-

Huawei Ascend Y530 abonnement

Huawei Ascend Y530

Ben je op zoek naar een Huawei Ascend Y530 abonnement? Vergelijk alle Huawei Ascend Y530 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Huawei Ascend Y530

Op zoek naar een smartphone zonder gekke fratsen? Dan is deze Y530 misschien wel de juiste kandidaat voor jou! Deze smartphone bevind zich in het lagere segment van de smartphones, maar desondanks beschikt de Y530 nog over aardige specificaties. Ondanks zijn lage prijs kun je toch nog rekenen op een 4.5 inch touchscreen en een fatsoenlijke camera aan de achterzijde. Dankzij zijn afmetingen is de Y530 ook nog eens makkelijk in de broekzak te schuiven en dit laatste is iets wat wij sowieso de laatste periode erg miste. Voor weinig geld heb je toch alle mogelijkheden binnen handbereik die je mag verwachten op een smartphone.

Android

Op deze Y530 is standaard Android geïnstalleerd. Zonder verdere fratsen kun je makkelijk gebruik maken van alle voordelen die dit besturingssysteem te bieden heeft. Dankzij de Play Store kun je applicaties downloaden en installeren, maar je kunt ook navigeren dankzij Google Maps en de ingebouwde GPS-antenne. Zaken zoals e-mail en een browser zijn gewoon aanwezig en ook hierin kom je zeker niets te kort. Wat je feitelijk verwacht van een smartphone heeft deze Y530 in zich en dat is positief. Het zelf instellen van deze smartphone is dan ook een fluitje van een cent en binnen de kortste keren is dit dan ook geregeld en kun je genieten van alle voordelen die deze Y530 te bieden heeft.

Budget

Dat de Y530 een budget smartphone is, is eigenlijk wel op te maken uit de specificaties. Zo beschikt deze smartphone over een 4.5 inch touchscreen en is er voor de rekenkracht gekozen voor een 1.2 Ghz dual-core processor. Deze wordt nog eens ondersteunt door 512 MB geheugen. Ondanks dit heeft de Y530 aan de achterzijde wel weer een 5 megapixels die ook nog eens erg mooie foto's maakt. In vergelijking met andere smartphones in deze prijsklasse mogen wij rustig stellen dat dit voorlopig nog wel de beste foto's zijn. Ook hier weet Huawei ons weer blij te verrassen en biedt de Y530 meer dan enkel een handige smartphone. Je kunt er ook echt dagelijks goed mee uit de voeten en dit hebben wij wel eens anders gezien met andere budget smartphones.

Ontwerp

Het meest opvallende is misschien wel het ontwerp van deze Y530. Het wijkt in alle opzichten af van wat wij normaal gewend zijn van Hauwei. De Y530 is een no-nonsense smartphone en dit zie je ook direct terug in het ontwerp. Dankzij de strakke vormgeving oogt deze Y530 ook nog eens heel aardig. Aan de voorzijde is het een doodnormale smartphone en kun je eigenlijk niet direct zeggen dat je met een goedkope smartphone te maken hebt. Eigenlijk kunnen wij dit wel stellen van het complete ontwerp, want dit zit gewoon netjes in elkaar. De achterzijde is strak en hierin huist de camera. Aan de zijkanten treffen wij nog knoppen aan om bijvoorbeeld het volume te regelen. Ook hierin verder dus geen verrassingen en is de Y530 dus niet zomaar even een snel project geweest vanuit Huawei.

Conclusie

De Y530 is een prima budget smartphone en misschien wel de meest verrassende van dit moment. Het toestel beschikt over alle zaken die je verwacht in een smartphone, echter dan wel voor een hele zachte prijs. De Y530 heeft dan ons ook blij verrast en het is zeker een goede smartphone wanneer je op zoek bent naar een goedkope smartphone. Wij zijn haast geneigd om te zeggen dat je beter kunt stoppen met zoeken, maar uiteraard blijft vergelijken ook belangrijk. Neem dan deze Y530 in ieder geval ook mee in de vergelijking.