-

Huawei Mate S abonnement

Huawei Mate S

Ben je op zoek naar een Huawei Mate S abonnement? Vergelijk alle Huawei Mate S aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Huawei Mate S

De nieuwe Mate S van Hauwei is de directe opvolger van de Mate 7. De nieuwe phablet en direct ook het nieuwe vlaggenschip van Huawei gaat wederom de strijd aan tussen alle high-end smartphones. Het is dan ook niet vreemd dat Huawei drastische maatregelen heeft genomen om ook deze strijd aan te kunnen gaan in deze categorie. In tegenstelling van wat wij normaal gewend zijn is de Mate S juist een stukje kleiner geworden dan zijn voorganger. Zo beschikt de Mate S over een 5.5 inch touchscreen. Het gevolg hiervan is dat de Mate S wel weer makkelijk mee te nemen is en dat kan alleen maar de verkopen beter stimuleren! Uiteraard heeft Huawei meerdere wijzigingen doorgevoerd zodat de Mate S ook direct weer jaren mee kan gaan.

Wijzigen

Met de komst van de nieuwe Mate S heeft Huawei er verstandig aan gedaan om deze nieuwe phablet een nieuw leveren in te blazen. Feitelijk is er eigenlijk weinig over gebleven van zijn voorganger en het is misschien dan ook de grootste wijziging van een opvolger in jaren. Wat niet is gewijzigd is de 13 megapixels camera, maar daar blijft het dan grotendeels ook wel bij. De processor is namelijk versneld naar 2.1 Ghz octa-core en wordt nu ondersteund door 3 GB werkgeheugen. Aan ruimte ook geen gebrek, want de nieuwe Mate S beschikt over 64 GB interne opslag en dat alles is fors meer dan zijn voorganger.

Phablet aansturen

Het nadeel van grote smartphones, oftewel phablets, is dat deze misschien moeilijk hanteerbaar zijn en nog lastiger mee te nemen zijn. Hier heeft Huawei goed zijn huiswerk gedaan, want ook het ontwerp is aangepakt en de Mate S is een stuk slanker geworden en hierdoor ligt deze phablet een heel stuk beter in de hand. Het gevolg hiervan is dat ook de aansturing van de Mate S een stuk sneller en soepeler gaat dan wat wij normaal gewend zijn bij een phablet. Dit is dus erg positief nieuws, want Huawei lijkt als een van de weinige fabrikanten erin geslaagd te zijn om ook een phablet te ontwikkelen die ook met een hand nog makkelijk aan te sturen is. Hierbij dan ook een bescheiden applaus van onze kant.

Vervanger

De nieuwe Mate S is een echte alleskunner, maar ook een erg mooie vervanger van verschillende apparaten. Gezien de mogelijkheden, de grootte, en de enorme rekenkracht vervangt de Mate S prima een drietal apparaten die wij dagelijks wel in onze handen hebben. Zo kan de smartphone de deur uit en de Mate S er in, de tablet kan ook de deur worden gewezen en gezien de mogelijkheden en rekenkracht kan wat ons betreft ook de laptop de deur uit. De Mate S is dit alles en het is dan bij uitstek ook de perfecte zakelijke phablet. Alle zaken heb je immers altijd bij de hand en je kunt ten alle tijden de zaken direct regelen! Het vervangen van hardware was nog nooit zo'n eenvoudige keuze.

Conclusie

De Huawei Mate S is een waardige opvolger en heeft op erg veel fronten wijzigingen ondergaan die alleen maar ten goede komen van deze phablet. De werking is subliem en dat ook mede dankzij EmotionUI. De Mate S ligt prettig in de hand en alles werkt gewoon vlekkeloos op de phablet. Het zal ons dan ook niet verbazen dat deze Mate S de fabrikant Huawei direct weer op de kaart zet en voor de nodige bombarie gaat zorgen. In ieder geval zijn wij overtuigd van zijn kunnen en kunnen wij deze nieuwe phablet van Huawei alleen maar van harte aanbevelen.