Huawei Y635 Dual Sim Black

Huawei Y635 Dual Sim Black
De Huawei Y635 is het snellere broertje van de Y625 en is daardoor iets duurder, maar nog altijd zeer voordelig. De Y635 beschikt over een krachtigere processor en bevat daarnaast twee keer zoveel opslaggeheugen als zijn voorganger, namelijk 8 GB. Dat is ruim voldoende om al je favoriete apps en video's op te kunnen slaan. Deze kun je overigens onbeperkt downloaden dankzij een... Lees verder »
Ook een Huawei Y635 Dual Sim Black met abonnement?

Huawei Y635 Dual Sim Black specificaties vergelijken

Toesteleigenschappen  
Release:juni 2015
Afmetingen:144 x 72.9 x 10.2 mm
Gewicht:178 g
Simkaart-type:micro
  
Scherm 
Schermgrootte:5 inch (12,7 cm)
Resolutie:854 x 480
Beeldscherm:IPS-LCD
Beeldscherm kleuren:16.0 M
Orientatiesensor:
Touchscreen:
Touchscreen technologie:Capacitive
  
Hardware 
Processor:1200 Mhz Quadcore
Intern geheugen (RAM):1 GB
Interne opslag:8 GB
Geheugen uitbereiding:
Geheugenkaart types:MicroSD
USB type:microUSB
Connector type:3.5mm
Accelerometer:
Dualsim:
  
Software 
Besturingssysteem:Android 4.4 Kitkat
Vliegtuigmodus:
  
Camera's 
Camera:
Camera resolutie:5 MP
Autofocus:
Flitser:
Geo tagging:
Gezichtsherkenning:
Video:
Tweede camera:
Resolutie tweede camera:2 MP
  
Batterij 
Batterij:Li-Polymeer 2000 mAh
Spraaktijd:900 min
Standby tijd:300 uur
  
Netwerken 
3G:
4G:
Wifi:
Bluetooth:
NFC:
GPS:
Assisted GPS:
FM radio:
  
Berichten 
SMS:
MMS:
Email:
Woordenboek:T9
niet (meer) beschikbaar

Lees alle informatie over de Huawei Y635 Dual Sim Black

Dat de fabrikant Huawei voordelige smartphones weet te maken is inmiddels wel bekend. Ook deze Y635 is hier geen uitzondering en wederom heeft Huawei met deze Y635 een goedkoop instapmodel op de markt gezet. Het is bij uitstek de ideale smartphone voor diegene die graag alle beschikbare mogelijkheden op de proef wil gaan stellen. Zo ondersteunt deze goedkope Y635 ook 4G en hiermee is dus ook razendsnel mobiel internet mogelijk. Veelal tref je dit niet aan op modellen in deze prijsklasse. Wil je dus geen honderden euro's uitgeven aan een smartphone die 4G ondersteunt, dan is deze Y635 wellicht een prima keuze!

Twee simkaarten

Opmerkelijk genoeg ondersteunt deze Y635 ook dual-sim, oftewel twee simkaarten. Dit kan in verschillende situaties ideaal zijn. Zo kun je de situatie bedenken waarin je zowel particulier als zakelijk een apart abonnement hebt. Het is dan dus niet meer nodig om twee smartphones op zak te hebben. Als je dan toch prijsbewust bezig bent kun je je ook voorstellen dat je bij de ene provider een goedkope belbundel aanschaft en bij een andere provider een goedkope databundel. Misschien is de derde optie nog wel het meest interessant. Zo kun je door het jaar heen bellen met de simkaart van de huidige provider, terwijl je juist in het buitenland een goedkope prepaidkaart in de telefoon stopt om daar verder mee te bellen. Er zijn een legio aan mogelijkheden waarom dual-sim ook weer zijn voordelen heeft en ook een besparing kan opleveren. Deze Y635 ondersteunt deze techniek en dat is alleen maar prettig!

Forse smartphone

Ondanks zijn lage prijs mogen wij toch wel stellen dat de nieuwe Y635 ook een forse smartphone is. Met een schermformaat van 5 inch is de telefoon makkelijk te gebruiken en ook makkelijk af te lezen. De resolutie van het scherm is dan misschien niet de beste resolutie die je kunt aantreffen op een dergelijk schermformaat, maar hier is dan ook de prijs naar! De smartphone beschikt over een 1.2 Ghz quad-core processor en ook dit is wat zwaarder dan wij normaal gewend zijn. Veelal gebruiken fabrikanten een processor met twee kernen in deze prijsklasse, maar de Y635 is gezegend met een processor met vier kernen.

Alles binnen handbereik

De Y635 heeft alles binnen handbereik om als beginnend gebruiker van een smartphone deze nieuwe wereld te gaan ontdekken. Zo beschikt het toestel ook over een respectabele 5 megapixels camera waarmee je snel foto's of video's kunt maken. Voor de opslag is 4 GB voor handen en dit kan soms net wat te weinig zijn. Zeker als je er ook applicaties op gaat zetten. Een microSD-kaart kan dan een goede oplossing zijn om het geheugen makkelijk uit te breiden. Ook via de Google Play Store kun je dus makkelijk alle gewenste applicaties terugvinden en installeren en hiermee heb je dus alle zaken direct in handen die je kunt verwachten op een moderne smartphone.

Conclusie

De nieuwe Y635 heeft ons positief verrast en zeker de mogelijkheid om 4G te gebruiken. Hierdoor kun je niet alleen gebruik maken van het snelle mobiele internet, maar op deze manier kun je ook de kracht en snelheid van deze Y635 beter ervaren. In vergelijking met andere smartphones in deze prijsklasse is deze smartphone alle concurrenten net een stapje voor. Voor een tamelijk goedkope prijs heb je een prima smartphone in handen waarmee je prima uit de voeten kan en waarvan wij ook zeker weten dat het toestel jou ook prima zal bevallen. Wat ons betreft een echte aanrader!

De populairste alternatieven voor de Huawei Y635 Dual Sim Black

Helaas is de Huawei Y635 Dual Sim Black op dit moment niet (meer) leverbaar, daarom hebben we enkele populaire alternatieven van Huawei op een rij gezet:

Huawei Y635 Dual Sim Black abonnement of los toestel

De Huawei Y635 is het snellere broertje van de Y625 en is daardoor iets duurder, maar nog altijd zeer voordelig. De Y635 beschikt over een krachtigere processor en bevat daarnaast twee keer zoveel opslaggeheugen als zijn voorganger, namelijk 8 GB. Dat is ruim voldoende om al je favoriete apps en video's op te kunnen slaan. Deze kun je overigens onbeperkt downloaden dankzij een razendsnelle internetondersteuning en het populaire besturingssysteem Android. Hier krijg je direct toegang tot een database met vele duizenden apps die dagelijks worden uitgebreid. Meer weten? Bekijk alle aanbiedingen van de Huawei Y635 op deze pagina.