-

LG L80 abonnement

LG L80

Ben je op zoek naar een LG L80 abonnement? Vergelijk alle LG L80 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de LG L80

Groot hoeft niet duur te zijn en dit bewijst LG wederom met deze L80. De smartphone beschikt over een 5 inch touchscreen, maar blijft ondanks dit formaat erg betaalbaar. De nieuwe L80 behoort ook tot de reeks van smartphones waar ook bijvoorbeeld de L70 en de L90 onder vallen. Ondanks de lage prijs kun je best veel verwachten van deze L80, want met toegang tot Google's Play Store kun je zelf applicaties downloaden en installeren en kun je dus ook heel makkelijk zelf de smartphone personaliseren. Aan mogelijkheden ontbreekt het in ieder geval niet binnen deze L80 en dat is goed om te weten!

Low budget

De L80 is precies gemaakt voor diegene die graag wel een groot scherm wensen, maar ook weer niet het neusje van de zalm hoeven te hebben. Het scherm biedt een respectabele resolutie van 800 x 480 pixels. Onderhuids treffen wij de bekende 1.2 Ghz dual-core processor aan, wat ook nog eens wordt ondersteund door 1 GB werkgeheugen. Met de 8 megapixels camera en de mogelijkheid om ook 8 GB aan applicaties of foto's kwijt te kunnen is er zeker geen reden tot klagen. Alles is dus terug te vinden op deze L80 en dat voor een zeer mooie prijs. Hiermee heeft LG precies in de roos geschoten en is de L80 direct al een favoriet als het om ons gaat.

Android

Zoals eerder gezegd werkt deze L80 op Android. Dit heeft uiteraard direct voordelen als je kijkt naar het aantal (gratis) applicaties, maar ook de werking is gewoon erg eenvoudig. Als extra functionaliteit heeft ook deze L80 enkele zaken aan boord die wij tot voor kort enkel nog in duurdere modellen van LG aantroffen. Denk hierbij aan Knock Code en Guest Mode. Het zijn handige zaken die het net wat fijner maken om met deze L80 aan de slag te gaan. Toch lijkt de L80 zich meer te richten op jongeren, mede door het grote scherm en een overvloed aan games die beschikbaar zijn binnen de omgeving van het besturingssysteem Android. Voor de selfies is het misschien niet de beste smartphone, want met de VGA-camera kun je zeker niet de mooiste selfies maken en zijn er betere smartphones op dit gebied te vinden. Waarin de L80 dan wel weer uitblinkt is de snelheid waarmee applicaties worden opgestart en de snelheid waarmee deze ook gebruikt kunnen worden. LG heeft hier goed zijn huiswerk gedaan en heeft dan ook op dit gebied weer een puike smartphone op de markt gezet.

Bellen

Je zou bijna vergeten dat er ook nog met de L80 gebeld kan worden. Ondanks het grote scherm en de vele mogelijkheden is de accuduur ook nog erg netjes. De L80 kan dan ook makkelijk een dag meegaan, ondanks dat je wellicht veel belt of ruim een uur zit te gamen omdat je ergens op zit te wachten. Ook hierin bewijst LG dat een lowbudget smartphone best goed kan zijn en dat er dus ook niet bezuinigd is op de accu. Natuurlijk zijn er betere accu's te vinden, maar dan hebben wij het ook direct over duurdere smartphones.

Conclusie

Met deze nieuwe L80 heeft LG ons positief weten te verrassen. Mede dankzij de extra mogelijkheden, het grote scherm en de krachtige accu is deze L80 geschikt voor iedereen. En voor de prijs hoef je het zeker niet te laten, want de L80 is daarnaast ook nog eens erg betaalbaar. Dankzij zijn lage prijs wordt de smartphone ook snel gratis aangeboden in combinatie met een abonnement, maar ook een combinatie van een losse L80 met een SIM Only abonnement is zeker nog geen gek idee. Hiermee bespaar je direct op de kosten zonder een grote investering te moeten doen.

Alternatieven voor de LG L80 vergelijken