-

Honor 5X abonnement

Honor 5X

Ben je op zoek naar een Honor 5X abonnement? Vergelijk alle Honor 5X aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Honor 5X

Met de nieuwe 5X heeft Honor een opvolger op de markt gebracht van de bestaande 4X. Met dit laatste model heeft de fabrikant uiteindelijk ook de Nederlandse markt weten te bestormen door zijn lage prijs in combinatie met krachtige hardware. Ook ditmaal lijkt de Honor 5X ditzelfde nogmaals dunnetjes over te doen. Ditmaal uiteraard met vernieuwde hardware en een aangepast design om zo weer het publiek aan te spreken. In alle opzichten is de 5X dan ook flink verbeterd en kun je dus ook weer een goede smartphone verwachten voor weinig geld. Hier staat Honor immers ook bekend om.

Aantrekkelijk

Waar het merk misschien minder goed om bekend staat is het design. Toch heeft Honor ditmaal wat meer moeite gestoken in het ontwerp van de 5X om zo ook de smartphone aantrekkelijker te maken. Wat ons betreft is deze missie al prima geslaagd. Zo beschikt de nieuwe 5X over dezelfde metalen behuizing die wij gewend zijn van de Huawei G8 en hierdoor is de 5X ook direct een heel stuk steviger en stijlvoller in vergelijking met zijn voorganger. Vooral de prijs van de 5X maakt het ook nog eens extra aantrekkelijk om deze smartphone serieus te overwegen, want feitelijk krijg je nergens zoveel smartphone voor zo weinig geld.

Hardware

Uiteraard moeten wij het ook hebben over de hardware van deze 5X. Het is immers vaak juist deze hardware die het toestel juist zo interessant maakt. Ditmaal heeft Honor gekozen voor een 1.7 Ghz octa-core processor met 2 GB werkgeheugen. Voor de opslag is er standaard 16 GB beschikbaar en voor de foto's kun je gebruik maken van een 13 megapixels camera. Deze laatste camera hebben wij al vaker gezien op andere Huawei modellen en dat is dan ook dezelfde camera die ook weer in dit model wordt gebruikt. Met een 5.5 inch touchscreen mogen wij ook voorzichtig zeggen dat het ook nog eens een forse smartphone is en zelfs de grootste in zijn prijsklasse. Letterlijk steekt deze 5X dus met kop en schouders boven zijn concurrentie uit.

Software

Zoals wij inmiddels weten is Honor het budgetmerk van Huawei. Het mag dan ook niet verbazen dat ook de skin van deze fabrikant weer wordt ingezet op deze nieuwe 5X. Met EmotionUI kun je in ieder geval eenvoudig de smartphone instellen en naar eigen hand zetten. Een nadeel is misschien nog de aanwezigheid van Android 5.1, maar inmiddels hebben wij begrepen dat de 5X later dit jaar ook nog een update naar Android 6.0 kan verwachten. Wat ons betreft is dat dan ook de enigste gemiste kans binnen het complete plaatje.

Conclusie over de Honor 5X

Wat ons betreft is ook de Honor 5X weer een geslaagd project en een waardige opvolger van de 4X. Het toestel voldoet weer prima binnen het profiel van wat wij van Honor verwachten, veel voor weinig. In alle opzichten is de 5X sterk verbeterd en heeft Honor goed geluisterd naar de eindgebruikers. Misschien is de 5X dan ook het resultaat van deze feedback. Je merkt dan ook direct dat er met zorg en aandacht aan deze smartphone is gewerkt. Het is gewoon een compleet plaatje die veel concurrenten nog het nakijken geeft en zelfs wel benauwd maakt. Voor weinig geld kun je dus in het bezit komen van deze Honor 5X, maar ook in combinatie met een abonnement is dit natuurlijk een ideale combinatie. Neem deze smartphone dus zeker mee in de vergelijking om zo tot een goed besluit te komen. Je zult zien dat je snel moet kiezen tussen deze nieuwe smartphone van Honor en een andere smartphone. De prijs zal dan bepalen en dan komt vaak genoeg deze Honor beter uit de bus.

Alternatieven voor de Honor 5X vergelijken