-

LG Bello II abonnement

LG Bello II

Ben je op zoek naar een LG Bello II abonnement? Vergelijk alle LG Bello II aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de LG Bello II

De nieuwe Bello II is de directe opvolger van de Bello en heeft onder andere een update gekregen in de software en is er ook flink gesleuteld aan verbeterde hardware. Ondanks het forse scherm van 5 inch blijft deze Bello II erg betaalbaar en kun je genieten van de gemakken die LG standaard implementeert in hun smartphones. Vooral op het gebied van de camera is deze Bello II misschien nog wel de meest geschikte kandidaat onder de goedkope smartphones.

Krachtige, goedkope smartphone

De nieuwe Bello II is een behoorlijk krachtige smartphone in vergelijking met andere smartphones in deze prijsklasse. Zo beschikt de Bello II over een 1.3 Ghz quad-core processor welke wordt ondersteunt door 1 GB werkgeheugen. Hierdoor is deze smartphone een tikje sneller dan wat wij normaal gewend zijn op papier. In de praktijk zul je het snelheidsverschil niet merken, maar het geeft wel aan dat de fabrikant de nieuwe Bello II wel serieus neemt. Ook het grote 5 inch scherm is prima in orde en kan een maximale resolutie van 854 x 480 pixels vertonen. Het is zeker niet de beste resolutie bij een dergelijk groot scherm, maar dat hadden wij ook niet verwacht bij een smartphone in deze prijsklasse. Wat dat betreft is dit dus ook prima in orde en moeten wij ook opmerken dat een 5 inch touchscreen toch net wat fijner werkt dan wanneer je een kleiner scherm pakt. Alles is net wat beter afleesbaar en beter aan te sturen.

Camera van de LG Bello II

Waar de Bello II misschien nog het meeste in uitblinkt is wel de camera. Zowel de standaard camera aan de achterzijde, als de selfiecamera aan de voorzijde zijn van hogere kwaliteit dan wat wij normaal gewend zijn in een smartphone in deze prijsklasse. Zo heb je de beschikking over een 8 megapixels camera aan de achterzijde en de selfiecamera heeft een maximale resolutie van maar liefst 5 megapixels. Met deze cijfers onderscheidt de Bello II zich prima, maar ook de software is flink aangepast om zo het maximale uit deze camera's te halen. Zo kun je direct na de foto ook deze zelfde foto bewerken. En laten wij dan ook niet vergeten dat je het ook weer snel op de verschillende social media kunt delen. Alles is beschikbaar om de mooiste foto's en video's te maken en dat maakt deze Bello II misschien nog wel de beste goedkope smartphone die momenteel leverbaar is.

Personaliseren

Aangezien de Bello II werkt op Android kun je natuurlijk ook heel eenvoudig de smartphone zelf aanpassen en inrichten met eigen gewenste applicaties. Denk hierbij aan applicaties zoals Facebook en Twitter, maar natuurlijk kun je ook games installeren of andere handige applicaties. Dankzij de 8 GB geheugen is er voldoende plek voor eigen applicaties of voor de opslag van foto's. Ook hierin is er dus ruime keuze en kun jij makkelijk zelf deze Bello II naar eigen hand zetten.

Conclusie over de LG Bello II

De Bello II heeft ons op vrijwel elk vlak enorm verrast. Hierbij komt de verrassing misschien nog erg onverwacht als je ook de prijs weet, want voor dit bedrag heb je echt een prima smartphone in handen. In deze prijsklasse kun je vrijwel geen andere smartphone vinden met deze mooie specificaties. Het toestel werkt uitmuntend en ook erg vriendelijk in gebruik. Het grote 5 inch scherm mogen wij ook zeker als pluspunt noteren. Wat dat betreft kunnen wij eigenlijk niets aanmerken op deze Bello II en is het wat ons betreft een prima smartphone die je zeker in de vergelijking mee moet nemen als je op zoek bent naar een goede en goedkope smartphone.

Alternatieven voor de LG Bello II vergelijken