-

HTC One M8s abonnement

HTC One M8s

Ben je op zoek naar een HTC One M8s abonnement? Vergelijk alle HTC One M8s aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de HTC One M8s

De nieuwe One M8s is de verbeterde versie van de One M8. Aan het uiterlijk is niets gewijzigd, maar onderhuids heeft de One M8s wel wijzigingen meegekregen. Zo kun je met deze nieuwe smartphone rekenen op meer rekenkracht en een sterk verbeterde camera. Het lijken kleine wijzigingen, maar het heeft veel invloed op de mogelijkheden met deze nieuwe One M8s. Uiteraard moest HTC ook wel mee met dit model wat wordt gezien als het vlaggenschip van HTC. Andere fabrikanten brachten recentelijk namelijk veel krachtigere telefoons op de markt en bleek de camera niet de prestatie te leveren waarop menigeen had gehoopt.

Wijziging

De nieuwe One M8s heeft enkele positieve wijzigingen ondergaan. Zo beschikt deze smartphone nu over een 1.7 Ghz octa-core processor. Dit lijkt in eerste instantie een achteruitgang ten opzichte van zijn voorganger, maar schijn bedriegt in dit geval. Dankzij de acht kernen kan deze One M8s veel beter multitasken en heeft elke kern zijn eigen taak. Het is dan ook direct merkbaar dat de One M8s een stuk soepeler werkt. Ook de camera is gewijzigd en is nu weer een 'reguliere' camera geworden met een maximale resolutie van 13 megapixels. Hiermee is de UltraPixel-camera van de One M8 dus verdwenen, maar dankzij de dubbele lens aan de achterzijde krijg je nog steeds een uniek diepte-effect. Standaard wordt de nieuwe One M8s ook geleverd met Android 5.0 en de verwachting is dat ook deze smartphone een update zal krijgen naar het nog nieuwere Android 6.0.

Stijvol

Gelukkig heeft HTC niets gewijzigd aan het ontwerp, want deze is gewoon erg goed. Niet alleen ziet de One M8s er erg stijvol uit, de smartphone ligt ook nog eens erg lekker in de hand en voelt ook solide aan. Een uniek kenmerk aan deze smartphone is de aanwezigheid van een tweetal speakers aan de voorzijde. De BoomSound speakers, zoals HTC deze noemt, produceren een prachtig geluid en is niet te vergelijken met andere smartphones in welke prijsklasse dan ook. Het is dan inmiddels ook een mooi kenmerk geworden van deze serie. Ook deze One M8s is dus weer direct herkenbaar als een HTC en beschikt daarnaast nog steeds over de vele features die wij al eens eerder tegen zijn gekomen op andere modellen.

Voor iedereen

De One M8s is misschien wel de meest veelzijdige smartphone in zijn klasse. De smartphone is niet alleen populair onder jongeren vanwege de camera en de speakers aan de voorzijde, maar ook zakelijk gezien is deze One M8s een veelgevraagd model. Het toestel leent zich uitstekend als zakelijk toestel ter vervanging van de bestaande smartphone en laptop. Dit komt mede door de krachtigere processor, maar ook de mogelijkheden met betrekking tot e-mail en VPN zijn hierin erg gewild. Hierin heeft de One M8s misschien dan ook weer een streepje voor op de concurrentie.

Conclusie

De One M8s is een echte verbetering ten opzichte van zijn voorganger. Het nieuwe vlaggenschip kan daarom ook weer prima mee met de concurrentie. Alle zaken die verbeterd moesten worden zijn ook echt verbeterd, terwijl andere sterke zaken intact zijn gebleven. HTC heeft goed geluisterd naar de kritiek en ook op deze punten de smartphone gewijzigd. Het resultaat is dan ook dat de One M8s misschien wel de meest geschikte smartphone van het moment is. Dit laatste wordt nogmaals bevestigd door de sterke prijs- en kwaliteitsverhouding. In alle opzichten is deze One M8s dan ook echt een juweeltje en misschien wel een van de betere smartphones die momenteel leverbaar is.

Alternatieven voor de HTC One M8s vergelijken