTC Desire 516 abonnement? Vergelijk alle HTC Desire 516 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de HTC Desire 516

Veel voor weinig moet men bij HTC gedacht hebben toen ze deze Desire 516 hebben geïntroduceerd. Je krijgt met deze Desire 516 de beschikking over een smartphone met een 5 inch touchscreen en mooie hardware. Met deze combinatie wil de fabrikant graag de strijd aan gaan in het lagere segment smartphones die voor velen nog wel betaalbaar zijn. De Desire 516 is een mooi voorbeeld hoe een smartphone toch goedkoop kan zijn, maar je krijgt er wel het maximale voor terug.

Desire

De benaming voor deze smartphone is misschien nog wel het beste gekozen van alle smartphones die wij op dit moment kennen. Gezien de specificaties en de prijs die je er voor moet betalen is het een toestel die iedereen wel wenst. Het 5 inch scherm heeft een maximale resolutie van 960 x 540 pixels en dat is op zich best aardig. De hardware is misschien wat eentonig, want de combinatie van de processor en het geheugen zijn wij al meermaals tegen gekomen in andere toestellen en hier onderscheid de Desire 516 zich dan ook niet. Het is dan ook op andere vlakken waar deze Desire 516 zich wel weer onderscheid.

Onderscheid maken

Iedere fabrikant moet natuurlijk onderscheid proberen te maken om op te vallen. Deze Desire 516 doet dat op zijn eigen unieke wijze. Zo is het mogelijk om een tweetal simkaarten in deze Desire 516 te steken om zo gebruik te maken van de dualsim-functie. Erg handig in heel veel verschillende situaties. Een ander groot voordeel is misschien wel de userinterface van deze smartphone. Zo is ook deze Desire 516 uitgerust met HTC Sense. Het geeft een totaal andere kijk op wat er mogelijk is met een smartphone en hoe makkelijk het wel niet in te stellen is. Met een paar tikken op het scherm heb je dan ook zeer snel alle instellingen gedaan en kun je naar eigen inzicht dit verder uitbreiden met andere applicaties die je gewoon weer kunt downloaden. Een ander onderscheid is misschien wel het ontwerp van deze Desire 516. Het toestel is niet vergelijkbaar met een andere smartphone uit deze klasse. Op deze manier weer de fabrikant toch de nodige aandacht te trekken door simpelweg een ander design toe te passen.

Simpel maar effectief

Alle zaken die je kunt wensen op een smartphone zijn aanwezig. Het is een simpele maar effectieve methode om zo de smartphone onder de aandacht te brengen. Het toestel is ook nog eens heel erg betaalbaar en dat maakt het juist zo interessant om deze Desire 516 in de vergelijking mee te nemen. Alles werkt zoals het gewoon moet werken en dat is wel zo prettig. Voor weinig geld heb je dus een simpele, maar zeer effectieve smartphone in handen.

Conclusie over de HTC Desire 516

De Desire 516 heeft ons op verschillende vlakken aangenaam verrast. Vooral de prijs heeft ons enthousiast gemaakt, want je krijgt voor dit geld best wel veel smartphone in een uniek design. Hierdoor onderscheid de Desire 516 zich niet alleen, maar geeft ook direct een beeld hoe een goedkope smartphone ook gewoon goed kan zijn. Deze smartphone is dan ook echt een aanrader voor wie graag eens out-of-the-box denkt.

Alternatieven voor de HTC Desire 516 vergelijken