-

Huawei Shot X abonnement

Huawei Shot X

Ben je op zoek naar een Huawei Shot X abonnement? Vergelijk alle Huawei Shot X aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Huawei Shot X

Soms moet je weer eens met iets unieks komen om jezelf weer in de kijker te spelen. Huawei heeft dat wederom succesvol gedaan met de ShotX. Op het eerste oog lijkt de ShotX een doodnormale smartphone die netjes is afgewerkt, maar toch schuilt er iets moois achter deze smartphone. De naam verklapt eigenlijk al iets hiervan, maar de 13 megapixels camera aan de achterzijde kan uitgeklapt worden en kan dan ook gebruikt worden als selfiecamera. Deze unieke werkwijze is weer een mooi kenmerk van deze ShotX en het zal ons dan ook niet verbazen dat meerder fabrikanten dit idee zullen gaan oppakken. Voorlopig heeft deze nieuwe ShotX de primeur.

Eenvoudige smartphone? of een echte high-end alleskunner?

Op het eerste oog is de ShotX niet meer dan een eenvoudige smartphone, maar wel heel netjes afgewerkt. Juist deze eenvoud is ook weer een kenmerk van alle smartphones van Huawei en het is dan ook niet vreemd dat deze ShotX ook een strak maar simpel ontwerp heeft meegekregen. Toch moeten wij eerlijk nageven dat de smartphone er erg netjes uit ziet en dat zeker voor deze prijs. Het is zeker niet de goedkoopste smartphone, maar het stijlvolle design is deels opgetrokken uit metaal. Juist deze designfeatures treffen wij eerder aan in duurdere smartphones. Ondanks het eenvoudige design spreekt ons ditmaal dit wel aan.

Camera van de Huawei ShotX

Het unieke aan deze smartphone is natuurlijk de kantelbare camera. Je kunt dezelfde camera dus gebruiken om video's of foto's te maken tijdens een concert, maar je kunt ook deze zelfde camera gebruiken voor het maken van selfies. De foto's en video's zijn dus altijd in dezelfde kwaliteit. Een ander bijkomend voordeel is dat deze ShotX dus ook direct een hoogwaardige selfiecamera heeft en momenteel dus een van de beste selfiecamera's is die je kunt vinden op een smartphone. Dit verklaart uiteraard ook direct de naam van deze smartphone die toepasselijk is bij deze unieke functie.

Veel voor weinig

Als je alles bij elkaar optelt krijg je eigenlijk best veel smartphone voor weinig geld. Zo bespraken wij al kort even de camera, maar ook het grote 5.2 inch touchscreen is natuurlijk een opvallende verschijning. In deze prijsklasse tref je dat niet gauw aan. De aanwezigheid van een krachtige processor en 2 GB werkgeheugen benadrukken nogmaals dat ook deze ShotX ook prima kan functioneren en multitasken. Voor de opslag van de slefies is er 16 GB beschikbaar, maar dit kan uiteraard ook uitgebreid worden. In alle opzichten is deze ShotX dan ook een prima en betaalbare smartphone voor iedereen die op zoek is naar een fatsoenlijke smartphone. En laten we eerlijk zijn, want ook het ontwerp is gewoon oogstrelend en dat is bij voorgaande modellen van Huawei niet altijd het geval geweest.

Onze conclusie over de Huawei ShotX

De nieuwe ShotX is echt een unieke smartphone op verschillende vlakken. Zo is de camera natuurlijk al uniek, maar ook het ontwerp mag er best wezen. Een ander belangrijk punt van deze ShotX is de dualsim-functie. Je kunt dus ook nog eens een tweetal simkaarten kwijt in deze smartphone. Ideaal om prive en werk gescheiden te houden, maar ook ideaal voor bijvoorbeeld in het buitenland om bijvoorbeeld een tweede prepaid simkaart in de ShotX te zetten. In alle opzichten overtreft deze smartphone dus onze verwachtingen en dan valt de prijs nog eens behoorlijk mee. De ShotX zal dan ook snel goedkoop worden aangeboden in combinatie met een abonnement en dat is natuurlijk ook een goed teken. Het zal ons niet verbazen als deze nieuwe smartphone van Huawei een verkoophit gaat worden.