-

Huawei Y360 abonnement

Huawei Y360

Ben je op zoek naar een Huawei Y360 abonnement? Vergelijk alle Huawei Y360 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Huawei Y360

Soms wil je gewoon niet veel geld uitgeven aan een smartphone. Gewoonweg omdat het een simpel tweede toestel moet zijn, maar misschien ook omdat hiervoor de middelen niet zijn. De fabrikant Huawei brengt al jaren goedkope smartphones op de markt en de nieuwe Y360 is hier wederom een uitstekend voorbeeld van. Voor rond de honderd euro heb je een leuke smartphone met een 4 inch touchscreen. Voor deze prijs hoef je uiteraard niet veel te verwachten, maar dan ken je Huawei nog niet. Ook deze Y360 is voor zijn geld een prima smartphone en kun je hier nog aardig mee uit de voeten.

Doeltreffend

Met de Y360 heeft Huawei exact datgene gedaan wat er van een dergelijke smartphone verwacht wordt. Ook de Y360 beschikt over de befaamde EmotionUI interface waarmee Huawei inmiddels ook al diverse keren prijzen heeft gewonnen. Op dit gebied is er dus zeker geen kwaliteit ingeleverd en kun je makkelijk kennis maken met de Y360. Voor de rest beschikt de Y360 over de basiselementen die wij verwachten in een smartphone, zoals een camera aan de achterzijde en zelfs ook een aan de voorzijde. Het 4 inch touchscreen is prettig afleesbaar en reageert goed op commando's vanuit de vingers. De smartphone heeft precies datgene wat je verwacht in een simpele smartphone en dus is deze Y360 zeer doeltreffend. Voor weinig geld heb je in ieder geval wel alles wat er minimaal op een smartphone hoort.

Less is more

Het engelse spreekwoord 'Less is more' is bij deze Y360 misschien nog het beste van toepassing. Uiteraard moet je inleveren op rekenkracht en krijg je de beschikking over een 1.2 Ghz quad-core processor met 512 MB werkgeheugen. Dit moet je echter ook weer direct in perspectief plaatsen gezien de prijs. Toch werkt de Y360 erg soepel en vrijwel zonder haperingen. Enkel wanneer je erg veel applicaties tegelijk opent lijkt de Y360 er even moeite mee te hebben, maar wonderbaarlijk genoeg houdt deze smartphone wel goed stand en is uiteindelijk alles geopend. Je moet dan misschien even wat luxe van een groter scherm en een krachtigere processor inleveren, maar je hebt wel gewoon een fatsoenlijke smartphone in handen. Gek genoeg zijn wij ook verbaasd over deze kleine smartphone van Huawei die ons eigenlijk qua prestaties al enorm blij maakt.

Bediening

Het besturingssysteem in combinatie met EmotionUI is al een genot om te gebruiken in het dagelijkse leven. Ook de Y360 zelf is erg prettig, want met een schermformaat van 4 inch is het ook direct een hele compacte smartphone. Met een vinger is alles te bedienen en kun je zelfs ook het volume regelen. Door zijn compacte vormgeving is de Y360 dus ook makkelijk mee te nemen, maar komt hij ook een stuk gebruiksvriendelijker over doordat deze ook daadwerkelijk met een hand compleet te bedienen is. Dit is iets wat we soms steeds meer geen missen.

Conclusie

Gek genoeg is de Y360 beter dan wij in eerste instantie dachten. Je moet misschien op zaken inleveren, maar het zit er wel op. Je hebt dan misschien niet de beste camera, processor of het meeste geheugen, maar je hebt het wel! En dat is nu weer de unieke combinatie die Huawei heeft weten te maken met deze Y360. Voor weinig geld heb je toch een eenvoudige alleskunner in huis en dat is toch wel uniek te noemen bij een dergelijk goedkope smartphone. Wat ons betreft is de Y360 dus ook de ideale instapper voor iemand die net begint met een smartphone of gewoon een goedkope tweede smartphone wenst.