-

LG Leon abonnement

LG Leon

Ben je op zoek naar een LG Leon abonnement? Vergelijk alle LG Leon aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de LG Leon

Met de nieuwe Leon heb je een budget smartphone in handen met de features van een high-end smartphone en daarnaast wordt de nieuwe Leon standaard geleverd met Android 5.0. Dit is zeker niet alledaags op de goedkopere smartphones. Het juist deze mix die het de Leon zo interessant maakt voor wie op zoek is naar een serieuze, maar goedkope smartphone. Alle verbeteringen in Android 5.0 zijn aanwezig op de Leon en je geniet dus optimaal van de verbeterde prestaties van het besturingssysteem en daarnaast maak je nog eens handig gebruik van enkele handige features die wij tot op heden enkel in high-end smartphones tegenkwamen bij LG. Je hoeft dus zeker niet duur uit te zijn als je op zoek bent naar een Android 5.0 smartphone.

Android 5.0

Uniek is het zeker te noemen dat in een dergelijk goedkope smartphone de laatste versie van Android standaard wordt meegeleverd. Veel fabrikanten doen dit nog niet vanwege zwakkere prestaties van de processor, maar LG heeft dit slim aangepakt en de Leon dus ook hardwarematig slim in elkaar gestoken. Het besturingssysteem draait dan ook vlekkeloos op deze smartphone en zonder enige hapering ben je zo waar je moet zijn. Ook het openen van applicaties gaat erg snel. Het is dus zeker geen verkeerde keuze geweest om de pijlen hier op te richten, want de Leon lijkt in onze ogen een stuk soepeler te draaien ten opzichte van zijn directe concurrenten die nog verouderde versies draaien. Hier heeft de Leon dus al zeker een streepje voor.

Eenvoud

De Leon is, behalve een serieuze alleskunner, een smartphone die door iedereen makkelijk te gebruiken is. Dit komt door het de lichte wijzigingen die LG heeft aangebracht in de menustructuur van het besturingssysteem. Hierdoor kan iedereen makkelijk kennis maken met Android en kan iedereen dus ook snel gewend raken aan de smartphone. Binnen enkele uren ken je de smartphone letterlijk op je duim en is alles erg logisch in elkaar gestoken. Het opstarten van applicaties en het verslepen van icoontjes is erg eenvoudig en binnen de kortste keren is de Leon dan ook helemaal naar eigen hand gezet. Ook de camera is eenvoudig opgezet, maar desalniettemin zeker geen slechte camera. Met 8 megapixels aan de achterzijde kun je hele nette foto's maken en met diezelfde eenvoud deel je deze ook weer direct op jouw Facebook of Twitter.

Goedkoop

Het grootste pluspunt van deze Leon is wel zijn prijs. Prijstechnisch is het een zeer interessante smartphone en heb je ook nog eens alles aan boord wat je normaal in een high-end LG terug ziet komen. Zo kun je bijvoorbeeld het toestel ontgrendelen door een paar simpele tikken op het scherm volgens een bepaald ritme. Ook dit soort leuke en handige features vind je niet terug in deze prijsklasse, maar de Leon heeft het allemaal. Goedkoop is dus zeker geen duurkoop in dit geval!

Conclusie

De nieuwe Leon brengt weer een enorme glimlach op ons gezicht. Ondanks zijn misschien wat sobere uiterlijk heeft deze smartphone onderhuids erg veel in petto en kun je gerust zeggen dat je over een serieuze smartphone beschikt. Dankzij zijn schermformaat van 4.5 inch is het ook nog eens makkelijk in de hand te houden en is de bediening met een hand ook nog eens prettig. De Leon heeft ons blij verrast en maakt ons nog vrolijker als je eens naar de prijs kijkt. Je krijgt met de Leon echt veel waar voor je geld.

Alternatieven voor de LG Leon vergelijken