-

LG K10 abonnement

LG K10

Ben je op zoek naar een LG K10 abonnement? Vergelijk alle LG K10 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de LG K10

De LG K10 geeft je de kracht om door te blijven gaan en je eigen stijl te creëren zegt LG. Het toestel is het topmodel van de K-lijn van LG. Met afgeronde randen en een gebogen 2.5D glas licht de 10 prettig in je hand. Het toestel en zijn kleinere broertje de K8 lijken op elkaar omdat beide een geribbelde achterkant hebben van plastic. Toch is de 10 een stuk groter en sneller. Een interessante en voordelige optie voor degene die volledig gebruik wil maken van de hedendaagse netwerksnelheden via 4G. Je hoeft niet eens heel diep in de buidel te tasten voor dit 4G toestel dat een advies prijs meekrijgt van 196 EUR.

Design LG K10

Dankzij LG’s knoploze frame is het toestel rondom comfortabel glad. Aan de achterkant kun je naast de camera ook de uitknop vinden. In tegenstelling tot veel smartphones waarbij de belangrijkste knoppen aan de zijkant zitten. Hierdoor zal je niet snel per ongeluk op een van de belangrijkste knoppen drukken en horen dat je telefoon opnieuw opstart of zichzelf uitzet. De plastic achterkant en afgeronde 2.5D ARC glas zorgen voor een prettige grip en maken het een stijlvol toestel. Je kunt alleen niet verwachten dat men het toestel voor een van de vlaggenschepen vergist. De omvang van het toestel is 146,6 mm bij 74,8 mm met een dikte van 8.8mm en het is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en donkerblauw.

Beeld en camera

LG’s K10 heeft een riant 5,3-inch beeldscherm van 1280 bij 720 pixels met een dichtheid van 277 ppi. Dit HD In Cell display geeft heldere beelden zelfs in zonlicht doordat LG de interne licht reflectie heeft weten te verminderen. Het toestel beschikt over twee camera’s. Een 13-megapixel camera met LED-flitser aan de achterkant en een 5-megapixel selfie-camera voor. De camera achter kun je zelfs op afstand bedienen door ‘Gesture Shot’. Hiermee kun je door een open hand of gebalde vuist de K10 opdracht geven je meest memorabele momenten vast te leggen. Je activeert met Gesture Shot de camera zodat het drie seconde later een foto maakt. De 13-megapixel legt alle actie foto’s haarscherp vast. Met een lichte druk op je scherm stelt de camera automatisch scherp en legt ieder gewenst moment vast.

Prestaties LG K10

Een 1.2GHz quad-core processor met 1,5 GB werkgeheugen geeft leven aan de K10. Het is een lichte Qualcomm processor die het toestel genoeg power geeft om goed te kunnen Multi-tasken. De LG heeft een zeer ruime opslagcapaciteit voor een budget smartphone, 16 GB. Meer dan genoeg opslag voor vele 4G downloads. Toch zal de echte dataverbruiker blij zijn met de mogelijkheid om de opslagcapaciteit uit te breiden met een MicroSD kaart. Het toestel wordt geleverd met Android 5.1 Lollipop terwijl Marshmallow al enige tijd uit is. Hierdoor loop je wel enkele nieuwe functies mis die bijvoorbeeld de LG K8 wel heeft. LG heeft nog niet laten weten of de K10 een update krijgt en zo ja wanneer. Verwijder je de plastic achterkant, dan vind je daar de 2.300 mAh verwisselbare batterij. Ideaal dus voor de frequente beller die met een reserve batterij altijd bereikbaar kan zijn.

Contactloos betalen met de LG K10

De leider van de LG K-lijn is voorzien van NFC waardoor je het toestel kunt gebruiken als betaalmiddel. Steeds meer providers geven je de mogelijkheid om via ‘Pay-apps’ contactloos betalingen te doen. Verder is het toestel geschikt voor 4G, 3G en natuurlijk 2G. Via bluetooth 4.1 LE kun je draadloos bellen in je auto en de K10 beschikt over Wi-Fi 802.11 b/g/c. De micro-USB poort geeft je toegang tot je computer en middels die poort laad je het toestel ook op.

Waarom zou ik de LG K10 kopen?

LG heeft met zijn K-lijn een aantal zeer aantrekkelijke modellen in de markt gebracht als je kijkt naar de verhouding tussen kwaliteit en prijs. De adviesprijs van 195 EUR voor de K10 is namelijk niet hoog. Het toestel ziet er zeer goed uit en werkt erg snel. Ondanks dat het toestel op Android Lollipop daait voldoet het toestel ruimschoots voor normaal smartphone gebruik. De extra’s als een uitstekende 13-megapixel camera en ondersteuning van 4G maken zijn tekortkomingen ruimschoots goed.

Hoewel de LG K10 geen prijzig toestel is, is het begrijpelijk dat je het bedrag voor de smartphone niet in een keer kan of wil ophoesten. Daarom hebben wij enkele aantrekkelijke aanbiedingen voor je uitgezocht. Je krijgt de K10 namelijk direct in huis bij het afsluiten van een abonnement met toestel. Tussen de verschillende aanbiedingen die providers aanbieden zit nogal verschil. Je zult daarom rekening moeten houden met de mogelijkheid dat je meer voor het toestel betaald wanneer je het bij een abonnement koopt. Je vindt hier alle LG K10 abonnementsaanbiedingen.

Alternatieven voor de LG K10 vergelijken