-

Huawei Ascend G7 abonnement

Huawei Ascend G7

Ben je op zoek naar een Huawei Ascend G7 abonnement? Vergelijk alle Huawei Ascend G7 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Huawei Ascend G7

Met de komst van de Ascend G7 wil Huawei nogmaals een stempel drukken op hun filosofie, veel smartphone voor betrekkelijk weinig geld. Met deze nieuwe Ascend G7 is dat prima gelukt en beschikt het toestel over een 5.5 inch touchscreen en over aardige specificaties. Hiermee is de Ascend G7 plotseling een van de grootste smartphones in zijn prijsklasse en hiermee onderscheid deze smartphone zich dus ook prima van de rest. Huawei heeft er echt werk van gemaakt om ook op andere vlakken de Ascend G7 er uit te laten springen en wij zijn uiteraard benieuwd of Huawei ook deze belofte kan waar maken.

Het verschil maken

In de grote wereld van smartphones is het natuurlijk een uitdaging voor een fabrikant om een mooie smartphone op de markt te zetten die ook nog eens goed verkoopt. Met dit vraagstuk worstelde Huawei ook, maar uiteindelijk is er dan toch de Ascend G7 als resultaat uitgerold. Het scherm is natuurlijk het eerst wat opvalt als je dus specifiek binnen een bepaalde prijscategorie aan het zoeken bent, maar ook de nette camera's vallen op. De camera's met respectievelijk 13 megapixels aan de achterzijde en 5 megapixels aan de voorzijde zijn zeker niet de beste, maar dankzij de ondersteuning van software kun je alsnog erg mooie foto's maken. Iemand die geen verstand van fotograferen heeft kan moeiteloos een foto schieten met deze Ascend G7. Waar in dit geval geen verschil wordt gemaakt is de processor, want de 1.2 Ghz quad-core processor treffen wij elders ook al aan in smartphones in deze prijscategorie.

Altijd standby

De Ascend G7 is ook voorzien van een grotere accu, in tegenstelling tot zijn concurrentie. Dankzij deze zwaardere accu kan de smartphone een heel stuk langer mee en hoef je niet bang te zijn dat je halverwege de dag al ergens een stopcontact moet zoeken. Hierbij kun jij gedurende de dag de smartphone volledig gebruiken. Wanneer de Ascend G7 enkel op standby staat zal de smartphone nog veel langer mee gaan. Dit is wel een heel prettig gevoel en een erg slimme keuze van Huawei.

Software

Inmiddels is het wel bekend dat Huawei standaard gebruik maakt van Android. Op de Ascend G7 is standaard Android 4.4 geïnstalleerd, maar over deze installatie heen heeft Huawei ook er voor gekozen om hun EmotionUI te installeren. Dit is een eigen unieke interface waarmee het gebruiksgemak enorm wordt verhoogd en ook de software rondom de camera wordt aangestuurd. Het resulteert niet alleen in betere foto's, maar dus ook in een prettige werking van de smartphone in zijn geheel. Al eerder heeft Huawei prijzen in de wacht weten te slepen met deze interface en naarmate je het meer gaat gebruiken is het ook duidelijk waarom Huawei deze prijzen heeft ontvangen. Deze interface in combinatie met de Ascend G7 is dus echt een genot en de smartphone scrollt moeiteloos door alle pagina's en start erg snel applicaties op wanneer je hier om vraagt. Een goude combinatie in dit geval!

Conclusie van de Huawei Ascend G7

De nieuwe Ascend G7 is een schot in de roos voor Huawei. Zoals de fabrikant zelf al zegt krijg je erg veel smartphone voor weinig geld. De werking van de smartphone is meer dan prima en dankzij het 5.5 inch touchscreen is ook alles makkelijk afleesbaar. Ook de grotere accu mogen wij als pluspunt noteren, want zonder moeite kun je de Ascend G7 een gehele dag intensief gebruiken. Dit hebben wij wel eens anders gezien bij andere smartphones. Voor wie dus op zoek is naar een goedkope, elegante en gebruiksvriendelijke smartphone kan beter stoppen met zoeken, want deze Ascend G7 is de smartphone die jij dan zoekt!