-

Huawei Ascend G6 abonnement

Huawei Ascend G6

Ben je op zoek naar een Huawei Ascend G6 abonnement? Vergelijk alle Huawei Ascend G6 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Huawei Ascend G6

De Ascend G6 heeft alles in zich om zich makkelijk te kunnen mengen in de huidige generatie smartphones. Het sterke punt van deze smartphone is uiteraard zijn prijs, want voor een behoorlijk lage prijs krijg je eigenlijk best veel smartphone mee naar huis. Denk hierbij aan het 4.5 inch touchscreen, 8 megapixels camera en de 4G-verbinding. Alles is mogelijk met deze smartphone en het is in onze ogen dan ook onterecht dat deze Ascend G6 enigszins een ondergeschoven kindje is geworden.

Klein en toch groot

De Ascend G6 is een compacte smartphone met toch heel aardige specificaties. Door zijn geringe formaat is de smartphone dan ook makkelijk mee te nemen. Ondanks dat het scherm misschien is kleiner is, 4.5 inch om precies te zijn, kijkt het toch heel erg lekker weg. Met een maximale resolutie van 960 x 540 pixels mag er ook zeker niet geklaagd worden en kun je makkelijk foto's of video's terugkijken. Aan de achterzijde treffen wij nog een 8 megapixels camera aan en voor de selfies is er zelfs een 5 megapixels camera te beschikking. Ondanks het kleine formaat biedt deze Ascend G6 toch erg veel voor weinig geld, want we moeten ook niet vergeten dat ook 4G internetten gewoon tot de mogelijkheden behoort bij deze smartphone.

EmotionUI

Een sterk punt is misschien wel de interface waarmee Huawei standaard werkt. Al meermaals is deze interface uitgeroepen tot het meest gebruiksvriendelijke van alle interfaces die beschikbaar zijn voor de smartphones. De Ascend G6 is dus niet alleen een compacte smartphone, maar ook nog eens heel vriendelijk in gebruik. Dankzij EmotionUI heb je binnen de kortste keren de smartphone goed ingesteld en is alles makkelijk terug te vinden. Alles is instelbaar en ook het eerste startscherm kan helemaal naar wens ingericht worden. Zo behoud jij de volledige controle over de Ascend G6 en bepaal jij zelf wat je wenst te zien of juist niet.

Ontwerp van de Huawei Ascend G6

Sommige mensen spreken er wel eens over dat Huawei saaie smartphones maakt. In essentie hebben ze gelijk, want als je goed kijkt lijkt elke smartphone van deze fabrikant wel ergens op elkaar. Toch heeft deze Ascend G6 zeker geen lelijk ontwerp. Het toestel komt zelfs, ook met deze prijs, erg robuust over en dat mag gerust als pluspunt worden genoteerd gezien zijn prijs. Menig andere goedkopere smartphone is vaak uit goedkoop plastic opgetrokken. Bij Huawei hebben ze duidelijk meer aandacht hier aan besteed en je krijgt dus ook een solide en mooie smartphone. Voor deze prijs moet je misschien dan ook het ontwerp even laten voor wat het is, zolang het toestel maar functioneel is en dat is deze Ascend G6 zeker.

Onze conclusie over de Huawei Ascend G6

De Ascend G6 heeft ons positief verrast op veel vlakken. Gezien de prijs krijg je eigenlijk best veel smartphone en weet je ook zeker dat je er nog jaren plezier van kunt hebben. Dankzij EmotionUI kun je de smartphone ook nog eens helemaal naar eigen inzicht inrichten en kun jij datgene instellen wat jij belangrijk vind. Het toestel is niet alleen goedkoop, maar ook nog eens functioneel en goed doordacht. Wat ons betreft is deze Ascend G6 dan ook een prima smartphone voor weinig geld. In combinatie met een abonnement zal het toestel dan ook snel gratis aangeboden worden.