-

Huawei Nexus 6P abonnement

Huawei Nexus 6P

Ben je op zoek naar een Huawei Nexus 6P abonnement? Vergelijk alle Huawei Nexus 6P aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Huawei Nexus 6P

De absolute topper onder de Nexus smartphones zal absoluut deze nieuwe Nexus 6P zijn. In samenwerking met Google heeft Huawei deze smartphone ontwikkeld. Hierbij is Huawei verantwoordelijk voor de hardware, terwijl Google de software voor zijn rekening neemt. Voor de echte fan van Huawei zal de software even wennen zijn, want op dit toestel zul je niet de bekende EmotionUI tegenkomen zoals wij dit wel weer gewend zijn op andere modellen van Huawei. De specificaties zijn erg goed en hierdoor, ook mede dankzij de prijs, wordt deze Nexus 6P ingeschaald als high-end smartphone.

Phablet

De Nexus 6P neem je even niet zo makkelijk mee in de broekzak, want dankzij het schermformaat van 5.7 inch is deze smartphone een phablet. Huawei heeft voor deze gelegenheid gekozen om een QHD-scherm te gebruiken die er voor zorgt dat de Nexus 6P een maximale resolutie kan vertonen van 2560 x 1440 pixels. Ook de overige specificaties zijn niet mis, want met een 12 megapixels camera aan de achterzijde en 8 megapixels aan de voorzijde kun je prima uit de voeten. Ook de 2 Ghz octa-core processor en het 3 GB aan werkgeheugen zorgen er voor dat het toestel altijd snel en goed blijft werken. Zonder enige hapering is het toestel prima in staat om te kunnen multitasken. Dankzij de vingerafdrukscanner aan de achterzijde van de Nexus 6P zal ook niet ongevraagd op jouw toestel komen. Alle zaken zijn dus aanwezig die wij mogen verwachten van een dergelijke phablet en deze Nexus 6P zal dus prima mee gaan in het huidige aanbod van high-end smartphones.

Android 6.0

De Nexus 6P wordt standaard geleverd met de kale versie van Android. Bij de lancering van deze nieuwste versie van het besturingssysteem heeft Google dan ook besloten om ook met een nieuwe smartphone op de markt te komen. Het resultaat is dan ook deze Nexus 6P. Je moet even wennen aan de Hauwei als je hun EmotionUI gewend bent, maar ook de werking van de kale versie van Android 6.0 is meer dan prima. Een ander bijkomend voordeel is dat deze software altijd up-to-date blijft en ook snel updates kan verwachten. Zo blijft de Nxus 6P altijd andere smartphones net even een stapje voor en kun je genieten van de laatste mogelijkheden die het besturingssysteem te bieden heeft. De nieuwste versie van Android beschikt over enkele zaken die enkel bijdrage aan een betere werking van de smartphone. Zo werkt Android 6.0 een stuk zuiniger en zal de standby-tijd flink worden verlengd. Ook zaken met betrekking tot privacy zijn in deze versie flink verbeterd. De nieuwe Nexus 6P plukt hier direct de vruchten van en hierdoor maakt het deze smartphone een echte high-end smartphone waar rekening mee gehouden moet worden.

Conclusie van de Huawei Nexus 6P

De nieuwe Nexus 6P is een echte high-end smartphone met slimme software. Je beschikt over de laatste technieken zowel op het gebied van hardware als software. Het is dus eigenlijk dan ook een smartphone voor de gadgetfreak. Bestaande Huawei-bezitters zullen even moeten wennen aan de nieuwe opzet van Android, maar ook dit went erg snel. En over snelheid is zeker niets te klagen, want dankzij de krachtige processor zal het toestel niet snel laten zien dat hij het ergens moeilijk mee heeft. Moeiteloos kun je applicaties opstarten en tegelijk laten werken. Het is ook duidelijk dat wij hier spreken over een echt Nexus-toestel, aangezien deze naam groot op de achterzijde van het toestel prijkt. In alle opzichten hebben beide fabrikanten hun werk uitstekend gedaan en wij kunnen dan enkel ook maar lof uitspreken over deze nieuwe Nexus 6P. Goedkoop is het toestel zeker niet, maar in combinatie met een abonnement zal de Nexus 6P weer een stuk betaalbaarder worden.