-

LG G4 Stylus abonnement

LG G4 Stylus

Ben je op zoek naar een LG G4 Stylus abonnement? Vergelijk alle LG G4 Stylus aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de LG G4 Stylus

Binnen de bestaande G4-reeks zijn al enkele modellen uitgebracht. Denk hierbij aan de standaard G4 en de G4c. Hier is wederom een nieuwe toevoeging bij gekomen. Ditmaal gaat het om de G4 Stylus, en zoals de naam het eigenlijk al een beetje zegt gaat het hier om een smartphone welke bedient kan worden met een styluspen. De nieuwe G4 Stylus is ook een maatje groter geworden om zo ook in de categorie phablets te vallen en waar je met een styluspen makkelijker kunt werken. Het is de ideale combinatie tussen een smartphone en tablet en de bijgevoegde stylus doet ons meteen weer denken aan de oude tijden waar er nog PDA's waren die ook op deze manier bediend werden. Wij nemen eens de proef op de som of de stylus ook werkelijk goed zijn werk kan doen op deze G4 Stylus.

Veel voor weinig

De nieuwe G4 Stylus is een klein stukje gegroeid, maar onderhuids is de G4 Stylus juist weer gekrompen. Hiermee is ook direct duidelijk waarom de prijs dan ook weer zo interessant is. De G4 Stylus meet een schermformaat van 5.7 inch en onderhuids treffen wij een 1.2 Ghz quad-core processor aan met 1 GB werkgeheugen. Ook de camera en de interne opslag hebben moeten geloven aan het downsizen van de specificaties en zo is er nu 8 GB opslag beschikbaar en een 13 megapixels camera. Overigens is dat niet slechts voor een phablet in deze prijsklasse. Wel krijgt de G4 Stylus de beschikking over de nieuwste software, dus Android 5.0 en LG's eigen UX 4.0 software. Deze software is ook weer terug te vinden op de bestaande G4 en hier is dus gelukkig niets aan gewijzigd.

Styluspen

De grote toevoeging is uiteraard de styluspen. Het is al eerder bewezen dat het werken met een styluspen voor velen erg nuttig kan zijn. Vooral wanneer je wat aantekeningen wenst te maken, foto's bewerken of andere zaken op deze G4 Stylus wil doen. Deze pen maakt het dan toch weer een stuk eenvoudiger. Juist door het grote scherm heb je ook direct het voordeel met deze stylus. Het is dan ook een phablet, gezien het formaat, die je feitelijk altijd met twee handen moet bedienen. In de ene hand jou de phablet vast en in de andere hand de stylus. Ook in de praktijk, zonder stylus, zul je merken dat je de phablet met twee handen zult gebruiken. De styluspen is netjes in de achterzijde weggewerkt en kan heel snel tevoorschijn worden gehaald. Ook dit is gewoon netjes afgewerkt en de pen ligt ook nog eens lekker in de hand. Hij is niet te groot, maar ook zeker niet te klein. Hierin is de perfecte combinatie gevonden.

Phablet

Met de introductie van deze G4 Stylus heeft LG aangetoond dat dergelijke phablets ook goedkoper op de markt gezet kunnen worden dan wij nu gewend zijn. In dit geval lever je misschien wat in op rekenkracht, maar voor de dagelijkse zaken is het meer dan voldoende en reageert de G4 Stylus prima op alle commando's. Vanuit onze kant hoor je ons hier niet over klagen.

Conclusie

Met de G4 Stylus haal je een voordelige phablet in huis die ook nog eens heel praktisch is. Onderhuids is het zeker geen krachtpatser, maar hier is de prijs dan ook naar. Wil je toch meer rekenkracht, dan moet je al gauw gaan denken aan prijsklassen van rond de vijfhonderd euro en dat is natuurlijk wel een fors verschil. In onze ogen heeft LG hiermee goed bewezen dat ook een phablet gewoon heel betaalbaar kan zijn en in het dagelijks leven nog steeds zijn praktische nut heeft. Wat ons betreft is dit dan ook wederom een geslaagd project vanuit LG.

Alternatieven voor de LG G4 Stylus vergelijken