-

Huawei Y5 abonnement

Huawei Y5

Ben je op zoek naar een Huawei Y5 abonnement? Vergelijk alle Huawei Y5 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Huawei Y5

Inmiddels kennen wij Huawei van de voordelige smartphones, met toch redelijke specificaties. Ook deze nieuwe Y5 is hier een goed voorbeeld van, want voor een klein bedrag heb je toch een 4G-telefoon in huis die qua prestaties zeker niet slechter is dan een gemiddelde middenklasse smartphone. Zoals Huawei zelf zegt heb je met deze Y5 een smartphone met 4G voor een bodemprijs. Misschien moeten wij hierin de fabrikant wel gelijk in geven, want het is echt een budget smartphone. De nieuwe Y5 heeft dan ook alles in zich wat je kunt verwachten in deze prijsklasse en misschien zelfs wel meer. Dat maakt deze Y5 nu al een interessante smartphone.

Bij de Huawei Y5 krijg je veel voor weinig

De nieuwe Y5 is een smartphone die veel aanbiedt voor weinig geld. Zo beschik je over een respectabele 4.5 inch touchscreen en heb je ook nog eens de beschikking over een 5 megapixels camera. Het is zeker niet de beste resolutie, maar in deze prijsklasse is dit meer dan normaal en verwachten wij ook niet veel beter. Standaard wordt de Y5 geleverd met Android 5.1 en in combinatie met Huawei's eigen EmotionUI is het ook nog eens een hele gebruiksvriendelijke smartphone. Het is dan dus ook de ideale smartphone voor diegene die nieuwe zijn met een smartphone of weinig uit willen geven aan een smartphone. Alles is gewoon aanwezig en werkt gewoon meer dan prima.

Dual-sim

Alsof het nog niet genoeg is, beschikt deze Y5 ook nog eens over dual-sim. Hiermee is het dus mogelijk om een tweetal simkaarten in deze smartphone te steken. Ideaal voor een goedkoop abonnement hier in Nederland en een prepaid simkaart voor in het buitenland. Ook is het natuurlijk ideaal om werk en prive gescheiden te houden. Deze dual-sim functionaliteit heeft dus ook zeker zijn voordelen en bij een dergelijk goedkope smartphone verwacht je het eerlijk gezegd ook niet snel. Toch heeft deze Y5 dus meer in zijn mars dan je aanvankelijk denkt. Dat bewijst deze dual-sim maar weer eens.

Het ontwerp van de Huawei Y5

De Y5 is misschien niet direct het pareltje wat je zoekt, maar juist door zijn ontwerp is het een erg robuuste smartphone die dus ook nog eens lang mee kan gaan. Voor diegene die misschien wat minder voorzichtig omgaan met smartphones is dit de ideale smartphone. Dankzij zijn forse behuizing kan de Y5 dus echt wel tegen een stootje. Het toestel ligt ook nog eens lekker in de hand door zijn compacte vormgeving en je kan hem dan ook makkelijk in de broekzak schuiven. Overige knoppen zijn logisch geplaatst op de plekken waar je dit ook verwacht. Opmerkelijk zijn misschien de fysieke buttons aan de onderzijde van het scherm die toch een groot gedeelte in beslag nemen. Storend is het echter niet.

Onze conclusie over de Huawei Y5

De nieuwe Y5 heeft ons positief verrast en Huawei biedt met deze smartphone een mooi toestel aan voor een zachte prijs. Alles wat je wenst op een smartphone is aanwezig op deze Y5. In combinatie met een abonnement zal het toestel snel goedkoop aangeboden worden en het is dan misschien ook de ideale smartphone in combinatie met een goedkoop abonnement. Op deze manier kun je dus maximaal bezuinigen op de kosten en deze Y5 helpt daar zeker goed bij.