-

Huawei Ascend Y540 Dual Sim abonnement

Huawei Ascend Y540 Dual Sim

Ben je op zoek naar een Huawei Ascend Y540 Dual Sim abonnement? Vergelijk alle Huawei Ascend Y540 Dual Sim aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Huawei Ascend Y540 Dual Sim

Soms komen er echt no-nonsense smartphones op de markt. Smartphones waar je alles op kunt doen, maar wel alles basis blijft. Ook deze Ascend Y540 is hier een goed voorbeeld van. Voor een tamelijk interessante prijs heb je een smartphone in huis waarmee je kunt bellen, WhatsApp kunt gebruiken of even de tijdlijn kan controleren van jouw Facebook. We mogen uiteraard niet vergeten dat er ook nog een camera op zit waarmee je snel even een foto kunt maken als je een grappig moment wilt vastleggen. Het zijn allemaal ingredienten voor een simpele smartphone voor een lage prijs zoals wij dit van Huawei gewend zijn.

Basiselementen

In de nieuwe Ascend Y540 zijn echt alle basiselementen in een smartphone toegevoegd om zo tot een goedkoop model te komen. Zo beschikt de smartphone over een 4.5 inch touchscreen en werkt alles op Android 4.4. Uiteraard werkt dit alles niet zonder processor en hiervoor heeft Huawei gekozen voor de 1.3 Ghz dual-core processor. Dit alles is voldoende om te kunnen bellen, mobiel internet te gebruiken of om een simpel spelletje te spelen. Ondanks de minimale specificaties is het ontwerp wel weer heel robuust en oogt de smartphone ook erg solide. Dit zijn wij wel eens anders gewend van fabrikanten. Het gebruik van plastic is wel duidelijk te zien, maar alles sluit wel naadloos op elkaar aan en je krijgt niet het gevoel dat je zomaar iets breekt. De Ascend Y540 lijkt er dus op gemaakt te zijn voor de beginnende smartphonegebruiker die graag kennis wil maken met deze markt. Met de Ascend Y540 gaat dat zeker lukken.

Twee simkaarten Een geheim die deze Ascend Y540 goed verborgen weet te houden is de mogelijkheid voor het herbergen van twee simkaarten. In veel gevallen, zeker als beginner, zul je voldoende hebben aan een simkaart, maar er zijn situaties te bedenken waarbij je bijvoorbeeld een tweede simkaart wel erg handig vind. Ben jij bijvoorbeeld een globetrotter en kom jij overal op de wereld? Dan is een prepaidkaart kopen in het land waar jij op dat moment verblijft wel erg handig. Zo bespaar je enorm veel kosten op het bellen. Ook als tweede toestel kan het zeker een handige smartphone zijn en het kost zeker geen vermogen om deze Ascend Y540 aan te schaffen.

Alleskunner

De Ascend Y540 is een alleskunner, maar uiteraard wel tot een beperkt niveau. Voor waar deze telefoon voor is ontwikkeld is dit ook meer dan voldoende. Zaken zoals 4G zullen dan ook op deze smartphone ontbreken, maar veelal is dit niet nodig. Uiteraard heb je wel de mogelijkheid om gebruik te maken van WiFi en kun je via 3G alsnog gewoon mobiel internetten. De telefoon neemt je makkelijk stapsgewijs mee in de wereld van mobiele telefonie van deze dagen en doet dit geheel op eigen manier. Het gaat dan misschien niet zo snel, maar misschien is het dan ook nog goed te volgen wat er gebeurd.

Conclusie

Het is zeker niet de snelste en mooiste smartphone op de markt, maar de Ascend Y540 is wel heel doeltreffend en grijpt terug naar waar een smartphone voor bedoeld is. Vooral bellen en zo nu en dan gebruik maken van mobiel internet om even op de hoogte te blijven of om even snel informatie op te zoeken. Dankzij zijn compacte vormgeving is de Ascend Y540 ook makkelijk mee te nemen en kun je er dus altijd op vertrouwen. Gezien zijn prijs- en kwaliteitsverhouding is het zeker een aanrader voor diegene die een tweede smartphone zoeken of juist voorzichtig eens willen kijken of een smartphone voor hun ook prima geschikt is. Wat ons betreft dus een aanrader!

Alternatieven voor de Huawei Ascend Y540 Dual Sim vergelijken