-

Huawei GR3 abonnement

Huawei GR3

Ben je op zoek naar een Huawei GR3 abonnement? Vergelijk alle Huawei GR3 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Huawei GR3

De nieuwe GR3 is weer een klassiek voorbeeld van hoe een goed betaalbare smartphone eigenlijk moet zijn. Zo is de GR3 compleet opgetrokken uit een metalen behuizing en dit is juist iets wat we enkel in duurdere high-end smartphones terugzien. Huawei laat zien dat ook een goedkopere smartphone hier prima voor geschikt is. Het toestel oogt dus niet alleen erg luxe, maar voelt ook nog eens erg solide aan. Het is dan bij uitstek de ideale smartphone voor diegene die weinig geld willen uitgeven aan een smartphone, maar wel een luxe uitstraling wensen. Zoek dan vooral niet verder en kies dan deze betaalbare GR3.

Luxe voor een bodemprijs

De nieuwe GR3 is de eerste middenklasse smartphone die compleet uitgevoerd wordt in een metalen behuizing. Het geeft direct een luxe uitstraling, maar ook onder deze behuizing hoef je zeker niet te klagen. Zo beschikt deze GR3 over een 1.5 Ghz octa-core processor met 2 GB werkgeheugen. In vergelijking met andere smartphones in deze prijsklasse is dat echt goed. Gelukkig hoef je ook niet bang te zijn dat je elders op zaken moeten inleveren, want ook de 13 megapixels camera is gewoon goed en er is zelfs een dualsim functie op deze GR3 terug te vinden. Feitelijk heb je dus alles aan boord wat je van een smartphone wenst, en misschien zelfs wel meer dan je in deze prijsklasse gewend bent.

EmotionUI

Een sterk punt van deze GR3 is misschien ook wel de aanwezigheid van Huawei's eigen EmotionUI. Dit is een zeer gebruiksvriendelijke gebruikersinterface die er voor zorgt dat iedereen ook makkelijk aan de slag kan met een smartphone. Alles is makkelijk in te stellen en terug te vinden en je kunt vrijwel alles helemaal naar eigen wens instellen. Juist hierdoor wordt de GR3 misschien nog wel interessanter dan menigeen denkt. Onder deze schil is nog steeds Android werkzaam en hierdoor zijn ook de talloze applicaties vanuit de Google Play Store te downloaden. Iemand zonder ervaring met een smartphone kan met deze GR3 prima uit de voeten.

Concurrentie

We willen nog wel eens concurrent aan een smartphone koppelen voor een goede vergelijking. Met deze GR3 wordt dat echter heel lastig, want op elk vlak overstijgt de GR3 werkelijk alle andere modellen in deze prijsklasse. Directe concurrentie is er dus eigenlijk niet te vinden, maar als wij dan toch iets moeten kiezen is het misschien nog wel direct bij Huawei zelf te vinden. Het klinkt vreemd, maar de P8 Lite is dan misschien nog wel de echte concurrent. Enkel emotie is dan nog een belangrijke rol die speelt bij de keuze.

Conclusie van de Huawei GR3

De Huawei GR3 is misschien wel de beste middenklasse smartphone die je op dit moment kunt vinden. Het toestel oogt niet alleen erg luxe, maar ook qua hardware mag er zeker niet geklaagd worden. Het toestel functioneert uitstekend en in combinatie met de prijs is de GR3 een ideale smartphone. Ook voor diegene die voor het eerst beginnen met een echte smartphone is dit de beste stap die gemaakt kan worden, want de GR3 is erg gebruiksvriendelijk. In alle opzichten scoort de GR3 dan ook vele malen beter dan alle andere smartphones in deze prijsklasse. Voor deze prijs heb je dus werkelijk een parel onder de smartphones aangekocht waar je zeker nog jaren plezier van kan hebben.