-

HTC Desire 628 abonnement

HTC Desire 628

Ben je op zoek naar een HTC Desire 628 abonnement? Vergelijk alle HTC Desire 628 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de HTC Desire 628

De HTC Desire 628 Dual SIM werd in mei 2016 aangekondigd en niet veel later in onze winkels te vinden. De opvallende smartphone is gemaakt voor mensen die het vertrouwde HTC gevoel willen hebben van een goed toestel, zonder de hoofdprijs te betalen.

HTC Desire 628 hardware

De HTC Desire 628 is uitgerust met een 5-inch beeldscherm. Tegenwoordig zijn beeldschermen van 5-inch de norm grootte. Het beeldscherm heeft een 1280 x 720 pixels HD beeldschermresolutie en geeft de kijker schitterende ervaring. Het scherm biedt meer detail, actie en drama waardoor je films en foto’s beleeft als nooit tevoren. Binnenin vind je de 1,3 GHz 64-bit octa-core processor geholpen door 3 GB werkgeheugen. De processor geeft het apparaat zeer goede prestaties en met 32 GB aan opslagcapaciteit kun je naar harte lust downloaden. Fotograven en datagebruikers zullen het zeer prettig vinden dat je de opslag kan vergroten tot wel 2 TB met een MircoSD-kaart. Let op, de grootste MicroSD-kaarten die je vandaag de dag kunt vinden, zijn 250 GB groot.

Kleurrijk design

Nog nooit heeft HTC een kleurrijker telefoon als de HTC Desire 628 aangeboden. Met het levendige, dual-tone kleuren design trek je de aandacht van iedereen. De krachtige camera achter heeft samen met de LED flitser een onderscheidend accent meegekregen en beide passen volledig in de dual-tone design. De Desire 628 is beschikbaar in opvallende kleurencombinaties en het 5-inch glazen scherm loopt naadloos over in de kleurrijke zijkanten van het toestel. Het geeft de smartphone een jeugdige en sprankelende look terwijl het toestel zeer robuust is en prettig in de hand ligt.

Kleur je eigen toestel volledig in jouw stijl. Dankzij de HTC Thema’s kun je alles instellen in je eigen stijl: apps, achtergronden, lettertypen en ringtonen. Je maakt jouw HTC Desire 628 volledig in je eigen stijl. Er is een uitgebreide keuze uit honderd professionele thema’s en alsof dat niet genoeg is kun je eigen thema creëeren. Het door en door geteste Android 5.1 Lollipop besturingssysteem draagt ook bij aan een stabiele, snelle en energiezuinige gebruikservaring. Het bekende HTC Sense interface maakt de besturing eenvoud en het toestel nog sneller.

HTC Sound

Liefhebbers van geluid zullen enthousiast worden van deze HTC. De Desire 628 Dual SIM is voor de multimedia liefhebbers namelijk een uitstekende keuze. Mede vanwege zijn forse 32 GB opslag, maar ook door het echte HTC geluid. Tijdens gaming en afspelen van video’s of films waan je jezelf daadwerkelijk in de actie dankzij de unieke geluidservaring van de front-facing speakers. De interne speakers van de smartphone laten muziek van hoogwaardige geluidskwaliteit horen. Op het moment dat je een headset aansluit op de Desire 628 Dual SIM, wordt HTC BoomSound geactiveerd. Het zorgt voor een rijke audio ervaring en dat verhoogt de kwaliteit van muziek tot studiokwaliteit. Ervaar met je favoriete hoofdtelefoon hoe HTC BoomSound elke geluid verbetert. Luister je films, games en natuurlijk muziek op een hoger geluidsniveau. BoomSound geeft diepere bassen, heldere vocalen en meer gedetailleerde toonhoogtes.

Desire 628 Camera’s

Ook op camera gebied laat deze HTC Desire zien dat het toestel de verkoopprijs echt waard is. Achter vind je de 13-megapixel camera die volledig bij het toestel kleurt. Je krijgt een f/2.0 diafragma lens met een BSI-sensor, zodat je bij weinig licht ook nog prachtige foto’s kunt maken. Films maak je in 1080p video kwaliteit tot 30 frames per seconde. Onder de camera pronkt de gekleurde LED flitser. Voorop tref je een 5-megapixel frontcamera met Auto Selfie, Gezichtsherkenning en zelfs Spraakselfie. Ideaal voor Skypen en de beste selfies.

Steeds vaker gebruiken mensen hun smartphone zowel zakelijk als privé. Anderen zien weer abonnementscombinaties waardoor ze met twee abonnementen goedkoper uit zijn dan met één. Steeds meer fabrikanten springen hierop in en HTC is er één van. De Desire 628 Dual SIM is uitgevoerd met dubbele SIM-kaart ondersteuning. Je kunt dus gelijktijdig twee nano simkaarten in het toestel plaatsen en gebruiken. Beide simkaarten zijn voor 2G (GSM), 3G (UMTS) als 4G (LTE) netwerken te gebruiken. Dat is best bijzonder, bij veel andere toestellen kun je de tweede SIM-kaart alleen gebruiken voor bellen en SMS'en via de traditionele mobiele netwerken (GSM).

Je kunt er voor kiezen om de HTC Desire 628 Dual SIM vanwege de scherpe adviesprijs, slechts 249 euro, in een keer af te rekenen. Dan combineer je het toestel bijvoorbeeld met een sim-only abonnement. Het kan ook aantrekkelijk zijn om je toestel te combineren met een telefoonabonnement. Dan betaal je het toestel niet in een keer, maar verspreidt het hele bedrag over 12 tot 24 maanden. Afhankelijk van jouw financiële positie en je eigen belgedrag kan de ene optie aantrekkelijker zijn dan de andere.

Hier vind je in ieder geval alle aantrekkelijke telefoonabonnementen voor de HTC Desire 628.

Alternatieven voor de HTC Desire 628 vergelijken