-

HTC Desire 526 Dual Sim abonnement

HTC Desire 526 Dual Sim

Ben je op zoek naar een HTC Desire 526 Dual Sim abonnement? Vergelijk alle HTC Desire 526 Dual Sim aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de HTC Desire 526 Dual Sim

Zoals de naam van het toestel eigenlijk al doet vermoeden beschikt deze Desire 526 over de mogelijkheid om een tweetal simkaarten te huizen. De smartphone leent zich dus uitstekend voor diegene die bijvoorbeeld een prive-abonnement en een zakelijk abonnement in een smartphone willen hebben. Zo hoef je nooit meer met twee smartphones op zak te lopen. Dit is dan misschien wel het grootste voordeel van deze Desire 526, maar het toestel biedt veel meer voordelen dan enkel de twee simkaarten.

Compact

Ondanks dat je twee simkaarten in de Desire 526 kan huizen blijft de smartphone erg compact. Dit komt mede door het scherm van 4.7 inch groot, maar ook het herkenbare en strakke ontwerp van HTC levert hier natuurlijk ook een belangrijke bijdrage aan. Door zijn compacte vormgeving is het toestel makkelijk in de hand te houden en kun je ook met diezelfde hand alles bedienen op en rondom het toestel. Na gebruik steek je dan ook zonder moeite de Desire 526 weer in de broekzak en de smartphone kan dus ook makkelijk meegenomen worden. De eerste tekenen zijn dus al zeer positief te noemen!

Foto's

Naast de strakke vormgeving beschikt deze Desire 526 ook over een 8 megapixels camera en een 2 megapixels camera aan de voorzijde voor de selfies. Dit zijn nette cijfers als je bedenkt dat het ook nog eens een betaalbare smartphone is. De foto's en video's die met de 8 megapixels camera worden gemaakt zien er goed uit en zijn ook scherp. Dit laatste komt ook mede door de software die HTC rondom de camera heeft ontwikkeld. Razendsnel weet de Desire 526 de foto's scherp te stellen en trillingen uit video's te halen. Een mislukte foto of video zal er dus niet snel tussen zitten. Over de opslag mag ook niet gemopperd worden, want met 8 GB aan opslag is dat ruim voldoende voor een smartphone in deze klasse. En uiteraard is deze opslag ook nog verder uit te breiden met een microSD-kaart, of gewoon via de cloud.

Twee simkaarten

Het grote voordeel van deze Desire 526 is misschien wel de mogelijkheid van de twee simkaarten die je tegelijkertijd kunt gebruik. Met enkele tikken op het scherm ben je dan ook makkelijk gewisseld tussen beide simkaarten en kun je dus prive en zakelijk wel heel makkelijk gescheiden houden. Deze smartphone is dan ook bij uitstek ideaal voor de zakelijke markt. De investering is laag en het rendement vele malen hoger. Het toestel biedt daarnaast alle mogelijkheden om ook online te zijn met bijvoorbeeld e-mail of het delen van documenten. Hiervoor is uiteraard wel een databundel vereist, maar deze zal vast aanwezig zijn op een van de twee simkaarten.

Conclusie

De Desire 526 is de geschikte kandidaat voor iemand die op zoek is naar een dualsim smartphone. Naast deze prachtige mogelijkheid is het toestel ook nog ruim bedeeld als het gaat om de camera. Ook zijn compacte vormgeving telt natuurlijk heel erg mee, en de Desire 526 kan dan ook makkelijk in de broekzak of binnenzak worden geschoven. Zonder veel moeite kan de Desire 526 gebruikt en ingesteld worden dankzij de Sense-interface. In alle opzichten dus ideaal voor diegene die graag prive en zakelijk gescheiden willen houden of juist voor diegene die bijvoorbeeld ook een een tweede simkaart hebben voor goedkoper bellen in het buitenland. De mogelijkheden zijn met deze Desire 526 wat dat betreft eindeloos en kun je er nog jaren plezier van hebben.

Alternatieven voor de HTC Desire 526 Dual Sim vergelijken