-

LG K8 abonnement

LG K8

Ben je op zoek naar een LG K8 abonnement? Vergelijk alle LG K8 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de LG K8

De LG K8 werd in eerste instantie niet uitgebracht in West-Europa. Maar we hebben geluk en LG laat ons toch de K8 ontmoeten. Het is een stijlvolle budget telefoon uit de K-serie van de Zuid Koreaanse fabrikant. Met LG’s K serie geeft de fabrikant een aantal goede smartphone opties voor mensen die niet al te veel kwijt willen zijn voor hun smartphone. Naast dit toestel vind je in de serie ook nog de LG K4 en de LG K10. Dit toestel heeft een plastic achterkant met ribbels en afgeronde hoeken. Dankzij extra grip, de afgeronde hoeken en het 2.5D gebogen glas van het beeldscherm ligt de K8 prettig in de hand. Je kunt zeer snel surfen op internet dankzij 4G mogelijkheid en uit de doos draait deze LG als een van de weinige budget smartphones op Android 6.0 Marshmallow.

Degelijk scherm en goede camera’s

Voor een instapmodel heeft de LG K8 een degelijk 5-inch 1280x720 pixels beeldscherm. Het is een HD In-cell Touch scherm en via dit scherm ontgrendel je het toestel eenvoudig door de Knock Code. Dat is een code waarmee je ontgrendeld door slechts een patroon te tikken op het toestel. LG heeft de K8 uitgerust met twee goede camera’s. Helaas kun je met toestellen uit deze prijscategorie geen fotograaf worden. Maar de camera’s voldoen ruimschoots. Achter vind je een 8-megapixel variant met een flitser. Je kunt met deze camera filmen tot 1080p-kwaliteit en ook voor selfies heeft de LG een camera. De K8 heeft een 5-megapixel frontcamera ideaal voor selfies en videogesprekken over het snelle 4G. De slimme software maakt het mogelijk om je portret te laten schieten terwijl je naar je LG K8 zwaait. Na jouw handgebaar geeft het toestel jou drie seconden om je beste glimlach te produceren waarna het je vastlegt. Via de autofocus richt je de aandacht van het toestel op het belangrijkste onderwerp in je beeld door er simpelweg op te tikken. Ook voor selfies in donkere kamers heeft de K8 een oplossing. Dankzij het beeldscherm, dat wit oplicht terwijl jij een selfie maakt, sta je altijd duidelijk op je foto.

Hardware van de K8

Koop je de LG K8 dan krijg je een snelle budget telefoon. Een 1,3 GHz quad-core MT6735 chipset van MediaTek wordt geassisteerd door de Mali T720 voor video prestaties. Samen met 1,5 GB werkgeheugen en 8 GB opslag heeft het toestel goede specificaties voor de reguliere gebruiker. Voor degene die optimaal gebruik gaat maken van de datamogelijkheden van 4G is er zelfs de mogelijkheid tot uitbreiden van de opslag met een MicroSD kaart. Het toestel zal vanuit de doos draaien op Android 6.0 Marshmallow met de bekende software schil van LG. Het grote voordeel van Android 6.0 Marshmallow is dat veel apps optimaal gebruikt kunnen worden. Ook heeft Marshmallow de super handige functie ‘Doze-modus’, dat het toestel in een soort slaapstand brengt bij wanneer het langdurig buiten gebruik is. Zo kun je behoorlijk wat energie besparen. Wat betreft energie heeft de K8 een accu met een behoorlijke capaciteit van 2.045 mAh. Mocht je vaak op reis zijn dan is deze LG een prima toestel. Want je kunt de batterij vervangen door een extra batterij.

Waarom de LG K8 een goede keuze is

Deze volledige budget telefoon beschikt over een serieuze 1,3 GHz processor geholpen door 1,5 GB aan werk geheugen. Het toestel is daarmee uitstekend in staat al je apps te laten werken. Met de LG K8 beschik je over alle reguliere connectiviteit. Naast toegang tot de beste 4G netwerken ter wereld die Nederland je biedt, beschikt de telefoon ook over: Bluetooth 4.2, WiFi (802.11 b,g,n), NFC, GPS, and a micro USB 2.0. Het toestel ligt goed in de hand en is 144,6 mm lang, 71,6 mm breed en slechts 8,7 mm diep. Het weegt 156 gram en is beschikbaar in de kleuren donkerblauw en wit.

De adviesprijs van het toestel is 149 EURO. Heb je interesse in de LG K8 maar je wil dit bedrag niet in een keer betalen? Dan heb je de mogelijkheid om het toestel via een abonnementen direct thuis te ontvangt. Denk er aan dat sommige abonnementsvormen ervoor zorgen dat je in totaal meer kwijt bent voor de LG K8 dan wanneer je het toestel in een keer betaald. Wij hebben voor jou alle abonnementen met de LG K8 op een rij gezet.

Alternatieven voor de LG K8 vergelijken