-

HTC One M9 Plus abonnement

HTC One M9 Plus

Ben je op zoek naar een HTC One M9 Plus abonnement? Vergelijk alle HTC One M9 Plus aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de HTC One M9 Plus

Het kan altijd groter en beter moet HTC gedacht hebben bij de introductie van deze nieuwe One M9 Plus. Deze nieuwe smartphone is in verschillende opzichten sterk verbeterd en verslaat dus ook weer direct het voormalige vlaggenschip van HTC, de One M9. Zo heeft de One M9 Plus nu de beschikking over een 5.2 inch touchscreen met een hogere schermresolutie, meer rekenkracht en zijn de uitstekende camera's uit de One M8 weer teruggekeerd. Het is dus een echte mix geworden van al het goede in een smartphone. Met dit nieuwe model hoopt HTC in ieder geval voldaan te hebben naar de vraag van echte smartphonekillers en naar de vraag vanuit de trouwe HTC klanten. Op papier lijkt de One M9 Plus in ieder geval dit allemaal waar te kunnen maken.

Gegroeid

De nieuwe One M9 Plus is een volwassen smartphone geworden. We kunnen de bestaande One M9 misschien zien als de puber en de One M9 Plus als de volwassenen. Het jasje is namelijk exact hetzelfde gebleven, maar onderhuids heeft de smartphone inmiddels meer rekenkracht gekregen en is ook flink gegroeid. De nieuwe One M9 Plus beschikt over een 2.2 Ghz octa-core processor en hierdoor is hij iets sneller dan zijn kleinere broer. Ook het scherm is gegroeid naar 5.2 inch en hierdoor is nu ook een schermresolutie van 2560 x 1440 pixels mogelijk. Het beeld is werkelijk waar fantastisch om te zien en dit komt zeker tot zijn recht wanneer je een video bekijkt. Leg de twee modellen naast elkaar en het verschil is dan wel duidelijk zichtbaar.

Terugkomst

De bestaande camera van de One M9 voldeed niet aan de verwachtingen van zowel de consument als HTC zelf. De terugkomst van de dubbele camera uit de One M8 was dan ook zeker geen verrassing. Het resultaat is dat de kwaliteit van de foto's significant verbeterd is, maar wat wil je ook met een 20 megapixels camera. De tweede camera aan de achterzijde is voor de autofocus en ondersteunt dus feitelijk de camera die ook werkelijk het plaatje moet vastleggen. Aan de voorzijde is een UltraPixel camera gemonteerd die omgerekend een resolutie heeft van 13 megapixels. Ook voor het maken van een selfie is deze One M9 Plus dus uitstekend geschikt. En wees overigens niet bang dat het geheugen snel vol zit, want met een opslag van 32 GB kom je hier voorlopig echt niet aan en anders kun je dit nog makkelijk uitbreiden met een microSD-kaart.

Dolby Surround

Als wij kijken naar het ontwerp is er eigenlijk de laatste jaren weinig veranderd. Nog steeds vinden wij elementen terug uit het design van de One M8 en de One M9. Feitelijk is de One M9 Plus een vergrootte variant van de One M9 en hierdoor is er voor het design ook niet veel aangepast. Dit heeft ook weer zijn voordelen, want de dubbele BoomSound-speakers aan de voorzijde zorgen voor een voortreffelijk Dolby Surround geluid. Het geluid is dermate goed dat een andere smartphone niet eens in de buurt komt en op dit gebied zal dit dan ook niet snel overtroffen worden.

Conclusie

Op verschillende vlakken heeft de One M9 Plus zeker zijn voordelen en is het duidelijk te merken dat HTC goed luistert naar zijn klanten. Onder andere de terugkomst van de goede camera uit de One M8 bewijst dit. Deze opgewaardeerde versie is dan ook zeker de moeite waard en met de One M9 Plus bewijst HTC dat zij nog steeds erg goede smartphones maken en kunnen maken. In alle opzichten troeft de One M9 Plus de concurrenten af, zeker als het gaat om de camera en het geluid. Wees wel voorbereid, goedkoop is deze One M9 Plus niet! Met een mooi abonnement er bij is deze smartphone echter wel weer goed betaalbaar.

Alternatieven voor de HTC One M9 Plus vergelijken