-

Honor Holly abonnement

Honor Holly

Ben je op zoek naar een Honor Holly abonnement? Vergelijk alle Honor Holly aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Honor Holly

Het merk Honor begint steeds meer bekend te worden in Nederland en ondanks het kleine assortiment weet het merk wel veel aandacht te trekken. Dit komt mede door de lage prijzen en hoogwaardige specificaties. De Holly is hier geen uitzondering op en behoort tot een echte budget smartphone, maar dan met specificaties van een goede middenklasser smartphone. Juist de combinatie zorgt er voor dat ook deze Holly inmiddels met open armen is ontvangen en floreert het merk goed op de Nederlandse markt. Je hoeft ook niet te verwachten dat het merk ook weer snel van het toneel verdwijnt, want achter Honor zit het machtige Huawei en dit merk je dan soms ook in de hardware.

Budget of toch niet?

De Holly is een perfect voorbeeld dat een budget smartphone ook over prima specificaties kan beschikken. Zo heb je voor om de nabij honderd euro een smartphone met een 1.3 Ghz quad-core processor, 16 GB opslag en een 8 megapixels camera. Om het netjes af te ronden ondersteunt de Holly ook nog eens dualsim. Hiermee is het dus mogelijk om een tweetal simkaarten in deze smartphone te plaatsen. Ideaal voor diegene die prive en zakelijk gescheiden willen houden! De Holly wordt daarnaast ook nog eens geleverd met een 5 inch touchscreen met een maximale resolutie van 1280 x 720 pixels en dat is zeer respectabel voor een smartphone in deze prijsklasse. In alle opzichten heb je dus erg veel smartphone voor weinig geld en het verbaast ons dan ook niets dat deze Holly inmiddels als warme broodjes over de toonbank gaan.

EmotionUI

De invloed van Huawei zien wij terug in de software. Zo beschikt ook deze Holly over het bekend EmotionUI van Huawei. Dit is een tweede laag die over het besturingssysteem Android is gelegd en hiermee de look-and-feel drastisch wijzigt. Deze gebruikersinterface is erg makkelijk in gebruik en alles zit logisch in elkaar. Ook op het gebied van software valt er met deze Holly dus zeker niets te klagen.

Foto's

De Holly beschikt aan de achterzijde over een 8 megapixels camera welke prima foto's maakt. Zeker in deze prijsklasse kunnen wij hier niet over klagen en moeten wij misschien erkennen dat het de beste camera is in deze prijsklasse tot nu toe. Aan de voorzijde treffen wij een 2 megapixels camera aan en dit valt ons even net wat tegen. Voor een leuke selfie moet je dus geen gebruik maken van deze camera, want daar valt de prestatie weer even wat tegen. Dit is dan misschien ook het enige minpunt wat wij kunnen ontdekken op deze Holly als het gaat om het camerawerk.

Conclusie

De nieuwe Holly heeft ons enorm enthousiast gemaakt en het merk Honor heeft nogmaals bewezen dat goedkoop zeker geen duurkoop hoeft te zijn. Je krijgt een hoogwaardige smartphone voor de prijs van een budgetmodel. In alle opzichten laat de Holly dan ook menig concurrent het nakijken. Het is dan ook met stip de beste smartphone in deze klasse als het gaat om de beste prijs- en kwaliteitsverhouding. Het gebruik van de Holly is eenvoudig dankzij EmotionUI en je zult ook geen haperingen ervaren dankzij de krachtige processor. In onze ogen had de frontcamera net iets sterker mogen wezen, maar dit is dan ook een nadeel waarmee wij kunnen leven. Ook de standaard opslag van 16 GB is weer een mooi voorbeeld wat allemaal mogelijk is voor een klein prijsje. De Holly is dan ook de perfecte smartphone voor diegene die over een kleine beurs beschikken of een goede tweede smartphone zoeken!

Alternatieven voor de Honor Holly vergelijken