-

Huawei P9 Plus abonnement

Huawei P9 Plus

Ben je op zoek naar een Huawei P9 Plus abonnement? Vergelijk alle Huawei P9 Plus aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Huawei P9 Plus

Met de Huawei P9 Plus zetelt Huawei zich naast Apple en Samsung. In navolging van die twee heeft Huawei april 2016 twee nieuwe vlaggenschepen gelanceerd. Een kleinere 5,2-inch P9 en de 5,5 inch P9 Plus. Huawei verraste haar fans tijdens de lancering van de P9 broers. Uit de geruchtenmolen kwam namelijk naar voren dat er wel drie tot vier edities het toneel zouden betreden. Ook de pas in februari van het jaar aangekondigde samenwerking met de Duitse professionele camerafabrikant Leica deed de verwachtingen stijgen. Gelukkig beloonde Huawei zijn fans met twee vruchten van het samenwerkingsverbond tussen Huawei en Leica, twee 12-megapixel camera’s.

Huawei is een fabrikant met een brutale missie, de grootste worden. Met de intro van de twee P9 toestellen heeft de fabrikant een grote stap gezet naar de top. De Huawei P9 Plus heeft alles voor de hedendaagse smartphone gebruiker. Je koopt met de Huawei P9 Plus een professionele set camera’s, een rappe processor, meer dan genoeg geheugen en een lange batterijduur tot wel twee dagen.

Behuizing van de Huawei P9 Plus

Wanneer je belt met de Huawei P9 Plus voelt de aluminium en sterke 2,5D glas behuizing prettig en stevig aan. Het toestel ziet er zeer strak uit met als paradepaardje de dubbele camera achter. Toch kun je het prachtige beeldscherm niet vergeten. Doordat Huawei de behuizing zeer strak om het scherm heeft gemaakt blijft het toestel relatief klein voor de schermgrootte. De Plus is smaller dan zijn directe concurrenten van Samsung en Apple met een dikte van 6,98 mm. Daarbij zul je ook geen last hebben van de beide camera’s want die steken niet uit. Het meet slecht 152 mm in de lengte en en 75 mm in de breedte. In een soort balk achterop showt de P9 Plus zijn dubbele Leica camera met daarnaast de specificaties van de camera. Een stijlvolle wijze om de samenwerking tussen de beide bedrijven te accentueren.

Beeldscherm Huawei P9 Plus

Net als zijn voorgangers heeft de Huawei P9 Plus een Full HD-scherm. Het 5,5 inch scherm heeft een 401 pixels pixel-dichtheid per inch met een hoge contrast ratio van 1:1,8M. De Chinese fabrikant weigert zich in de race te mengen van de steeds groter wordende pixel-dichtheid. Mensen nemen slechts tot 300 pixels per inch waar en grotere schermresoluties verbruiken meer energie dat ten kosten gaat van de beltijd.

Krachtige Huawei P9 Plus

Net als de P9 beschikt de Huawei P9 Plus over de Huawei Kirin 955 chipset. De 955 octa-core heeft acht kernen, 4 x 2,5 GHz + 4 x 1,8 GHz, met een i5 coprocessor. Er is een editie van de P9 Plus die beschikt over 4 GB RAM werk- en 64 GB interngeheugen. Huawei levert het vlaggenschip met een 3400 mAh batterij. De accu heeft een speciale chip waarmee het een langere levensduur biedt dan andere smartphones op één lading.

De drie camera’s van Huawei P9 Plus

Smartphone fotograven zullen niet om het nieuwe vlaggenschip van Huawei heen kunnen. De dubbele Leica camera’s achter van de P9 Plus zijn zelfs professioneel af te stellen via het ‘Full Manual Control’ menu. Ook heeft de Plus een 8-megapixel f/1.9 selfie-camera die zelfs in schemer geweldig mooie foto’s maakt. Ben je niet zo’n fotograaf dan kun je de fotoinstellingen gerust aan het toestel over laten. Want het beschikt over auto focus dat de beschikbare laser focus voor korte afstand fotografie, diepte focus voor langere afstand en zelfs contrast focus combineert tot indrukwekkende fotoresultaten. De revolutionaire 12-megapixel camera’s van Leica geven het toestel zijn spraakmakende look en schieten ook nog eens geweldige foto’s. De lenzen meten 27mm brandpunt en een diafragma van f/2.2.

Netwerk voorzieningen

Wereldreizigers zullen nooit meer zonder bereik zitten tijdens hun reis. Want de P9 Plus beschikt niet alleen over een enorm aantal LTE banden, waaronder 18 x 4G. Het toestel heeft Huawei’s revolutionaire antennesysteem. Als eerste smartphone (of tweede aangezien de P9 iets eerder werd gelanceerd) in de wereld heeft de P9 Plus drie antenne strips zodat je nooit met je hand over de antenne zult zitten en overal ter wereld bereik hebt. Huawei heeft een Dual SIM versie van de P9 Plus die helaas niet over NFC beschikt. Bij de Dual SIM krijg je de mogelijkheid om twee abonnementen af te sluiten. De smartphone heeft Wi-Fi, Bluetooth, GPS, DLNA en/of NFC. Via NFC transformeer je jou P9 Plus om tot een contactloos betaalmiddel. Je vindt altijd een snel Wi-Fi netwerk omdat de Huawei automatisch de netwerken op snelheid laat zien dankzij QoE (kwaliteit van ervaring).

De veiligheid van jouw gegevens

Juist beveiliging is een hot issue tegenwoordig. Huawei heeft ook hier een slim antwoord op, met een vingerafdrukscanner met beveiliging level 4. Het is een 3D vingerprinter van de nieuwste generatie en die leest de vorm van je vingerafdruk en ook de diepte van deze lijnen op je vinger.

Prijs en abonnementen Huawei P9

Liefhebbers van de Huawei P9 Plus krijgen vanaf 20 mei de kans het toestel te kopen. Huawei geeft een adviesprijs van € 749,00. Een stuk lager dan de vanaf prijs van de twee directe concurrenten. Toch is een investering van 749 euro veel. Je kunt alvast beginnen te sparen of je neemt een abonnement met toestel. In dat geval betaal je ook voor het toestel, maar dat verspreidt je over de één of twee jaar van je abonnement. Let op, wanneer je het toestel bij een abonnement koopt kan het zijn dat je extra kosten betaald. Reken dit altijd zelf na. Hier vind je alle aanbiedingen voor de nieuwe Huawei P9 Plus.