-

LG G4S abonnement

LG G4S

Ben je op zoek naar een LG G4S abonnement? Vergelijk alle LG G4S aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de LG G4S

Inmiddels kent de G4 enkele varianten op dit vlaggenschip van LG. Daar is de G4S nu bij gekomen en is de vereenvoudigde versie van de G4. Met de nieuwe G4S is het vlaggenschip van LG plotseling betaalbaar geworden, maar uiteraard moet je er dan wel rekening mee houden dat deze G4S op bepaalde punten is gewijzigd. Zo moet je inleveren op rekenkracht en beschikt deze nieuwe smartphone over een 1.5 Ghz octa-core processor. Dit is overigens zeker nog niet slecht. Ook qua interne opslag en camera moet er flink ingeleverd worden, maar in ieder geval behoud je wel het grote scherm van 5.2 inch. Dankzij deze inkrimpingen is de nieuwe G4S wel een stuk betaalbaarder geworden en doet deze smartphone netjes mee in het rijtje van het middensegment van de smartphones.

Inleveren

Zoals gezegd moet je bij de nieuwe G4S op veel zaken inleveren ten opzichte van de G4. Zo ook op de camera en de opslag. Zo beschikt de G4S nu over een 8 megapixels camera en 8 GB opslag. Nu is de camera nog prima in orde en kun je er nog steeds erg mooie foto's mee maken. De opslag is echter wel een flinke achteruitgang en in onze ogen zelfs misschien wat weinig voor een smartphone in deze prijsklasse. Gelukkig is het geheugen wel makkelijk uit te breiden met een microSD-kaart, maar wij hadden liever standaard 16 GB gezien in deze G4S. Desondanks mogen wij niet klagen over de mogelijkheden die deze G4S biedt.

Snelheid

Ondanks dat de G4S een forse inkrimping heeft meegemaakt is de snelheid waar deze smartphone mee werkt erg netjes en kun je de snelheid vrijwel niet onderscheiden in vergelijking met zijn broer. Dit heeft LG dus netjes onder controle weten te houden en het blijft dus nog steeds een genot om met deze smartphone te werken. Applicaties werken soepel en multitasken is geen enkel probleem voor deze G4S. Qua software is de G4S gelijk aan zijn grote broer en kun je dus standaard rekenen op zaken zoals Knock Code en Gesture Interval Shot voor de camera. Het zijn net deze zaken die het een LG uniek maken en ook deze G4S mag zich gelukkig prijzen met deze features.

Voor wie?

Deze G4S doet menigeen de wenkbrauwen doen fronzen. Voor wie is eigenlijk deze smartphone en waarom heeft LG deze op de markt gebracht? Het antwoord is eigenlijk heel erg simpel, want de G4S is juist de perfecte smartphone voor diegene die leuke specificaties wensen, een forse smartphone en alle zaken van een dure smartphone geïntegreerd. Eigenlijk heb je dus voor de prijs van een middenklasse smartphone een high-end smartphone. Steeds meer fabrikanten wagen zich aan deze sprong, maar LG heeft dit tot een nieuwe kunst weten te verheffen en met de G4S is het wel duidelijk dat dit ook goed gelukt is.

Conclusie

De nieuwe G4S is misschien in eerste instantie een vreemde eend in de bijt. Het toestel op veel vlakken moeten inleveren, maar als je er eenmaal mee werkt is de G4S een hele prettige smartphone. Alle zaken die je mag verwachten op een smartphone zijn aanwezig en zelfs de software is identiek aan die van hun bestaande vlaggenschip. Hier mis je dus niets aan en ook de processor doet zijn werk meer dan prima. De nieuwe G4S is dan ook een prima en betaalbare smartphone en je kunt deze G4S dan ook sneller goedkoop bemachtigen in combinatie met een abonnement. Dit maakt het voor velen misschien wel weer een stuk interessanter.

Alternatieven voor de LG G4S vergelijken