-

Huawei Ascend Y330 abonnement

Huawei Ascend Y330

Ben je op zoek naar een Huawei Ascend Y330 abonnement? Vergelijk alle Huawei Ascend Y330 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Huawei Ascend Y330

De fabrikant Huawei staat al bekend om zijn interessant geprijsde smartphones en met deze Ascend Y330 onderstreept Huawei nogmaals deze positie. De nieuwe Ascend Y330 is een lowbudget smartphone met toch wel leuke specificaties. In dit geval heeft Huawei besloten om echt een goedkope smartphone op de markt te zetten en dit merken wij uiteraard ook in de specificaties. Wij zijn dan eigenlijk ook zeer benieuwd of deze Ascend Y330 zich ook prima kan meten met andere smartphones in dit segment. Er zijn immers steeds meer fabrikanten die zich mengen in dit segment van goedkope smartphones.

Simpele smartphone

Vooral niet te gek doen moet Huawei hebben gedacht bij het ontwerp van deze Ascend Y330. Qua design springt deze smartphone er dan ook echt niet uit, maar wel is er een bijkomend voordeel. Doordat deze Ascend Y330 over een 4 inch touchscreen beschikt is het wel een compacte smartphone geworden wat ook nog eens erg lekker in de hand ligt. Bediening met een hand is dan ook zeker mogelijk met deze smartphone en dat is ook niet altijd meer mogelijk met de nieuwe generatie smartphones. Onderhuids merken wij wel dat er flink is geschrapt in de hardware. Zo beschikt deze smartphone over een 1.3 Ghz dualcore processor. Steeds meer simpelere smartphones komen uit met een quadcore en hierin is de Ascend Y330 misschien de langzamere versie. Desondanks werkt de smartphone wel erg prettig en lijkt hij nergens moeite mee te hebben.

Smartphone voor de beginner

Naarmate wij het toestel verder bekijken en bestuderen wordt het ons alsmaar meer duidelijk dat juist deze smartphone ideaal is voor de beginnend smartphone gebruiker. Zonder veel gekke fratsen kan de Ascend Y330 makkelijk bediend worden en alles is helder en overzichtelijk beschikbaar. Ook het feit dat juist deze groep vaak enkel bereikbaar willen zijn of soms even bellen onderstreept ook weer enkele zaken op deze smartphone. Zo is er geen 4G mogelijkheid en kun je alleen inloggen op een 3G-netwerk en is de 3 megapixels camera zeker niet de beste camera in dit segment. Als wij dan weer puur naar de werking kijken lijkt de Ascend Y330 hierin wel weer erg goed te zijn.

Android

Standaard draait de Ascend Y330 op Android 4.3. Het is zeker niet de laatste versie, maar wel een zeer geschikte versie voor deze smartphone. Alles werkt soepel en dat is het voornaamste wat je verwacht op een dergelijke smartphone. Met een simpele druk op de knop kunnen er ook applicaties worden gedownload en standaard is hier 4 GB ruimte voor. Dit is meer dan voldoende voor een smartphone van dit kaliber en dit doel.

Conclusie

Voor de hoge specificaties hoef je deze Huawei Ascend Y330 niet aan te schaffen, maar het is wel een schitterende opstap om kennis te maken met een smartphone. Het toestel heeft dan wel weer een interessante prijs- / kwaliteitsverhouding. De mogelijkheden beperken zich misschien enigszins en de camera is ook niet de beste, maar als je gaat kijken naar werking en functionaliteit scoort deze Ascend Y330 dan wel weer erg goed. Zonder veel moeite lijkt de Ascend Y330 elke opdracht moeiteloos uit te voeren. Irritaties dat er een programma vastloopt zul je dan ook niet snel hebben op deze smartphone. Wij raden deze smartphone dan ook van harte aan, juist voor diegene die voor het eerst met een smartphone aan de gang gaan. Hierin is de Ascend Y330 gewoon een erg goede aanrader!