-

Honor 7 abonnement

Honor 7

Ben je op zoek naar een Honor 7 abonnement? Vergelijk alle Honor 7 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Honor 7

Het nieuwe topmodel van Hnor is de Honor 7. Het is de directe opvolger van de Honor 6 en is op verschillende vlakken sterk verbeterd. Zo zijn de voorgaande modellen van Honor nog wat saai qua design, maar deze Honor 7 schud deze kritiek van zich af en komt met een compleet metalen behuizing. Hierdoor oogt de Honor 7 niet alleen een stuk luxer, maar je hebt nu ook voor het eerst het gevoel dat je ook een stevige smartphone in je hand hebt. Bij de vorige modellen kon je hier soms nog aan twijfelen en dit kwam mede door de lage prijs. Ook de Honor 7 kan weer rekenen op een lage en scherpe prijs waar menig andere fabrikant weer steil van achterover slaat.

Wijzigingen van het toestel

Ten opzichte van zijn voorganger heeft de nieuwe Honor 7 enkele wijzigingen ondergaan. Zo is het scherm gegroeid naar 5.2 inch, maar blijft de resolutie van 1920 x 1080 pixels bestaan. Niet dat dit erg is, want nog steeds is het scherm goed afleesbaar en komen kleuren helder over en is de kleurintensiteit goed. Ook de processor heeft een update gekregen en is gestegen naar een rekenkracht van 2.2 Ghz met een octa-core processor. Deze processor wordt in zijn werkzaamheden ondersteunt door 3 GB werkgeheugen. Dit laatste was overigens ook al aanwezig bij zijn voorganger. De camera's hebben ook een update gekregen en aan de achterzijde treffen wij nu een 20 megapixels camera aan en voor de selfies is er een 8 megapixels camera aanwezig. Alles bij elkaar opgeteld is het dus een waardige opvolger die er zeker weer even tegen aan kan gaan.

Werking van de Honor 7

De nieuwe Honor 7 werkt standaard op Android 5.0 en daar bovenop heeft Huawei, het moederbedrijf van Honor, hun eigen schil heen gelegd. Hierdoor heb je het voordeel van een goed werkende smartphone met wat extra features die wij al kennen vanuit Huawei smartphones. De software is echter ook compleet geschikt gemaakt om alles uit de camera's te halen en hier komt dan ook de kwaliteit van de Honor 7 om de hoek kijken. De camera aan de achterzijde kan in Full HD video's opnemen en ook afspelen terwijl foto's in een maximale 20 megapixels geschoten kunnen worden. Dankzij de snelle processor wordt elk beeld ook snel vastgelegd en zo mis jij geen moment. De camera aan de voorzijde is ook perfect voor selfies en behoort momenteel tot een van de beste selfiecamera's op dit moment. Alles werkt soepel en de werking van de software is grandioos te noemen.

Ontwerp

Eindelijk heeft Honor eens goed gekeken naar de kritieken die het te verduren kreeg over het wat saaie en simpele ontwerp. De Honor 7 is alles behalve dat en komt ook echt als een serieuze smartphone over. Met een compleet metalen behuizing heb je ook echt het gevoel een duurdere smartphone in handen te hebben, De nieuwe Honor 7 ziet er gewoonweg een heel stuk volwassener uit dan zijn voorganger en hiermee heeft Honor wederom de slag gewonnen en kan het kritieken weer wegwuiven.

Conclusie van de Honor 7

De nieuwe Honor 7 is een waardige opvolger van de Honor 6. Buiten dit alles is het nog steeds een betaalbare smartphone gebleven die ook nog eens serieus mee doet als het gaat om specificaties en mogelijkheden. Alles wat je in een smartphone zoekt is wel aanwezig. Het ontwerp is drastisch aangepakt en in positieve zin kunnen wij wel stellen dat dit goed gelukt is. Je hebt nu echt voor het eerst het gevoel dat je een serieuze smartphone in handen hebt bij Honor. Wij raden dan ook deze Honor 7 van harte aan en het is zeker de moeite waard om deze smartphone in de vergelijking mee te nemen!

Alternatieven voor de Honor 7 vergelijken