-

LG G Flex 2 abonnement

LG G Flex 2

Ben je op zoek naar een LG G Flex 2 abonnement? Vergelijk alle LG G Flex 2 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de LG G Flex 2

Misschien is deze nieuwe G Flex 2 wel de meest vreemde smartphone die momenteel leverbaar is. De smartphone toont direct aan dat LG innovatief is en niet bang is om verder te kijken. Zoals de naam het eigenlijk al een beetje zegt is deze G Flex 2 ook echt flexibel en kun je het scherm dus nog iets buigen. De achterzijde is zelfs in staat om zichzelf te repareren en krasjes zul je dus ook niet snel tegenkomen aan deze zijde. Het licht gebogen scherm heeft ook zeker zijn voordelen in het dagelijkse gebruik en daarnaast biedt deze G Flex 2 ook nog eens leuke specificaties met zich mee zodat wij kunnen zeggen dat deze smartphone op alle fronten gewoon lekker scoort.

Gebogen scherm

Het gebogen scherm heeft in veel opzichten zijn voordelen. Het 5.5 inch scherm is tamelijk groot en hierdoor moeten wij vaak concluderen dat het zomaar meenemen van de smartphone er niet echt in zit, of je moet een grote broekzak hebben. Juist in dit geval schuif je de G Flex 2 juist heel makkelijk in de broekzak, juist vanwege het gebogen scherm. Ook heeft het gebogen scherm de perfecte vorm voor tijdens het bellen. De microfoon zit dichter bij de mond en de speaker zit perfect bij het oor. Ook de belkwaliteit gaat aanzienlijk vooruit. Het mooiste van dit alles is dat de G Flex 2 ook nog enigszins verder gebogen kan worden naar jouw eigen wens. Nog nooit eerder is dit vertoond bij een smartphone.

Hardware

De G Flex 2 is absoluut een paradepaardje van LG en hier mogen ze ook terecht trots op zijn. Het toestel is daarnaast voorzien van krachtige hardware. Zo beschikt het toestel over een 5.5 inch OLED touchscreen voor de meest heldere en intense kleuren. Om alles werkend te houden heeft LG gekozen voor een 2 Ghz octa-core processor met 2 GB werkgeheugen. Het toestel beschikt standaard over Android 5.0 en uiteraard heeft LG ook hier weer zijn eigen schil overheen gelegd voor de betere gebruikerservaring. Ook aan foto's en video's is gedacht en hiervoor heb je de beschikking over een 13 megapixels camera en voor de opslag van deze foto's is 16 GB voor handen. Het zijn erg nette cijfers en het verklaart ook meteen waarom LG deze G Flex 2 als high-end smartphone in de prijslijst heeft gezet.

Innovatie

Aan de achterzijde treffen wij een front aan welke zichzelf in 10 seconde kan repareren. De krasjes zullen dus nooit zichtbaar blijven en dat is natuurlijk uniek! Achter dit front zit de accu en ook deze accu is licht gebogen om zo tot deze vormgeving te komen. Ondanks de gebogen accu komt hier genoeg kracht uit om zeker een dag mee te gaan. En uiteraard wil je nooit stil komen te staan! Hiervoor heeft LG de Quick Charge oplader ontwikkeld die ook standaard wordt meegeleverd met deze G Flex 2. Binnen driekwartier is de smartphone weer voor 50% opgeladen. Ook hier kunnen wij weer stellen dat de G Flex 2 echt een speelterrein is geweest van LG en vol met innovaties zit.

Conclusie

Ondanks dat de vorm even wennen is, biedt deze vorm zeker vele voordelen. De G Flex 2 is een snelle en innovatieve smartphone die helemaal up-to-date is met de laatste technieken en software. Het gebogen scherm is misschien even wennen, maar je zult merken dat ook de bediening een heel stuk prettiger gaat doordat de telefoon echt in de handpalm ligt. Het gebogen scherm biedt ook een verbeterde belkwaliteit en dat is natuurlijk positief. Al deze innovaties komen natuurlijk ook met een prijs en de G Flex 2 is zeker geen goedkope smartphone. Desondanks is de smartphone in combinatie met een abonnement wel weer snel goedkoop leverbaar. Wat ons betreft is de G Flex 2 de meest innovatieve smartphone die momenteel op de markt is.

Alternatieven voor de LG G Flex 2 vergelijken