-

HTC One Mini 2 abonnement

HTC One Mini 2

Ben je op zoek naar een HTC One Mini 2 abonnement? Vergelijk alle HTC One Mini 2 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de HTC One Mini 2

De nieuwe HTC One Mini 2 is de directe opvolger van de One Mini, maar is het is ook direct de verkleinde versie van de One M8. Een lastige constructie om het goed te volgen, maar om het simpel te houden is het dus de verbeterde versie van zijn voorganger en een verkleinde versie van de One M8. Qua ontwerp komt de nieuwe One Mini 2 ook het beste in de buurt van zijn grote broer en neemt het qua mogelijkheden ook zaken over zijn grote broer. De verkleining heeft tot gevolg dat er ook wat met de hardware is gebeurd en uiteraard ook het scherm. Zo beschikt de One Mini 2 nu over een 4.5 inch touchscreen. Desondanks mogen wij zeker niet klagen als wij weten wat deze smartphone allemaal mee krijgt.

Aandrijfkracht

De nieuwe One Mini 2 moet op enkele zaken inleveren. De belangrijkste factor is misschien wel de processor. Zo beschikt deze smartphone over een 1.2 Ghz quad-core processor met 1 GB werkgeheugen. Veel fabrikanten maken gebruik van deze processor en configuratie wanneer ze een kleinere variant van een vlaggenschip op de markt zetten. De aanwezigheid van deze aandrijfkracht verbaast ons dus ook niets. Wel verbaast ons de camera, want ook de One Mini 2 beschikt over de 13 megapixels camera die wij aantreffen op zijn grotere broer. Ook op andere hoogwaardige HTC-modellen is deze camera aanwezig en gelukkig mag de One Mini 2 hier ook over beschikken. Dankzij de 16 GB opslagruimte is er ook voldoende capaciteit om foto's en video's op te slaan.

Features

Waar HTC groot mee is geworden zijn misschien wel hun features. Denk hierbij aan zaken zoals BoomSound en BlinkFeed. Met BoomSound heb je bijvoorbeeld een veel betere ervaring als het om geluid gaat. Dit komt mede door de dubbele speakers die aan de voorzijde zitten. Deze speakers zitten aan de bovenzijde en onderzijde van het scherm. Gelukkig heeft de One Mini 2 ook nog de beschikking over deze dubbele speakers. Met BlinkFeed heb je op het startscherm in een oogopslag alle laatste updates voor handen vanaf social media of nieuwswebsites of zelfs e-mail. Het is een handige homescreen wat jou direct verteld wat er gewijzigd is of wat er nieuws is. Erg handig, want zo open je niet zomaar apps waar je op dat moment eigenlijk niets te zoeken hebt omdat er simpelweg geen wijziging is. Hierdoor blijft de One Mini 2 ook erg snel omdat niet alle applicaties zomaar geopend zijn.

Compact

Het ontwerp van de One Mini 2 is direct overgenomen van zijn grotere broer. Hier is dus geen nieuws aan de horizon te melden, echter is de behuizing wel een heel stuk compacter. Dit komt mede door het verkleinde scherm en hierdoor is de One Mini 2 ook een heel stuk beter te bedienen met een hand. Ook even snel wegschuiven in de broekzak is met deze One Mini 2 ook een heel stuk sneller gedaan. De verkleining heeft dus ook absoluut zijn voordelen en misschien zelfs wel meer voordelen dan menigeen soms denkt.

Conclusie

De nieuwe One Mini 2 is een geslaagde verkleining van de One M8. Het toestel voelt nog steeds aan als een serieuze smartphone, echter dankzij zijn compacte vormgeving is het ook een stuk beter te bedienen. Alle features die wij gewend zijn bij HTC zijn ook weer aanwezig op deze One Mini 2 en hiermee is het dus gewoon een complete smartphone geworden die ook nog een makkelijk in de broekzak past en erg goed betaalbaar is. In combinatie met een abonnement zal de smartphone dan ook snel voordelig aangeboden worden. Wat ons betreft is het zeker de moeite waard om deze One Mini 2 mee te nemen in jouw vergelijking en zoektocht naar een goede en betaalbare smartphone.

Alternatieven voor de HTC One Mini 2 vergelijken