-

Honor 6 Plus abonnement

Honor 6 Plus

Ben je op zoek naar een Honor 6 Plus abonnement? Vergelijk alle Honor 6 Plus aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Honor 6 Plus

Steeds meer fabrikanten zetten hun zinnen op grotere smartphones, de zogenoemde phablets. Ook Honor kan natuurlijk niet achterblijven en heeft zijn assortiment uitgebreid met deze Honor 6 Plus. Het is een 5.5 inch phablet en is gebaseerd op de inmiddels al populaire Honor 6. Ook deze Honor 6 Plus is zeer interessant geprijsd zoals wij dit inmiddels gewend zijn van de fabrikant, maar je krijgt wel enorm veel smartphone voor je geld. En in dit geval kunnen wij dit misschien in de meest letterlijke vorm nemen, want met een 5.5 inch schermgrootte is het zeker niet de kleinste smartphone die momenteel leverbaar is.

Indrukwekkend

Dat Honor graag zijn naam wil vestigen in Nederland blijkt wel uit de zeer indrukwekkende specificaties die deze Honor 6 Plus mee heeft gekregen. Zo beschikt de nieuwe Honor 6 Plus over een 1.8 Ghz processor met acht kernen, oftewel een octa-core. Deze wordt nog eens ondersteunt door 3 GB werkgeheugen en hiermee ben je dus verzekerd van een enorm snelle phablet die zich prima kan meten met veel duurdere phablets zoals de Galaxy Note. Het 5.5 inch scherm kan een maximale resolutie tonen van 1920 x 1080 pixels, oftewel Full HD en dat is meer dan voldoende. Hogere resoluties kunnen wij veelal niet meer waarnemen met het blote oog. Aan de achterzijde is er niet een camera, maar een tweetal camera's ingebouwd waarbij een camera zorgt voor de extra diepte in het beeld. Het levert enorm mooie beelden op zonder dat je een fotografiecursus nodig hebt.

Media

Met de nieuwe Honor 6 Plus wil de fabrikant zijn pijlen richten op de markt van diegene die veel met media bezig zijn. Video's bekijken, social media, foto's en ga zo maar door. Om te beginnen heeft deze phablet dus standaard 32 GB geheugen om alle foto's en video's te kunnen opslaan, maar eventueel is het nog uit te breiden met een geheugenkaart. Het bekijken van video's of het bekijken van een tijdlijn is stiekem net wel wat leuker en makkelijker op een dergelijk schermformaat, maar uiteraard blijft het wel een logge smartphone. Even meenemen of in de broekzak steken zal er niet zomaar inzitten, maar elk voordeel heeft ook weer zijn nadeel.

Zakelijk

Als wij de Honor 6 Plus eens gaan bekijken vanuit de zakelijke kant is het wellicht een nog interessantere phablet en misschien wel de meest indrukwekkende op de markt momenteel. De investering is vele malen lager, maar de specificaties zijn des te hoger. Deze Honor 6 Plus kan dan ook makkelijk de smartphone en de laptop vervangen voor slechts een fractie van de prijs. En wees maar niet bang dat je iets tekort komt, want alles is mogelijk op deze phablet.

Conclusie

De nieuwe Honor 6 Plus is in alle opzichten misschien wel de beste phablet om te hebben. De specificaties zijn indrukwekkend en de prijs is misschien nog vele malen mooier. Voor weinig geld heb je plotseling toch wel heel veel smartphone in huis gehaald. Voor de echte mediafreak als voor de zakelijke markt zitten er dan ook enorm veel voordelen aan deze Honor 6 Plus en deze smartphone staat dan ook garant voor uren plezier!

Alternatieven voor de Honor 6 Plus vergelijken