HTC Desire 626

HTC Desire 626
De HTC Desire 626 is de grotere en krachtigere broer van de 526 en beschikt onder andere over een krachtige quad core processor met voldoende werkgeheugen. Hierdoor ben je in staat om apps, games en video's vloeiend en vlekkeloos te kunnen spelen. Deze download je overigens eenvoudig dankzij het populaire besturingssysteem Android. Hierdoor krijg je direct toegang tot een... Lees verder »

Voordelen HTC Desire 626
  • 5 inch touchscreen
  • razendsnel internet met 4G
  • 13 megapixel camera
Ook een HTC Desire 626 met abonnement?
Beste alternatief
HTC U Ultra
Actie!
300 minuten
300 SMS + 500MB
24 maanden
Abonnement:€ 8,50
Toestel:€ 23,50

Info & Bestel
Lees alle informatie over de HTC Desire 626

De nieuwe Desire 626 is de opvolger van de bestaande Desire 620. Ook deze nieuwe smartphone zal zich weer gaan mengen in de middenklasse van de smartphones. De Desire 626 wordt standaard geleverd met Android 5.1 en beschikt standaard over 16 GB interne opslag om alle filmpjes en foto's op te kunnen opslaan. Het toestel kan zich hiermee dus prima meten met andere smartphones in dit segment, maar de kracht van deze HTC zit toch echt wel in de software. Het de nieuwe HTC Sense 7 software is het nog eenvoudiger geworden om de smartphone in te stellen en helemaal naar wens aan te passen. Voor dagelijks gebruik werkt dit ook erg fijn en heb je binnen de kortste keren de smartphone goed door.

Mooie middenklasser

Heel veel vernieuwend is de Desire 626 zeker niet ten opzichte van zijn concurrentie, maar het is wel een goede opvolger van zijn voorganger. Met deze Desire 626 heeft HTC een betaalbare smartphone op de markt gebracht met alle functionaliteiten die je nu mag verwachten op een smartphone, waaronder de ondersteuning van 4G. De software, HTC Sense 7, is misschien dan nog het grootste pluspunt van deze Desire 626. Zo is het mogelijk om foto's direct te bewerken wanneer deze zijn gemaakt en kun je makkelijk de telefoon naar eigen wens inrichten. Aangezien het toestel werkt op Android heb je natuurlijk ook gewoon toch tot de Google Play Store om zo extra applicaties te downloaden die jij graag wenst te gebruiken.

Het oog wil ook wat

Uiteraard telt een ontwerp ook erg mee in het complete plaatje. Met deze Desire 626 zit dat wel goed. Het is een strak design en het toestel oogt erg solide. Ondanks het schermformaat van 5 inch ligt de smartphone toch erg lekker in de hand en is alles makkelijk aan te sturen. Dat je het toestel met een hand kunt fijnknijpen is zeker niet aan de orde bij deze Desire 626, want het toestel is ook stevig gebouwd en alle elementen sluiten naadloos op elkaar aan. Dit hebben wij wel eens anders gezien bij smartphones in dit segment. Je koopt dus niet alleen een smartphone voor een leuke prijs, maar ook nog eens een erg solide smartphone wat erg strak oogt.

Camera

De camera op deze Desire 626 is van het standaard kaliber, maar toch heeft HTC hier leuke extra's aan gekoppeld. Met de 13 megapixels camera aan de achterzijde kun je prima foto's en video's maken. Nadat deze gemaakt zijn kun je gebruik maken van HTC Eye Experience. Dit is een bewerkingsprogramma die standaard staat geïnstalleerd en jou in staat stelt om de foto's direct te bewerken. Ook de frontcamera is van voldoende kwaliteit, want met een 5 megapixels camera kunnen wij met zekerheid zeggen dat ook een selfie er prima uit ziet! En zodra je alles hebt geschoten en opgenomen kun je uiteraard de foto ook weer direct delen met vrienden en kennissen via WhatsApp, Facebook of Twitter.

Conclusie

De nieuwe Desire 626 is een waardige opvolger van de Desire 620. Het is geen wereldschokkende wijziging en de smartphone is ook zeker geen unieke smartphone in dit segment. Qua specificaties is deze te meten met velen. Toch is de software misschien wel de kracht van deze Desire 626, want hier zijn wij wel erg enthousiast over. Met het gemak waarmee alles is in te stellen zal menig ander fabrikant nog steeds problemen in ervaren. Ook de standaard extra programma's, zoals het bewerkingsprogramma voor de foto's, is een pluspunt. Voor een schappelijke prijs heb je dan ook een prima smartphone in huis en heb je alles in huis wat je van een smartphone verwacht.

⇧ Terug naar boven

Het laatste nieuws over de HTC Desire 626
24 jan 2015Gelekt: de HTC Desire 626Op Twitter zijn renders verschenen (thanks @upleaks) van een nieuwe HTC Desire-telefoon die HTC waarschijnlijk op het Mobile World Congress zal presenteren. Volgens Pocketnow.com gaat het om de HTC Desire 626. We kenden deze al onder de codenaam 'A32'. Het zal een mooie middenklassetelefoon worden. Lees verder voor de... Lees verder

⇧ Terug naar boven

De populairste alternatieven voor de HTC Desire 626

Helaas is de HTC Desire 626 op dit moment niet (meer) leverbaar, daarom hebben we enkele populaire alternatieven van HTC op een rij gezet:

HTC Desire 626 met abonnement

De HTC Desire 626 is de grotere en krachtigere broer van de 526 en beschikt onder andere over een krachtige quad core processor met voldoende werkgeheugen. Hierdoor ben je in staat om apps, games en video's vloeiend en vlekkeloos te kunnen spelen. Deze download je overigens eenvoudig dankzij het populaire besturingssysteem Android. Hierdoor krijg je direct toegang tot een bibliotheek van duizenden apps die je gratis kunt downloaden. Meer weten over de HTC Desire 626? Bekijk alle aanbiedingen en specificaties van dit populaire en voordelige toestel op deze pagina.