-

LG K4 abonnement

LG K4

Ben je op zoek naar een LG K4 abonnement? Vergelijk alle LG K4 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de LG K4

De LG K4 is een van de basis toestellen in de LG's K-serie. Deze serie biedt je een aantal voordelige smartphones die een prima budget keuze zijn voor de gemiddelde smartphone gebruiker. Naast de K4 vind je in deze serie bijvoorbeeld de LG K8 en de LG K10. Beide zijn iets duurder en beschikken over snellere hardware. De K-serie smartphones draaien op het populaire Android. Zo krijg je gratis toegang tot vele apps zoals WhatsApp, Chrome maar ook Snapchat. Apps die zonder problemen zullen draaien op jouw LG K4.

Op avontuur met de LG K4

LG nodigt iedereen uit om op avontuur te gaan met de LG K4. Dit is een compleet instapmodel van LG en het basis toestel in de LG’s K serie. Zonder dat je al te veel geld kwijt bent vind je in de LG K4 een prima 4G smartphone. Hij is handzaam en heeft een stijlvol design. Het toestel komt tot leven dankzij een 1GHz quad core processor samen met 1 GB werkgeheugen en 8GB opslag. Meer dan genoeg power om de hedendaagse apps te draaien. Groot gebruikers die veel data gebruiken via 4G zullen het zeer prettig vinden dat het toestel een MicroSD slot heeft voor meer opslag. Vanuit de doos draait het toestel op Android 5.0 Lollipop met een Optimus schil van LG.

Design van de LG K4

LG heeft zijn K4 een plastic behuizing gegeven dat aan de achterkant is voorzien van een geribbeld patroon met hoeken die zijn afgerond. Aan de achterkant prijkt het LG logo en een 5-megapixel camera. Wel valt het op dat de LG een vrij dikke rand rondom het scherm heeft waardoor het toestel wat groot is voor zijn 4,5-inch beeldscherm. Het toestel heeft een gewicht van 120 gram en het is 131,9 mm lang, 66,7 mm breed met een dikte van 8,9 millimeter. Door zijn formaat ligt het toestel prettig in de hand en je kunt het beeldscherm eenvoudig met één hand bedienen. Ondanks de plastic behuizing is het toestel stevig.

Verwijderbare batterij

Een trend bij de vlaggenschepen van vandaag de dag is dat fabrikanten de batterijen volledig inbouwen zodat je ze niet kunt vervangen. Gelukkig geeft LG je met de K4 wel de mogelijkheid om een extra batterij aan te schaffen voor lange reizen. Wanneer je de geribbelde achterkant verwijderd zitten daar de slots voor een microSIM en een MicroSD kaart. Ook de 1940 mAh batterij vind je achter de geribbelde achterkant. Geen krachtige accu maar genoeg voor een dag normaal gebruik en de echte spaarzame gebruiker kan het zelfs twee dagen uithouden met de K4. Wanneer je veel reist is een extra accu geen overbodige luxe.

Hardware van de K4

De LG K4 komt tot leven via een 480 x 854 pixels TFT scherm. TFT is zeer veel gebruikt en relatief voordelig. Het scherm werkt goed onder normale omstandigheden al zijn TFT-beeldschermen niet goed zichtbaar bij fel licht. Het toestel is snel genoeg voor de meeste mensen. Zijn 1 GHz ARM Cortex-A53 processor is zeker niet de snelste maar samen met 1 GB werkgeheugen kun je erg goed uit de voeten. Tegenwoordig zijn foto’s en smartphones bijna in een zin te noemen. Ook met de K4 zul je de belangrijkste momenten kunnen vastleggen. Dankzij een 5-megapixel achter camera en een 2-megapixel front camera. Selfies worden bijgelicht dankzij het beeldscherm dat als een soort flitser dient. De foto-software is eenvoudig te bedienen en door een vuist te maken van je hand geeft je het toestel opdracht jouw foto te maken.

Connectiviteit van de LG K4

Je surft met 4G over alle netwerken in Nederland met de LG K4 en dankzij Wi-Fi ben je overal bereikbaar zelfs zonder abonnement. Het toestel biedt verder GPS, micro-USB en Bluetooth 4.1. Helaas beschikt het toestel niet over de steeds populairder wordende mogelijkheid tot contactloos betalen via NFC.

De K4 heeft een advies prijs van EUR 129,-. Je kunt de LG K4 direct aanschaffen of middels een abonnement. Wanneer je een toestel doormiddel van een abonnement koopt kan de totaal prijs hoger zijn dan bij betaling in één keer. Toch kan het zeer aantrekkelijk zijn om te kiezen voor een smartphone samen met een abonnement. Op deze site vind je alle aanbiedingen voor abonnementen met een LG K4.

Alternatieven voor de LG K4 vergelijken