-

Huawei P8 Max abonnement

Huawei P8 Max

Ben je op zoek naar een Huawei P8 Max abonnement? Vergelijk alle Huawei P8 Max aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Huawei P8 Max

Het kan altijd groter en gekker en dat bewijst Huawei met deze nieuwe P8 Max. Het is momenteel wel de grootste smartphone die leverbaar is met een schermdiagonaal van 6.8 inch. Met recht valt deze smartphone dus in de categorie van phablets. Je zou haast zeggen dat het toestel een tablet is, maar gezien de belfunctie moeten wij hem toch echt in de andere categorie plaatsen. Alles is uit de kast getrokken om deze P8 Max van alle luxe te voorzien. Als je alles bij elkaar optelt is het in ieder geval op alle fronten een overwinnaar en kunnen wij dus wel stellen dat de P8 Max qua specificaties boven alles uit stijgt, om nog maar even over de schermgrootte te zwijgen.

Maximaal

Met de P8 Max heeft Huawei werkelijk alles uit de kast getrokken om een echte high-end smartphone neer te zetten. Het resultaat is dan ook dat deze phablet de beschikking heeft over een 2.2 Ghz octacore-processor en deze wordt nog ondersteunt door 3 GB werkgeheugen. Standaard wordt de P8 Max geleverd met een 13 megapixels camera en voor de opslag van de foto's is er standaard 64 GB voor handen. Het meest opvallende is natuurlijk zijn schermformaat, want met een touchscreen van 6.8 inch is werkelijk alles goed afleesbaar. Alles is dus maximaal op deze smartphone, maar je kunt je natuurlijk wel afvragen of dit niet over de top is.

Groot scherm

Het is de vraag of de P8 Max werkelijk een goed idee is vanuit Huawei. Toch heeft deze grote smartphone ook zeker zijn voordelen. Zo herkennen veel websites het toestel als een tablet waardoor websites een stuk beter leesbaar worden, maar ook lange e-mails of andere applicaties werken vaak net even wat fijner op een dergelijk groot scherm. Het is dan misschien ook de perfecte kruising tussen een tablet en smartphone en dus met stip een echte phablet. Op het grote scherm is het ook een genot om filmpjes te bekijken of foto's nog eens na te slaan. Stiekem heeft dit grote scherm wel wat, alhoewel je wel nog steeds het eerste gevoel krijgt alsof je met een tablet werkt.

Ergonomie

De P8 Max is misschien niet het prototype phablet waar je op zit te wachten. In de broekzak zal hij sowieso niet snel passen en hij moet dan ook in een tas meegenomen worden. Met een hand bedienen is dus ook zeker niet mogelijk en het is natuurlijk helemaal een raar gezicht als je een dergelijk grote phablet aan je oor zet. Alles werkt op zich wel goed en de P8 Max is verrassend genoeg ook erg licht, maar of alles nu wel zo makkelijk is kun je je met recht afvragen. Zakelijk gezien is het misschien wel de meest ideale smartphone die je kunt wensen. Je kunt immers makkelijk notities maken, documenten bekijken of e-mails beantwoorden. Elk voordeel heeft echter ook weer een nadeel.

Conclusie van de Huawei P8 Max

De Huawei P8 Max springt echt in een gat waar geen enkele fabrikant zich nog in begeeft. Het is de vraag of dat uberhaupt zal gaan gebeuren. Heel erg handig is deze phablet niet, maar het toestel ziet er wel gelikt uit en bewijst toch dat het meer potentie heeft dan enkel een groot scherm. Het toestel is zeker niet voor iedereen weggelegd, maar wie serieus overweegt om een tablet en smartphone aan te schaffen kan hier misschien een mooie combinatie vinden in de P8 Max. Het toestel werkt subliem, maar zijn grootte kan veel mensen nog wel afschrikken. Desondanks heeft de P8 Max wel weer nieuwe deuren geopend en wellicht kunnen wij nog wel meer van dergelijke grote smartphones in de toekomst verwachten.