-

LG Magna abonnement

LG Magna

Ben je op zoek naar een LG Magna abonnement? Vergelijk alle LG Magna aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de LG Magna

De Magna is een markante verschijning als het gaat om de huidige generatie smartphones. Dankzij zijn licht gebogen scherm en vormgeving is het zeker een eyecatcher, maar de vormgeving heeft ook zeker zijn functionaliteit. Dankzij de gebogen achterzijde ligt de Magna een heel stuk beter in de hand in vergelijking met andere smartphones waarbij de achterzijde gewoon recht is. De Magna is ingedeeld in het middensegment en hierdoor ook nog eens aantrekkelijk geprijsd. Voor deze aantrekkelijke prijs krijg je wel een smartphone met een 5 inch touchscreen en een hoop extra's zoals Gesture Shot en Glance View. Het zijn enkele handige zaken die het gebruik van deze Magna een heel stuk prettiger maken.

Compleet

De nieuwe Magna is een complete smartphone met alles aan boord om ook de duurdere smartphones te slim af te zijn. Dit komt uiteraard mede door de handige vormgeving, maar ook door de software die LG standaard installeert op deze Magna. Zo kun je het toestel makkelijk ontgrendelen door een paar tikken op het scherm te geven volgens een bepaald patroon. Ook de software achter de camera is erg goed en hierdoor doet de Magna exact datgene wat je van hem vraagt. Het kost dan ook geen enkele moeite om deze smartphone binnen de kortste keren onder de knie te hebben en dit komt mede door de aanwezigheid van Android 5.0. Je begrijpt dus wel, de Magna is een complete smartphone waarbij er zeker niet zomaar concessies gedaan zijn.

De wereld vastleggen

De Magna kun je gerust zien als de handige reisgenoot die je overal meeneemt. Met de 8 megapixels camera aan de achterzijde en de 5 megapixels camera aan de voorzijde maak je prachtige foto's en kun je binnen een handomdraai deze foto's ook nog eens beter verfijnen. Voor de opslag van deze mooie moment is standaard 8 GB opslag aanwezig. Voor een smartphone van dit kaliber is dit misschien wat weinig, maar met een externe microSD-kaart is dit weer handig uit te breiden. Hierdoor heb je altijd voldoende ruimte om de mooiste foto's en video's te kunnen opslaan.

Delen

De Magna is een snelle smartphone en dit komt mede door de 1.3 Ghz quad-core processor. Ook de combinatie met het 1 GB werkgeheugen en Android 5.0 maakt het dat deze Magna geen enkel probleem heeft om meerdere taken tegelijk uit te voeren. Het maakt het daarom ook zo prettig om de Magna altijd in de hand te houden en constant er mee bezig te zijn. Het delen van jouw mooiste momenten is dan ook meer regel dan uitzondering, want zonder enige moeite heb jij razendsnel de foto's op social media staan. De Magna is dus echt een partner die altijd hard voor jou werkt en altijd klaar staat.

Conclusie

Dankzij zijn markante verschijning is de Magna eigenlijk al een leuke smartphone om te zien, maar juist deze lichte bolling zorgt ook voor een betere ligging in de hand. Het is dus een smartphone die veel beter en prettiger te bedienen is dan menig andere smartphone. Dankzij de standaard software is deze Magna ook nog eens heel slim en binnen de kortste keren kun jij deze Magna ook prima bedienen zonder veel moeite. Het is echt een smartphone die de moeite waard is om in je vergelijking mee te nemen, want de prijs is ook nog eens heel erg interessant.

Alternatieven voor de LG Magna vergelijken