-

HTC Desire 626 abonnement

HTC Desire 626

Ben je op zoek naar een HTC Desire 626 abonnement? Vergelijk alle HTC Desire 626 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de HTC Desire 626

De nieuwe Desire 626 is de opvolger van de bestaande Desire 620. Ook deze nieuwe smartphone zal zich weer gaan mengen in de middenklasse van de smartphones. De Desire 626 wordt standaard geleverd met Android 5.1 en beschikt standaard over 16 GB interne opslag om alle filmpjes en foto's op te kunnen opslaan. Het toestel kan zich hiermee dus prima meten met andere smartphones in dit segment, maar de kracht van deze HTC zit toch echt wel in de software. Het de nieuwe HTC Sense 7 software is het nog eenvoudiger geworden om de smartphone in te stellen en helemaal naar wens aan te passen. Voor dagelijks gebruik werkt dit ook erg fijn en heb je binnen de kortste keren de smartphone goed door.

Mooie middenklasser

Heel veel vernieuwend is de Desire 626 zeker niet ten opzichte van zijn concurrentie, maar het is wel een goede opvolger van zijn voorganger. Met deze Desire 626 heeft HTC een betaalbare smartphone op de markt gebracht met alle functionaliteiten die je nu mag verwachten op een smartphone, waaronder de ondersteuning van 4G. De software, HTC Sense 7, is misschien dan nog het grootste pluspunt van deze Desire 626. Zo is het mogelijk om foto's direct te bewerken wanneer deze zijn gemaakt en kun je makkelijk de telefoon naar eigen wens inrichten. Aangezien het toestel werkt op Android heb je natuurlijk ook gewoon toch tot de Google Play Store om zo extra applicaties te downloaden die jij graag wenst te gebruiken.

Het oog wil ook wat

Uiteraard telt een ontwerp ook erg mee in het complete plaatje. Met deze Desire 626 zit dat wel goed. Het is een strak design en het toestel oogt erg solide. Ondanks het schermformaat van 5 inch ligt de smartphone toch erg lekker in de hand en is alles makkelijk aan te sturen. Dat je het toestel met een hand kunt fijnknijpen is zeker niet aan de orde bij deze Desire 626, want het toestel is ook stevig gebouwd en alle elementen sluiten naadloos op elkaar aan. Dit hebben wij wel eens anders gezien bij smartphones in dit segment. Je koopt dus niet alleen een smartphone voor een leuke prijs, maar ook nog eens een erg solide smartphone wat erg strak oogt.

Camera

De camera op deze Desire 626 is van het standaard kaliber, maar toch heeft HTC hier leuke extra's aan gekoppeld. Met de 13 megapixels camera aan de achterzijde kun je prima foto's en video's maken. Nadat deze gemaakt zijn kun je gebruik maken van HTC Eye Experience. Dit is een bewerkingsprogramma die standaard staat geïnstalleerd en jou in staat stelt om de foto's direct te bewerken. Ook de frontcamera is van voldoende kwaliteit, want met een 5 megapixels camera kunnen wij met zekerheid zeggen dat ook een selfie er prima uit ziet! En zodra je alles hebt geschoten en opgenomen kun je uiteraard de foto ook weer direct delen met vrienden en kennissen via WhatsApp, Facebook of Twitter.

Conclusie

De nieuwe Desire 626 is een waardige opvolger van de Desire 620. Het is geen wereldschokkende wijziging en de smartphone is ook zeker geen unieke smartphone in dit segment. Qua specificaties is deze te meten met velen. Toch is de software misschien wel de kracht van deze Desire 626, want hier zijn wij wel erg enthousiast over. Met het gemak waarmee alles is in te stellen zal menig ander fabrikant nog steeds problemen in ervaren. Ook de standaard extra programma's, zoals het bewerkingsprogramma voor de foto's, is een pluspunt. Voor een schappelijke prijs heb je dan ook een prima smartphone in huis en heb je alles in huis wat je van een smartphone verwacht.

Alternatieven voor de HTC Desire 626 vergelijken